Δ. ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ: «ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΛΗ»

Οκτ 07, 2017
Ο νέος γενικός αρχηγός των «λιονταριών» άνοιξε την καρδιά του και μίλησε με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τον διακρίνει στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για τα συναισθήματα του όταν ξαναμπήκε μετά από εννέα χρόνια στα αποδυτήρια του γηπέδου που μεγαλούργησε με τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος, για την τιμητική πρόταση που δέχθηκε από τους νέους ιδιοκτήτες της ομάδας και το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στο σύλλογο μετά την απαξίωση των προηγούμενων ετών.
Ο Δημήτρης Αϊβαζίδης έκανε κάλεσμα σε όλους στο Νομό Σερρών να βοηθήσουν τον Πανσερραϊκό κι υποσχέθηκε να δώσει, όπως το έκανε και ως ποδοσφαιριστής, τον καλύτερο του εαυτό για να δει και πάλι ψηλά την ομάδα που έχει στην καρδιά του.
 
Ο Δημήτρης Αϊβαζίδης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για:    
 
-Για το πώς νιώθει με την επιστροφή του:
«Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα. Ειδικά την πρώτη μέρα που πήγα στο γήπεδο ξύπνησαν πολλές μνήμες. Η συγκίνηση είναι αρκετά μεγάλη. Παρόλα αυτά όμως, αυτό έγινε μετά από συζητήσεις και αποφασίσαμε να βοηθήσουμε την καινούργια κατάσταση η οποία διαφαίνεται στον ορίζοντα για τον Πανσερραϊκό. Βλέποντας μια προσπάθεια και την τιμή που μου έκαναν οι καινούργιοι ιδιοκτήτες της ομάδας και πιστεύοντας ότι έχουν και αυτοί ένα όραμα, θέλησα να βοηθήσω αυτήν την κατάσταση».
 
-Για το κάτι καλό που φαίνεται ότι γίνεται στην ομάδα:
«Ναι, φαίνεται ότι κάτι καλό πάει να γίνει και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και πιο μπροστά στην επιλογή του προπονητή που είναι ένας άνθρωπος που είναι σε υψηλό επίπεδο στο χώρο του ποδοσφαίρου αρκετά χρόνια και ξεκινώντας από εκεί νομίζω ότι κάτι φαίνεται ότι αλλάζει. Για αυτό άλλωστε θέλαμε να έχουμε συμμετοχή αλλιώς μέχρι τώρα μιλούσες για τον Πανσερραϊκό κι όλοι κουμπωνόταν, για να μην πω ότι γελούσαν κι όλας. Είχε δημιουργηθεί ένα πολύ κακό προηγούμενο για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν υπήρχε εμπιστοσύνη στο όνομα του Πανσερραϊκού, στους ανθρώπους που ήταν εκεί, δεν ξέρω τι έκαναν και χάθηκε η εκτίμηση και των φιλάθλων μας. Σίγουρα το έργο μας είναι πάρα πολύ δύσκολο και σαν πρώτο στόχο έχουμε βέβαια να αποκαταστήσουμε το όνομα του Πανσερραϊκού, να αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος. Αυτό είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι. Στα μάτια των φιλάθλων πρέπει να αποκαταστήσουμε τη σωστή λειτουργία της ομάδας και ότι πραγματικά ενδιαφέρεται να εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το Νομό μας.  Δεν στο κρύβω, ότι υπάρχουν πάρα πολλές δυσκολίες γιατί πρέπει να αλλάξουμε αυτό το κλίμα. Πρέπει να γίνουν πολλά, από γήπεδα, μεταφορικά μέσα, από ανθρώπους της αγοράς που πρέπει να συνεργαστούμε. Όλα αυτά μέχρι τώρα λειτουργούσαν μεταδίδοντας κακοπιστία.  Εύχομαι και πιστεύω ότι υπάρχει η διάθεση να αλλάξουν αυτά και η συμμετοχή η δικιά μας θα είναι για αυτό. Αν τώρα κάποιος προσπαθήσει να ξεγελάσει κι εμάς νομίζω ότι αυτός θα χάσει. Γιατί όλα σωθήκαν στο παραπέντε. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε φτάσει σε ένα πολύ άσχημο σημείο και εφόσον παίρνεις μια απόφαση να κάνεις μια επένδυση στο χώρο του ποδοσφαίρου, σε μια ομάδα σαν τον Πανσερραϊκό, νομίζω ότι έχεις βάλει τα πράγματα κάτω και θέλεις κάτι να κάνεις για να αλλάξει αυτό. Αν δεν υπάρχουν προοπτικές και είναι μια από τα ίδια δεν θα ήθελα να έχω λόγο συμμετοχής σε αυτό. Πάντως βλέπω ότι τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά. Από τον τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων και από τους ανθρώπους με τους οποίους επανδρώνουν το τμήμα. Φυσικά αυτό πρέπει να έχει μια ανάλογη συνέχεια. Τώρα, δεν θέλει πολλά λόγια, θέλει  δουλειά και η δουλεία θα μας κάνει και να κριθούμε από το νέο πόστο και να δημιουργήσουμε κάτι καλό».
 
