Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών και μεταξύ άλλων τόνισε ότι τα σωματεία στέλνουν μήνυμα νίκης της παράταξής του και ότι αυτό αποτελεί μια δικαίωση για τον ίδιο και την παράταξή του.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
 
-Για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του:
«Ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Ήταν ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για μένα. Ήθελαν πάρα πολλοί παράγοντες να μπούνε στο ψηφοδέλτιο. Όλοι αυτοί έβλεπαν το ενδιαφέρον των σωματείων, έβλεπαν πόσο καθαροί είμαστε και το τι θέλουμε να κάνουμε για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο κι ήθελαν να μπούνε στο ψηφοδέλτιο. Έμειναν αρκετοί εκτός ψηφοδελτίου αλλά εμείς είπαμε ότι όλοι όσοι ήταν μαζί μας θα αξιοποιηθούν όπως και αυτοί που δεν θα εκλεγούνε θα μπούνε σε επιτροπές. Μάλιστα έχω πει σε όλα τα παιδιά ότι θα μπορούνε να βρίσκονται και στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.  Αναγκαστικά επέλεξα 14 υποψηφίους για το Δ.Σ. με τέτοια πίεση που είχα από παράγοντες που ήθελαν να είναι υποψήφιοι. Αν άφηνα μπορεί και είκοσι να έμπαιναν υποψήφιοι για το Δ.Σ. αλλά θα στεναχωριόταν πολλοί που θα έμεναν εκτός. Έτσι καταλήξαμε αναγκαστικά στους 14 υποψηφίους για το 11μελες Δ.Σ. Είναι υποψήφιοι από όλο τον Νομό Σερρών».
 
-Αν πιστεύει ότι είναι το φαβορί:
«Αυτό το μήνυμα το στέλνουν τα ίδια τα σωματεία. Εγώ ως υποψήφιος το πιστεύω αλλά αυτό το μήνυμα μας το στέλνουν τα ίδια τα σωματεία που καθημερινά έρχονται σε επαφή μαζί μας. Μάλιστα πολλοί μας λένε ότι οι εκλογές είναι τελειωμένες. Υπολογίζουμε πάνω από 55 σωματεία, από αυτά που μας υπόσχονται και μας λένε οι παράγοντες. Δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό το κομμάτι γιατί θα το δείξουν οι εκλογές αλλά εμείς υπολογίζουμε στα 55 με 56 σωματεία (ψηφίζουν 78). Να πούμε λοιπόν ότι πάνω από 50 σωματεία είναι μαζί μας για να μην βγούμε και ψεύτες και η κάλπη είναι δύσκολη».
 
-Αν θα είναι ηθική δικαίωση για αυτόν η νίκη στις εκλογές:
«Σίγουρα θα είναι μια ηθική δικαίωση, ασχολούμαι με τα κοινά και το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και αυτή είναι η επιθυμία μου και για αυτό έβαλα υποψηφιότητα».
 
-Για την επίσημη στήριξη του Πανσερραϊκού στην παράταξη του:
«Είναι τιμητικό και τους ευχαριστώ πολύ. Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού εκτίμησαν και είδαν το έργο που θέλω να κάνω στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο, να πορευτούμε μαζί με τον Πανσερραϊκό και αυτό θα το διαπιστώσετε με το χρόνο».
 
Για το αν θα γίνουν σε καλό κλίμα οι εκλογές:
«Θα ήθελα και το εύχομαι να πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά αλλά πάντοτε δημιουργείται μια πόλωση. Θα πάνε όμως όλα καλά».
 
Πηγή: ert.gr 
 
Τν προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σερρών θα διεκδικήσει στις εκλογές της ερχόμενης Παρασκευής 20 Ιανουαρίου, ο Στέφανος Καρυπίδης, ο οποίος στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θεωρεί πως οι εκλογές θα είναι μια ηγική δικαίωση γι αυτόν και ότι ο νικητής βγαίνει στην κάλπη:
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 
 
-Για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του:
«Η διαδικασία ήταν εύκολη γιατί πολλοί παράγοντες ήθελαν να μπούνε στο ψηφοδέλτιο για να βοηθήσουνε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Σερρών. Προσπάθησα να βάλω στο ψηφοδέλτιο άτομα που να είχαν έστω και από μία ομάδα».
 
