ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΣΣ: ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ… 150€ Η ΕΝΣΤΑΣΗ!!!

Ιουλ 14, 2017
Μπαίνουμε σε ρυθμούς της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-18, καθώς μετά την ανακοίνωση των πιο χρήσιμων ημερομηνιών, η διοργανώτρια αρχή έδωσε την δημοσιότητα τη προκήρυξη τόσο για το Πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο. 
Ξεκινώντας από τα βασικά το κόστος για την συμμετοχή σε Επίλεκτη, Ανώτερη και Β’ κατηγορία παραμένει το ίδιο με πέρσι(200 συμμετοχή+150 συνδρομή=350€), ενώ για κάθε νέα ομάδα που δηλώνει συμμετοχή το κόστος είναι μικρότερο(50+150=200€), προφανώς για να δελεάσει τις ομάδες που αποφάσισαν να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους.
Τριπλασιασμό είχαμε στο παράβολο για τις ενστάσεις, προκειμένου η διοργανώτρια αρχή να αποτρέψει τις ομάδες από την κατάθεση με σχετική ευκολία των ενστάσεων(150€ από 50€).
Τέλος σ’ αυτό το οποίο πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα είναι ο θεσμός του Επικεφαλής του αγώνα που καθιερώνεται για πρώτη φορά στην Επίλεκτη κατηγορία, πέρα από τον Παρατηρητή αγώνα που θα ορίζεται από την ΕΠΣΣ. Πιο συγκεκριμένα ο Επικεφαλής του αγώνα θα ορίζεται από πιστοποιημένους από την ΕΠΣΣ παράγοντες(δύο υποχρεωτικά για κάθε ομάδα) και θα προέρχεται από την γηπεδούχο ο οποίος θα είναι επιφορτισμένος με πολλές αρμοδιότητες. 
Πιο αναλυτικά οι αρμοδιότητες και ο τρόπος πιστοποίησης των Επικεφαλής αγώνων είναι ο εξής:  
 
20. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΑ
Για τους αγώνες της Επίλεκτης κατηγορίας θεσπίζεται ο θεσμός «Επικεφαλής Διοργάνωσης Αγώνα» όπου κάθε ομάδα πρέπει να ορίσει τουλάχιστον δύο άτομα. Τα συγκεκριμένα άτομα θα πιστοποιηθούν από την ΕΠΣ Σερρών. 
Τα καθήκοντά του Επικεφαλή Διοργάνωσης Αγώνα ορίζονται τα εξής:
1. Υποδοχή, ταυτοποίηση και τακτοποίηση των αξιωματούχων του αγώνα καθώς και των αθλητών και παραγόντων της φιλοξενούμενης ομάδας. Να διαμορφώνει κατάλληλες συνθήκες για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας καθώς και των παραγόντων της.
2. Συνεργασία με τους διαιτητές και τον παρατηρητή του αγώνα πριν την έναρξή του, για κάθε θέμα που αφορά τον ομαλή διεξαγωγή του όπως π.χ. χρώματα στολών, χώρος προετοιμασίας-προθέρμανσης αθλητών. 
3. Επίβλεψη συνεχώς της τήρησης των μέτρων ασφάλειας και τάξης. Να επιβλέπει την τάξη στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, επιτρέποντας να είναι παρόντα μόνο τα άτομα που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα καθώς και στην λίστα του παρατηρητή. Πρέπει οπωσδήποτε μεριμνά για το κλείδωμα όλων των θυρών που οδηγούν στην πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο και να διατηρεί τα κλειδιά καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. 
4. Να διατηρεί πλήρη συνεργασία με τον παρατηρητή και τους διαιτητές πριν, κατά την διάρκεια, και μετά το τέλος του αγώνα σε όλα τα επίπεδα με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πιθανή διαχείριση αντεγκλήσεων.
5. Να διατηρεί επαφή με την Επιτροπή Πρωταθλημάτων, Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, με το ΔΣ της ΕΠΣ Σερρών και τους εκπροσώπους των άλλων Σωματείων της κατηγορίας που ανήκουν. Να αξιολογεί οποιαδήποτε έκτακτα συμβάντων πριν, κατά την διάρκεια ή μετά το τέλος του αγώνα, τα οποία επηρεάζουν με οποιονδήποτε τρόπο την ασφάλεια, την φιλοξενία, την προστασία και γενικότερα την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Να αναφέρει οτιδήποτε στον παρατηρητή του αγώνα οτιδήποτε δεν είναι σύμφωνο με τον κανονισμό και την δεοντολογία της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων. 
6. Το έργο επιτυγχάνεται καλύτερα μέσω προετοιμασίας που καλύπτει ένα φάσμα ενδεχόμενων συμβάντων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την ασφάλεια των θεατών ή να διακόψουν την ομαλή λειτουργία.
7. Να μεσολαβεί και να συμβουλεύεται αρμόδιες υπηρεσίες για ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία και την ασφάλεια.
Ο Επικεφαλής Διοργάνωσης Αγώνα των ομάδων πιστοποιείται από την Ε.Π.Σ. Σερρών. Κάθε ομάδα της Επίλεκτης Κατηγορίας πρέπει να πιστοποιήσει δύο ή περισσότερα άτομα. Για την πιστοποίηση κάθε ατόμου χρειάζεται η συμπλήρωση του συνημμένου εντύπου καθώς και η αποστολή της φωτογραφίας του σε ψηφιακή μορφή στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η διαδικασία της πιστοποίησης είναι δωρεάν. Σε κάθε αγώνα θα ορίζεται από το σωματείο της γηπεδούχου ομάδας υποχρεωτικά ένας Επικεφαλής Διοργάνωσης Αγώνα. 
Στην περίπτωση οποιαδήποτε αρνητικής διένεξης του Επικεφαλή Διοργάνωσης Αγώνα με τους αξιωματούχους του αγώνα θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του Επικεφαλή Διοργάνωσης Αγώνα από τους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος καθώς και την επιβολή χρηματικής ποινής από το ΔΣ της ΕΠΣ Σερρών στο σωματείο που ανήκει.
 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
 