-Για το θέμα των γηπέδων στα οποία θα κάνει προπονήσεις η ομάδα:
«Το θέμα των γηπέδων είναι πάρα πολύ μεγάλο θέμα. Με αυτό ασχολούμαστε από την πρώτη στιγμή. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Κάναμε μια συζήτηση με τους ανθρώπους του Νεοχωρίου, είδαμε όμως από την πλευρά τους μια άρνηση. Σαν Δήμος Εμμανουήλ Παππά προσπάθησαν να μας βοηθήσουν, παραχωρώντας μας τις εγκαταστάσεις του Εμμανουήλ Παππά. Φυσικά συζητάμε, δεν αποκλείουμε τίποτα γιατί και ο χρόνος πιέζει και το πρόβλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο. Ο κ. Αμανατίδης είναι πολύ απαιτητικός σε αυτό το κομμάτι, έχει όλα τα δίκαια με το μέρος του και είναι ένας τρόπος να δείξεις ότι κάτι αλλάζει στον Πανσερραϊκό. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε επαφές, θα ενοχλούμε συνέχεια, ίσως γίνουμε κουραστικοί σε κάποιους ανθρώπους αλλά πρέπει να βρούμε λύση. Αλλά εκεί έφτασε η ομάδα. Όταν έχεις γήπεδα και τα παρατάς, στην ομόνοια, βγήκαμε από έξω από τις εγκαταστάσεις της Ένωσης, ρήμαξαν τα γήπεδα στο Λευκώνα κ.α. Έγιναν φέτος αργά τα πράγματα με τη νέα κατάσταση, όλοι είχαν κάνει συμφωνίες, εμείς τώρα πρέπει να χτυπάμε πόρτες και να παρακαλάμε. Επίσης τα προηγούμενα χρόνια δεν ανταποκριθήκαν σε αυτά που είχαν υποσχεθεί και μοιραία βρίσκουμε τις πόρτες κλειστές αλλά θα τις ανοίξουμε με κάθε τρόπο αλλιώς δεν θα έχουμε και λόγο ύπαρξης. Για αυτό θέλω σε αυτό να κάνουμε ένα κάλεσμα σε όλους, σε όλα τα κοντινά χωριά, στους Δήμους, ακόμα και στο Δήμο Σερρών ότι πρέπει να μας βοηθήσουν επειδή η ομάδα έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα, θα τους ενοχλήσουμε όλους και θέλουμε τη συμπαράσταση όλων. Κλείνει το παλιό κεφάλαιο ο Πανσερραϊκός και ανοίγει ένα καινούργιο. Θέλουμε όλους δίπλα μας και πιστεύω ότι αυτό είναι το όραμα του κάθε γνήσιου Πανσερραϊκού ότι όλοι μαζί κάτι μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι ο λόγος μου έχει κάποια βαρύτητα, όχι μόνο ποδοσφαιρική αλλά και σαν άνθρωπος. Νομίζω ότι όλοι με ξέρουν, δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση, δεν κορόιδεψα κανέναν και νομίζω ότι το κάνω για να βοηθήσω πρώτα από όλα το όνομα του Πανσερραϊκού, να αρχίσει να ανεβαίνει λίγα σκαλάκια γιατί είχε πέσει πολύ χαμηλά. Αυτά με μικρά και σταθερά βήματα και ούτε τάζουμε λαγούς και πετραχήλια, ούτε θα φέρουμε τον Νεϊμάρ εδώ. Να βρούμε πρώτα το δρόμο μας και ζητάμε και συμπαράσταση από όλους,  πίστωση χρόνου και ανοιχτοί σε όλα. Αυτό το κάνουμε γιατί αγαπάμε τον Πανσερραϊκό ».
 