-Για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του και την παρουσία τριών γυναικών σε αυτό:
«Πιστεύω ότι είναι καλό γιατί υπάρχουν γυναίκες οι οποίες μπορούν να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο και πολλές φορές πολύ περισσότερο από έναν άνδρα. Προσπαθήσαμε το ψηφοδέλτιο να καλύπτει όλο το Νομό, από όλους τους Δήμους κάποιον υποψήφιο»
 
-Για την πιθανή πικρία κάποιων που έμειναν εκτός ψηφοδελτίου:
«Σίγουρα κάποιοι έμειναν εκτός αφού φέτος το ψηφοδέλτιο μας λόγω της μείωσης των ομάδων, το Δ.Σ. από 15μελές γίνεται 11μελές. Σίγουρα έχουμε και κάποιες πικρίες από φίλους οι οποίοι ήθελαν να μπούνε στο ψηφοδέλτιο».
 
-Για το τι είναι για αυτόν μια νίκη στις εκλογές:
«Πιστεύω ότι θα είναι μια ηθική δικαίωση για μένα αυτές οι εκλογές»
 
-Για τον αν ο αντίπαλος συνδυασμός (Χατζηπαντελή) είναι, όπως ακούγεται, το φαβορί:
«Το φαβορί πάντα βγαίνει όταν μετριούνται τα ψηφοδέλτια τα οποία είναι μέσα στην κάλπη. Η κάλπη είναι όπως μια έγκυος γυναίκα που δεν ξέρεις το έμβρυο αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Για αυτό ας περιμένουμε το αποτέλεσμα της κάλπης και μετά θα δούμε ποιος είναι το φαβορί»
 
-Για το αν έχει υπολογίσει τις ομάδες που είναι μαζί του:
«Φυσικά και ξέρουμε. Σίγουρα 42 σωματεία θα έχω μαζί μου τη μέρα των εκλογών».
 
-Αν πικράθηκε από την επίσημη στήριξη του Πανσερραϊκού στον Αθανάσιο Χατζηπαντελή αφού πέρασε από τον Πανσερραϊκό ως παράγοντας:
«Φυσικά και πικράθηκα. Όπως πικράθηκαν όλοι οι υποψήφιοι μου και όλος ο Νομός έχει πικραθεί γιατί ο Πανσερραϊκός δεν έπρεπε να πάρει θέση τόσο καθαρή υπέρ κάποιοι ψηφοδελτίου. Το αν ο Πανσερραϊκός θέλει να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ αυτό είναι δικό του θέμα. Δεν είναι θέμα των εκλογών και της ΕΠΣ Σερρών. Γιατί και ο Στέφανος Καρυπίδης πρόσφερε στον Πανσερραϊκό, όπως και ο κ. Χατζηπαντελής πρόσφερε στον Πανσερραϊκό, οπότε η ΠΑΕ έπρεπε να κρατήσει ουδέτερη στάση. Αφού έκριναν ότι έπρεπε να στηρίξουνε τον κ. Χατζηπαντελή δικαίωμα τους και θα το κρίνει ο κόσμος στην πορεία»
 
-Πως θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό αν εκλεγεί; Θα είναι κοντά στον Πανσερραϊκό;
«Ναι, θα τους δείξω ότι ο Στέφανος Καρυπίδης ήταν, είναι και θα είναι Πανσερραϊκός. Δεν είναι περαστικός από τον Πανσερραϊκό γιατί πολλοί είναι περαστικοί από τον Πανσερραϊκό, εκείνη την ώρα κάνουν κάτι και μετά λακίζουν πάνε από την άλλη πλευρά».
 
