ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ, ΤΕΤ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Απρ 03, 2013
PARALIMNIO_KYPELLO_270313
Την ερχόμενη Τετάρτη 10 Απριλίου ξεκινούν οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας στους οποίους το Νομό Σερρών θα εκπροσωπήσει ο Κυπελλούχος Απόλλων Παραλιμνίου. Ο θεσμός του Κυπέλλου, που για φέτος λόγω των οικονομικών προβλημάτων η συμμετοχή είναι προαιρετική, θα διεξαχθεί σε ομίλους. Οι όμιλοι συγκροτήθηκαν όπως περίπου αυτοί της Δ΄ Εθνικής. Έτσι τον πρώτο όμιλο που θα αγωνισθεί ο Απόλλων Παραλιμνίου, συγκροτούν όλες οι ΕΠΣ του 1ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής, δηλαδή, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Θράκης, Έβρου. Αν δηλώσουν συμμετοχής, όλες οι ομάδες θα διεξαχθούν τρεις νοκ άουτ  αγώνες, στην πρώτη αγωνιστική και θα περάσουν τρεις ομάδες.
Στην 2η αγωνιστική που θα διεξαχθεί στις 17 Απριλίου, οι 3 ομάδες του 1ου ομίλου που προκρίθηκαν θα αγωνισθούν ξεχωριστά. Η μία κατόπιν κλήρωσης θα περάσει χωρίς αγώνα, ενώ από τις άλλες δυο θα προκριθεί η μία σε νοκ άουτ και πάλι αγώνα.
Στην 3η αγωνιστική  που θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου, οι δυο ομάδες του 1 ομίλου που προκρίθηκαν, θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε αγώνα νοκ άουτ και στην επόμενη φάση θα περάσει, η μια ομάδα.
Όλοι οι αγώνες των τριών πρώτων αγωνιστικών θα διεξαχθούν στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί γη[εδούχος, ενώ εάν δεν δηλώσουν συμμετοχή κάποιες ομάδες  ο τρόπος διεξαγωγής θα τροποποιηθεί ανάλογα.
Εντός των ημερών αναμένεται και η οριστική κλήρωση ανά όμιλο.
.
Αναλυτικά η προκήρυξη της ΕΠΟ:
.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη της:
1.    Το καταστατικό της
2.  Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
όπως αυτές  ισχύουν κατά την έναρξη του παρόντος Πρωταθλήματος Κυπέλλου
3.  Την από 22-2-2013 απόφαση του  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΕΠΟ.
.
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
την διοργάνωση των αγώνων 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, περιόδου  2012-2013.
1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ
Στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών συμμετέχουν οι Κυπελλούχες Ομάδες των Ενώσεων,  που θα προκύψουν από τους αγώνες της 1ης Φάσης.
Η συμμετοχή των ως άνω ομάδων στη δεύτερη φάση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ για την περίοδο 2012-2013  είναι προαιρετική, για οικονομικούς λόγους.
Η κοινοποίηση των Κυπελλούχων ομάδων των Ενώσεων στην ΕΠΟ πρέπει να γίνει εγγράφως μέχρι 20-3-2013. Η  συμμετοχή που υποβάλλεται μετά την λήξη της ως άνω προθεσμίας , δύναται να γίνει δεκτή , εφ΄ όσον μέχρι την υποβολή της δεν έγινε η κλήρωση των αγώνων από την ΕΠΟ.
Οι Κυπελλούχες ομάδες οφείλουν, να καταθέσουν στην ΕΠΟ, πριν την κλήρωση, έγγραφη ΔΗΛΩΣΗ ότι θα συμμετάσχουν στην 2η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών και ότι γνωρίζουν όλες τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν από την παρούσα Προκήρυξη.
2. ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
α]  Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών θα διεξάγονται με το σύστημα απλών συναντήσεων αποκλεισμού (νοκ άουτ).  Η ομάδα που κληρώνεται πρώτη είναι γηπεδούχος.