 -Είχε φύγει πικραμένος το 2008. Είναι δικαίωση για αυτόν η επιστροφή του:
«Νομίζω πως είναι δικαίωση αυτή η επιστροφή, το θέμα είναι να έχει ανάλογη συνέχεια, έτσι μόνο θα αισθανθώ δικαιωμένος. Να δικαιωθώ κι εγώ και να τους δικαιώσω για την επιλογή τους. Είχα εννέα χρόνια να μπω στα αποδυτήρια. Από εκείνη την μοιραία μέρα. Μετά από πολλά χρόνια κάποιοι άνθρωποι μου έκαναν την τιμή να με φωνάξουν έστω να συζητήσουμε. Και τότε που ανέβηκε η ομάδα Α εθνική μετά από 16 χρόνια με είχε καλέσει ο προπονητής. Όλα αυτά τα χρόνια δεν γινόταν τίποτα. Βέβαια έλειπα από τις Σέρρες και κάποια χρόνια».
 
 -Για το στόχο του να περάσει την ιδέα του Πανσερραϊκού:
«Φυσικά και θέλω να την περάσω. Έχουν αλλάξει βέβαια τα δεδομένα όλα αυτά τα χρόνια αλλά νομίζω ότι ο καθένας μας έχει μόνο μια ομάδα μέσα στην καρδιά του. Γιατί να μην οδηγήσουμε τα παιδιά από πολύ μικρά, μέσα από την ακαδημία μας, μέσα από τα σχολεία, να ξαναγνωρίσουν τον Πανσερραϊκό και να γίνουν αυτοί πρεσβευτές του και στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ιδιαίτερα τώρα που μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πιο εύκολο αυτό»
 
–Για τα μηνύματα των Σερραίων φιλάθλων που ενθουσιάστηκαν με την επιστροφή του:
«Τους ευχαριστώ όλους κι εύχομαι να ανταποκριθούμε στο νέο κάλεσμα κι εγώ και οι υπόλοιποι που ήρθαν στην ομάδα και πρώτα από όλα αυτοί που έχουν στα χέρια τους την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω το σύλλογο. Με γνωρίζετε, αν ήταν να μην ασχοληθώ σοβαρά δεν θα το έκανα καθόλου. Με ότι ασχολούμαι θέλω να γίνεται σοβαρά».
 

Prev Next
BP Μανάφης στις Σέρρες: Δημιούργησε σαν πραγματικός MasterChef!
ΤΣΙΡΩΝΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ-ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ-ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ- ΜΕΣΟΡΑΧΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΤΗΛ.: 2324022873, 2324020110, 6944740126, 6971804152
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
ΟΠΤΙΚΑ - ΗΛΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ - Λ. ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ 18, ΣΕΡΡΕΣ - ΤΗΛ: 23210 23124 - 6936 903 511
ΒΛΑΧΟΣ Δ. ΣΩΤΗΡΗΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - Παλαιολόγου 13 & Κιλκίς (γωνία) - Σέρρες - Τηλ. 23210 39431
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
KENNEDY - GASTRO & COFFEE BAR - SERRES
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Μαθητοδρόμιο και…πέτυχες!!!
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ 1800
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
BP Autogas Serres Manafis... ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ... ΜΕ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!!!
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
www.serresgoal.gr - FOTO KLIK - Εθν. Αντίστασης 5 (πλατεία Ελευθερίας) - Σέρρες- Τηλ.: 23210 23131
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
EVOLUTION, ΠΙΠΙΛΙΟΣ Χ.-ΡΑΠΤΗΣ Β. Ο.Ε. - Μεραρχίας 163 - Σέρρες. Τηλ.: 2321115688
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ "ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ" - ΒΑΣΙΛΗΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΩΤΗΣ - ΣΠΕΤΣΩΝ & ΚΟΜΝΗΝΩΝ(γωνία) - ΣΕΡΡΕΣ,Τηλ.: 23210 50003 - 6997151187-6986238104

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΡΩΣΙΑ 2018… ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιούλιος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ… ΜΟΝΟΝ 7 ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ... ΠΟΙΟΙ ΚΟΠΗΚΑΝ!!!

Ιουν 22, 2018

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ… ΜΟΝΟΝ 7 ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ... ΠΟΙΟΙ ΚΟΠΗΚΑΝ!!!

Από την κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν σήμερα οι πίνακες διαιτη...