-Για τη σχέση του με τον Χριστόφορο Χριστοφορίδη:
«Βγήκα πρώτος σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και μάλιστα από 128 σωματεία είχα πάρει 123 ψήφους. Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα με τον Χριστόφορο Χριστοφορίδη γιατί είναι ο πρόεδρος που μόνο πρόσφερε στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο».
 
-Για τα ενωμένα δύο ψηφοδέλτια, το δικό του με του κ. Μαυρόπουλου:
«Ναι είναι ενωμένα τα ψηφοδέλτια. Είμαστε μια γροθιά και για αυτό θα μοιράσουμε και τις θητείες. Αν εκλεγούμε, εγώ θα είμαι πρόεδρος για δύο χρόνια και για δύο χρόνια ο κ. Μαυρόπουλος γιατί σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο κι όχι να καθίσουμε στη στρογγυλή καρέκλα και να κάνουμε τον πρόεδρο».
 
-Για το κλίμα της προεκλογικής περιόδου;
«Πιστεύω πως  δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με την απέναντι πλευρά»
 
Πηγή: ert.gr
 
Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 20ης Ιανουαρίου, της ΕΠΣΣ, για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη τετραετία, καθώς σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε επίσημα το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο, με 27 υποψηφίους για το Νέο 11μελές ΔΣ.
Τονίζουμε τη λέξη «ενιαίο» γιατί έτσι ακριβώς διεξάγονται οι εκλογές της ΕΠΣΣ, χωρίς παραταξιακά ψηφοδέλτια και ο ψηφοφόρος ένας για κάθε ομάδα(οι ομάδες έχουν επιλέξει ποιος θα τους εκπροσωπήσει στην κάλπη) σημειώνει τους 11 υποψηφίους της επιλογής του χωρίς να είναι απαραίτητα από την ίδια παράταξη.
Από την άλλη ξεκαθάρισε, αφού συμφώνησαν όλοι οι υποψήφιοι ότι τελικά 78 θα είναι οι ομάδες-ψηφοφόροι στις εκλογές.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΣ:
 
Ανακοινώνονται τα ονόματα των τακτικών και αναπληρωματικών υποψηφίων για το ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή για τις εκλογές της 20ης Ιανουαρίου. 
Υπενθυμίζεται ότι κατά την ψηφοφορία σημειώνονται επί του ψηφοδελτίου με σταυρό προτίμησης:
 
α.- ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 11 υποψήφιοι από τους προτεινόμενους ως τακτικά μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣ Σερρών.
 
β.- ΜΕΧΡΙ 11 από τους προτεινόμενους ως αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ
 
γ.- ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 3 υποψηφίους από τους προτεινόμενους ως τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 
δ.- ΜΕΧΡΙ 3 από τους προτεινόμενους ως αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 
Το ενιαίο ψηφοδέλτιο:
EPS S EKL STAYROI
 EPS S EKL STAYROI 2
Στην τελική ευθεία για τις εκλογές για την ανάδειξη του Νέου προέδρου της ΕΠΣΣ, μπήκαμε πλέον, καθώς σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, στις 14:00, έληξε η ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων. 
Το serresgoal.gr ήταν στα Γραφεία της ΕΠΣΣ και σας παρουσιάζει του δυο συνδυασμούς και του δυο ανεξάρτητους υποψηφίους που κατέθεσαν όπως προ9βλεπόταν τις υποψηφιότητές τους.
Πρώτος κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Μεταλλίδης Κωνσταντίνος, ενώ ο αποκλεισμένος, λόγω χιονιά στον Ξηρότοπο, Στέφανος Στοΐλας, είχε αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την υποψηφιότητά του του.
Γύρω στις 12:30 ήρθε ο υποψήφιος πρόεδρος Αθανάσιος χατζηπαντελής ο οποίος και κατέθεσε την υποψηφιότητά του.
Στις 13:40 περίπου έφθασαν ο Στέφανος Καρυπίδης και ο Γιώργος Μαυρόπουλος που κατέθεσαν κι αυτοί την υποψηφιότητά τους. 
 