β]  Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος εφαρμόζεται η διαδικασία που προβλέπεται από την διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Οι ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 1ης φάσης των τοπικών ΕΠΣ διαχωρίζονται σε εννέα ( 9 ) ομίλους και θα συμμετέχουν στους αγώνες της 2ης φάσης ως εξής:
.
1ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ
2. ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ
3. ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ
4. ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
5. ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
6. ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ
.
2ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
2. ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
3. ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ
4. ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
5. ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
6. ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
.
3ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
2. ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
3. ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
4. ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
5. ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
6. ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
.
4ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
2. ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
3. ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
4. ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
5. ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
6. ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
.
5ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ
2. ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ
3. ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
4. ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
5. ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
6. ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
.
6ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
2. ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
3. ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
4. ΕΠΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
5. ΕΠΣ AΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ
6. ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
.
7ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ
2. ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
3. ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
4. ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ
5. ΕΠΣ AXΑΙΑΣ
6. ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
.
8ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ
2. ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
3. ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ
4. ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ
5. ΕΠΣ ΧΙΟΥ
6. ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
7. ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
.
9ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2. ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
3. ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
4. ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ
.
Οι Κυπελλούχες ομάδες των Ενώσεων θα συμμετέχουν στους αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνών  Ποδοσφαιριστών, περιόδου 2012-2013, σε   7  αγωνιστικές.  Πιο αναλυτικά:
1η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 10-4-2013
2η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 17-4-2013
3η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 24-4-2013
4η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 01-5-2013
5η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 22-5-2013
6η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 29-5-2013
7η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: (ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)
Σημειώνεται ότι οι ημερομηνίες των αγωνιστικών κατά τον μήνα Μάιο είναι ενδεικτικές λόγω της πιθανής συμμετοχής Κυπελλούχων Σωματείων στους αγώνες μπαράζ για τον προβιβασμό στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και μπορεί το αγωνιστικό πρόγραμμα να τροποποιηθεί.
Όλοι οι πιο πάνω αγώνες θα καθορισθούν με μία κλήρωση που θα γίνει πριν την έναρξη της 2ης φάσης του Κυπέλλου. Η κλήρωση θα καθορίσει τους αντιπάλους και τις τυπικά γηπεδούχες ομάδες.
Σύστημα τέλεσης των αγώνων
1η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Στους 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο και  7ο ομίλους θα λάβουν μέρος οι 6 ομάδες  κάθε ομίλου ξεχωριστά. Θα διεξαχθούν 3 απλοί αγώνες κατά όμιλο. Οι 3 νικήτριες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στην επόμενη φάση
Στον  8ο  όμιλο θα λάβουν μέρος οι 7 ομάδες . Μία ομάδα θα εξαιρεθεί και θα περάσει στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα. Οι  υπόλοιπες 6 ομάδες θα αγωνισθούν μεταξύ σε 3 απλούς αγώνες.  Οι 3 νικήτριες ομάδες και η μία ομάδα που εξαιρέθηκε (σύνολο 4 ομάδες)  σε κάθε όμιλο θα προκριθούν στην επόμενη φάση.
Στον  9ο όμιλο  οι 4 ομάδες  θα περάσουν στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνες.
Σύνολο 24 αγώνες θα διεξαχθούν στην 1η αγωνιστική.
2η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Στους 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο και  7ο ομίλους θα λάβουν μέρος οι 3 νικήτριες ομάδες από την 1η αγωνιστική, κάθε ομίλου ξεχωριστά. Μία ομάδα από κάθε όμιλο θα εξαιρεθεί και θα περάσει στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα. Οι  υπόλοιπες 2 ομάδες αγωνισθούν μεταξύ τους σε 1 απλό αγώνα.  Η μία νικήτρια ομάδα και η μία ομάδα που εξαιρέθηκε σε κάθε όμιλο (σύνολο 2 ομάδες) θα προκριθούν στην επόμενη φάση.
Στον  8ο  όμιλο θα λάβουν μέρος οι 4 ομάδες (οι 3 νικήτριες ομάδες και η μία ομάδα που εξαιρέθηκε) που θα προκύψουν από την 1η αγωνιστική. Οι 4 ομάδες θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε 2 απλούς αγώνες. Οι δύο νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση.