Το Serresgoal.gr εύχεται σε όλους καλή επιτυχία.
 
Αναλυτικά οι υποψηφιότητες με σειρά που τις κατέθεσαν:
 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 
ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΟΪΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
EPSS 1
Ο Κώστας Μεταλλίδης καταθέτει στον Γραμματέα της ΕΠΣΣ, Γιώργο Τσεγγελίδη, την υποψηφιότητά του.
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  «ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ»
EPSS 2
O Σάκης Χατζηπαντελής παραδίδει τον φάκελο της υποψηφιότητάς του, στον γραμματέα της ΕΠΣΣ, Γιώργο Τσεγγελιδη, συνοδευόμενος από τον Τάσο Χιντερίδη, τον Κώστα Νταούδη και τον Θόδωρο Πουρτουλίδη.
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
1. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2. ΒΟΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3. ΖΑΠΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
4. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5. ΜΑΜΑΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
6. ΜΕΤΣΙΜΕΝΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
7. ΜΟΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8. ΜΟΥΝΤΟΥΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
9. ΝΤΑΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
10. ΝΤΑΟΥΔΗΣ ΤΟΠΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11. ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
12. ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
13. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
14. ΧΙΝΤΕΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
1. ΒΑΒΑΤΖΙΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2. ΖΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3. ΜΑΝΤΕΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 
4. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
5. ΠΑΛΙΟΔΗΜΟΥΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ
6. ΠΟΥΝΑΡΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7. ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
8. ΤΣΙΚΡΙΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
1. ΖΑΜΠΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2. ΚΑΛΟΒΕΛΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
3. ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
1. ΔΕΒΕΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2. ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
3. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  «ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ – ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» 
EPSS 3
Γιώργος Μαυρόπουλος και Στέφανος Καρυπίδης κατά την παράδοση της υποψηφιότητας της παράταξής τους στον Γραμματέα της ΕΠΣΣ, Γιώργο Τσεγγελίδη, συνοδευόμενοι από τον Γιώργο Τράμπα και τον Τέλη Καρασαλίδη. 
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
1. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
2. ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ ΘΩΜΑΣ
3. ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
4. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
5. ΚΑΡΑΣΑΛΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
6. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
7. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
8. ΜΕΡΤΖΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
9. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
10. ΣΚΕΡΛΕΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
11. ΤΡΑΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
1. ΓΕΩΡΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΗ)
2. ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3. ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ
4. ΛΑΠΠΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
5. ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
1. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3. ΤΣΑΓΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
1. ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΗ
2. ΤΣΙΓΚΙΡΛΙΩΤΗ ΜΑΛΑΜΑ
 

Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 14-15 Ιανουαρίου, αφού οι τελευταίες σφοδρές χιονοπτώσεις σε συνδιασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες καθιστούν αδύνατη την επιστροφή των ομάδων στα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΣ:

Αναβάλλονται όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες του τοπικού Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών που ήταν να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν το συγκεκριμένο διήμερο.
 
Οι ίδιοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο 21-22 Ιανουαρίου 2017.
Αλλάζουν η 6η & η 7η Αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, στους ομίλους που συμμετέχουν και οι ομάδες της ΕΠΣ Σερρών λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας.
Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων έχουν ως εξής:
 
Τετάρτη 18/1 
ΕΠΣ Ξάνθης-ΕΠΣ Σερρών
 
Τετάρτη 25/1 
ΕΠΣ Σερρών-ΕΠΣ Μακεδονίας
 
ΦΩΤΟ: στιγμιότυπο από την κοπή της Βασιλόπιτας: Γιώργος Καστανιώτης(παίκτης-προπονητής) και τα μέλη της Διοίκησης, Βασίλης Γουρνάρης, Γιάννης Ζαμπακλής(πρόεδρος), ο Σάκης Χατζηπαντελής και ο Νίκος Σιδηρόπουλος.
 
«Ο Μακεδονικός Επταμύλων Αγίου Ιωάννη στηρίζει Χατζηπαντελή
Για να παίζεται η μπάλα μόνο στα γήπεδα
Ευτυχισμένο το 2017 με υγεία»
 
Μ’ αυτόν τον λιτό και περιεκτικό τρόπο η Διοίκηση του Μακεδονικού Επταμύλων κάνει με σαφήνεια γνωστό στον ποδοσφαιρικό κόσμο των Σερρών ότι στηρίζει και ψηφίζει  την παράταξη του Σάκη Χατζηπαντελή στις Εκλογές της ΕΠΣΣ της 20ης Ιανουαρίου.
Η αφορμή για δηλώσεις και ευχές δόθηκε με την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας για το 2017, στο οποίο παραβρέθηκε και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΣ, Σάκης Χατζηπαντελής, όπως φαίνεται και στην κλασσική πλέον λόγω των περιστάσεων selfie, που βγάζει ο Παναγιώτης Δεστάνης. 
eptamyloi 1a
 
Με νέο προπονητή στον πάγκο θα πορευτεί στο Νέο Έτος η ΑΕ Νιγρίτας, καθώς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Μαργαρίτη Τσιφούτη. Ο αντικαταστάτης του βρέθηκε και είναι ο Χρήστος Πεμπές.
Ο 44χρονος τεχνικός που είναι κάτοχος πτυχίου UEFA Β’, έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από την γενέτειρά του την Άνω Καμήλα, ακολούθως μεταγράφηκε στο Άνω Μητρούσι. Το ταλέντο του έγινε γρήγορα γνωστό και εκτός νομού Σερρών, για να ’ρθει η πρόταση από τον Πανδραμαϊκό, που εκείνη την εποχή έπαιζε στην Δ’ Εθνική. Η ιστορική Δραμινή ομάδα ήταν το εφαλτήριο για το μεγάλο μπαμ στην καριέρα του, καθώς μεταγράφηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης(Α’ Εθνική). Μετά από ένα χρόνο παραμονής στον «Γηραιό» επιστρέφει στις Σέρρες για τον Πανσερραϊκό, όπου αγωνίζεται για δυο χρόνια. 
Ακολουθεί μεταγραφεί στον όπου έπαιξε άλλα δυο χρόνια, για να επιστρέψει και πάλι στις Σέρρες για να αγωνιστεί στην Νέο Πετρίτσι(Δ΄Εθνική), ακολούθως στο Παραλίμνιο, Μεγαλοχώρι και Χρυσό, όπου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πολύ νωρίς σε ηλικία μόλις 30 χρονών, εξ αιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού. 
Η δυσάρεστη όμως αυτή εξέλιξη στην ποδοσφαιρική του καριέρα του έδωσε την ευκαιρία αν ξεκινήσει από νωρίς την πλούσια προπονητική  του καριέρα. Η αρχή έγινε και πάλι από την Άνω Καμήλα, για να ακολουθήσουν Θολός, Νέος Σκοπός, ενώ παράλληλα δούλεψε και στα τμήματα υποδομών του Πανσερραϊκού. 
Τα τελευταία 6 περίπου χρόνια δούλεψε σε Άνω Μητρούσι(3,5 χρ.) ενώ με τον Λιθότοπο στα 2,5 χρόνια συνεργασίας πέτυχε δυο ανόδους ,αφού πήρε την ομάδα από τη Β’ ΕΠΣΣ και την ανέβασε στην Επίλεκτη κατηγορία.
Τέλος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Serresgoal.gr, οι Διοικούντες της ΑΕΝ θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Μαργαρίτη Τσιφούτη για την προσφορά του στην ομάδα αλλά και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.
 
 
Αναβάλλονται  οι αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Σερρών,  του ερχόμενου Σαββατοκύριακου 7 και 8 Ιανουαρίου 2017, λόγω της κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα μας στο συγκεκριμένο διήμερο.
 