Στον  9ο  όμιλο θα λάβουν μέρος οι 4 ομάδες Οι  4 ομάδες αγωνισθούν μεταξύ τους σε 2 απλούς αγώνες. Οι δύο νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση.
Σύνολο 11 αγώνες θα διεξαχθούν στην 2η αγωνιστική.
3η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Οι 2 ομάδες κάθε ομίλου που θα προκριθούν από τη  2η αγωνιστική  θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε 1 αγώνα (για κάθε όμιλο).
Σύνολο 9 αγώνες θα διεξαχθούν στην 3η αγωνιστική.
4η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Από τις 9 νικήτριες ομάδες των 9 ομίλων της 3ης αγωνιστικής θα κληρωθούν  2  ομάδες που θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε ένα αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο,  ενώ θα εξαιρεθούν οι υπόλοιπες 7 ομάδες και θα περάσουν στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα.
5η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Οι 8 ομάδες που θα προκριθούν από την  4η αγωνιστική ( η μία νικήτρια και οι 7 ομάδες που εξαιρέθηκαν)  θα αγωνισθούν σε 4 αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα.
6η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ :  ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Οι 4 νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν από την  5η αγωνιστική θα αγωνισθούν σε 2 αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα.
ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Οι νικητές των 2 ημιτελικών αγώνων θα συμμετέχουν στον Τελικό Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών.
Ο Τελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών θα διεξαχθεί  σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορισθεί με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας.
Το σύστημα τέλεσης των αγώνων είναι πιθανό να διαφοροποιηθεί  κατά όμιλο, ανάλογα με την κατάθεση στην ΕΠΟ των Δηλώσεων Συμμετοχής των Κυπελλούχων Σωματείων των Ε.Π.Σ.
3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ -ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
α) Η ημερομηνία έναρξης των αγώνων και το πρόγραμμα των αγώνων ορίζονται  από την Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος της ΕΠΟ.
β) Το πρόγραμμα των αγώνων καθορίζει την ημερομηνία διεξαγωγής κάθε αγώνα, την ώρα που θα αρχίζει, το γήπεδο στο οποίο θα τελείται, καθώς και την ομάδα που θα έχει την ιδιότητα της γηπεδούχου.
Η κοινοποίηση του προγράμματος των αγώνων γίνεται στις οικείες ΕΠΣ και όχι κατ' ιδίαν στα Σωματεία, με την  ΕΠΣ να υποχρεούται σε άμεση ειδοποίηση των Σωματείων.
4. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός για τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν με τα Σωματεία τους στους αγώνες ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΤΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ περιόδου 2012-2013
Σημειώνουμε ότι δεν ισχύει το άρθρο 19 παρ. 9 του ΚΑΠ που έχει εφαρμογή μόνο στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
5. ΑΔΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Η άδεια διεξαγωγής των αγώνων παρέχεται από την  ΕΠΟ μαζί με το πρόγραμμα κάθε αγωνιστικής.
6. ΕΞΟΔΑ:  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Για τις ομάδες που μετέχουν στους αγώνες τα έξοδα μετακίνησης του αγώνα τους βαρύνουν τις ίδιες .
Τα έξοδα διαιτησίας των αγώνων θα καλύπτονται :
α)  στην 1η , 2η  και 3η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ από τις γηπεδούχε ομάδες    και
β)  στην 4η , 5η  και 6η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ σύμφωνα με την οικονομική εγκύκλιο (από την εκκαθάριση του αγώνα εξ ημισείας).
7. ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓΩΝΑ
Οι γηπεδούχες ομάδες  είναι υπόχρεες για την εξόφληση του εξοδολογίου του Παρατηρητή Αγώνα πριν την έναρξη του αγώνα.(ο Παρατηρητής θα παραδίδει το εξοδολόγιο πριν από τον αγώνα στον Διαιτητή, ο οποίος θα το δίνει  στον εκπρόσωπο της γηπεδούχου ομάδας για την εξόφλησή του).
8. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η οικονομική οργάνωση - διαχείριση και ο έλεγχος των αγώνων Κυπέλλου  Ερασιτεχνών  ρυθμίζονται από την οικονομική εγκύκλιο της Ε.Π.Ο.
9. ΕΠΑΘΛΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
1] Το Κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών απονέμεται στη νικήτρια ομάδα του τελικού μαζί με τα 30 μετάλλια αμέσως μετά τη λήξη του.
2]  Στην ομάδα που κατατάσσεται δεύτερη απονέμονται   30  μετάλλια.
3]  Στον διαιτητή και στους επόπτες γραμμών  απονέμεται από μία (1) πλακέτα .
4]  Όλοι οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στον τελικό αγώνα καθώς και οι αναπληρωματικοί οφείλουν να προσέλθουν  και να παραλάβουν τα έπαθλα και τα μετάλλια με πρώτη την ομάδα που ηττήθηκε και δεύτερη τη νικήτρια ομάδα.
5]  Οι ποδοσφαιριστές που δεν θα πειθαρχούν σε αυτή την υποχρέωση τιμωρούνται με ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου και εφ΄ όσον αποδειχθεί υπαιτιότητα του Σωματείου και της  Διοίκησης του κατά τη κρίση της διοργανώτριας επιβάλλονται οι ποινές που προβλέπεται από τον   Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
10. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
α]  Η παρούσα  αποτελεί σύμβαση προσχώρησης μεταξύ της Ε.Π.Ο. ως διοργανώτριας και των Σωματείων που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση αυτή.
β]  Οι κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ που παίρνουν μέρος στην  2η ΦΑΣΗ εάν  οφείλουν σε ΕΠΣ ή στην ΕΠΟ  χρήματα, από οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε αγώνες της δεύτερης φάσης εφ΄ όσον δεν εξοφληθούν οι οφειλές.
γ]  Η οικονομική εγκύκλιος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης, οι δε διατάξεις αυτής συμπληρώνουν την προκήρυξη αυτή .
δ]  Η Ε.Π.Ο. έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα από πλευράς τηλεοπτικής κάλυψης και τοποθέτησης διαφημιστικών πινακίδων στα γήπεδα τέλεσης των αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών της δεύτερης φάσης.
11. ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ
Με την αποδοχή της Προκήρυξης τα Σωματεία και τα φυσικά πρόσωπα (ποδοσφαιριστές, παράγοντες  κ.λ.π.)  ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ   ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ  το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τους Κανονισμούς αυτής που διέπουν το άθλημα.
Για κάθε τι που δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη αυτή και την Οικονομική εγκύκλιο  θα αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ο.

Prev Next
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
ΟΠΤΙΚΑ - ΗΛΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ - Λ. ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ 18, ΣΕΡΡΕΣ - ΤΗΛ: 23210 23124 - 6936 903 511
BP ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - AUTO GAS
P&J Papoutsis, clothes & shoes
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
BP Πετρέλαιο Θέρμανσης: Μανάφης Κωνσταντίνος, 2o χλμ Σερρών-Θεσσαλονίκης, τηλ: 23210 39358
STUDIO FOTO KLIK
ΜΕΓΑΛΟΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ… 90 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ Disney…
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
ΤΣΙΡΩΝΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ-ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ-ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ- ΜΕΣΟΡΑΧΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΤΗΛ.: 2324022873, 2324020110, 6944740126, 6971804152
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
O2  ARENA sports cafe - Γρ. Ρακιτζή 57, Σέρρες - τηλ.: 23210 65676, Υπεύθυνος: Νίκος Λάππας τηλ.: 6936145444
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
www.serresgoal.gr - FOTO KLIK - Εθν. Αντίστασης 5 (πλατεία Ελευθερίας) - Σέρρες- Τηλ.: 23210 23131

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΥΡΙΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ… ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΡΟΣ…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Οκτώβριος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 20 & 21/10 - 16:00

Οκτ 18, 2018

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 20 & 21/10 - 16:00

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών, οι ...