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Από την ΕΠΣ Σερρών ανακοινώνεται ότι ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες του τοπικού Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, Επίλεκτης, Ανώτερης, Β΄ Κατηγορίας και παιδικών Πρωταθλημάτων, που ήταν να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν το συγκεκριμένο διήμερο.
 
Οι ίδιοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου 2017.
 
Θα ακολουθήσει νέο πρόγραμμα για τους υπόλοιπους αγώνες.
 
                 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
 
Μεγάλο διπλό για τον Ατρόμητο Βαλτοτοπίου, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, που διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 4/1/2017, μέσα στην Νιγρίτα κόντρα στην τοπική ΑΕΝ με 2-1. Οι Νιγριτινοί έχασαν την ευκαιρία με νίκη να βρεθούν στην κορυφή έστω και με παιχνίδι παραπάνω, ενώ η ήττα τους διατήρησε στην 3η θέση. 
Ο Ατρόμητος Βαλτοτοπίου βελτίωσε κι άλλο τη θέση του αφού βρέθηκε στην 6η θέση με 23 βαθμούς κι ένα παιχνίδι λιγότερο. 
 
Η σειρά των γκολ: 
 
0-1: Ζαχαριάδης Γιώργ.
1-1: Μπράγκατζης Δημ.
……………………………………
1-2: Μηλάρης Βαλ.
 
 

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2016-17
Prev Next
ΟΠΤΙΚΑ - ΗΛΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ - Λ. ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ 18, ΣΕΡΡΕΣ - ΤΗΛ: 23210 23124 - 6936 903 511
ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ Α.Ε. - ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ – ΣΕΡΡΕΣ- ΤΗΛ.: 23210 46497
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
ΚΟΚΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ - ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΟ, ΛΕΥΚΩΝΑΣ, ΤΗΛ.: 23210 50288 - 6937 038 379
ΚΤΕΑΛ - ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕΡΡΩΝ  - Τηλέφωνο:23210 22338 & 20662
ACS COURIER ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 91 - ΤΗΛ: 23210 50887 - 50889
KENNEDY - GASTRO & COFFEE BAR - SERRES
ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΝΑΦΗΣ, ΣΕΡΡΕΣ: ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ PORTWEST!
STUDIO FOTO KLIK
ΜΠΑΡΑΤ
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
ΒΛΑΧΟΣ Δ. ΣΩΤΗΡΗΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - Παλαιολόγου 13 & Κιλκίς (γωνία) - Σέρρες - Τηλ. 23210 39431
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
JOY by analosimo
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΝΑΟΣ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ ΣΕΡΡΩΝ - ΤΗΛ: 2321073500
BP ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - AUTO GAS
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ "ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ" - ΒΑΣΙΛΗΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΩΤΗΣ - ΣΠΕΤΣΩΝ & ΚΟΜΝΗΝΩΝ(γωνία) - ΣΕΡΡΕΣ,Τηλ.: 23210 50003 - 6997151187-6986238104
O2  ARENA sports cafe - Γρ. Ρακιτζή 57, Σέρρες - τηλ.: 23210 65676, Υπεύθυνος: Νίκος Λάππας τηλ.: 6936145444
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - Λ. Παπαπαύλου & Μαραγκουδάκη (γωνία) 1 - Τηλ: 23210 26683 - Σέρρες
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Κ. ΑΛΕΞΝΑΔΡΟΣ ΣΟΥΣΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ, 2ο χλμ. Σερρών - Δράμας(έναντι εισόδυ Νέου Νοσοκομείου) Τηλ.: 23210 21777, 6932 290 988
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
ΑΦΟΙ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ Ο.Ε. - TΗΛ. & FAX 23210 36340 - 59999
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιανουάριος 2017 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ… ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΙΟΤΖΕΝΗΣ… ΤΕΤ 18/1 – 17:00

Ιαν 16, 2017

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ… ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΙΟΤΖΕΝΗΣ… ΤΕΤ 18/1 – 17:00

Ο Βαγγέλης Κιοτζένης από τον σύνδεσμο Ξάνθης θα σφυρίξει το σημαντικό παιχν...