Προς
Άπαντα Σωματεία
Έδρες τους
 
Κύριε Πρόεδρε,
Κοινοποιούμε τη συνημμένη ταυτάριθμη Προκήρυξη Πρωταθλήματος Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (Τοπικού), μεταξύ των Σωματείων της Επίλεκτης, Ανώτερης και Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας περιόδου 2017-2018.
Η Α΄ Ερασ/κή κατηγορία χωρίζεται σε δύο (2) υποκατηγορίες στην «Eπίλεκτη υποκατηγορία» με δώδεκα (12) και στην «Ανώτερη Υποκατηγορία» με είκοσι οχτώ (28) ομάδες.
Ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων ορίζονται για την «Επίλεκτη κατηγορία» , για την «Ανώτερη κατηγορία» και για τη Β΄ Ερασιτεχνική 9-10/9/2017. 
Οι δηλώσεις συμμετοχής από όλα τα σωματεία πρέπει να κατατεθούν στην Ένωση το αργότερο ως ακολούθως , με την συμπλήρωση, υπογραφή και σφράγιση του συνημμένου εντύπου συμμετοχής:
 
ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μέχρι 31-7-2017 Δευτέρα 12:00μμ το μεσημέρι
 
ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μέχρι 10-8-2017 Πέμπτη 12:00μμ το μεσημέρι
 
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μέχρι 17-8-2017 Πέμπτη 12:00 το μεσημέρι
 
Μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, πρέπει να κατατεθεί και το συνημμένο έντυπο σύνθεσης του Δ.Σ των Σωματείων, υπογεγραμμένο και σφραγισμένο.
Επιπλέον πρέπει να κατατεθεί και το επισυναπτόμενο έγγραφο «ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ/ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ» περί αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των εγκυκλίων ,των οδηγιών και των αποφάσεων της FIFA και UEFA και της ΕΠΟ (άρθρο 13, 66, 68 του Καταστατικού της ΕΠΟ), δεόντως θεωρημένο για το γνήσιο της Υπογραφής. 
Επίσης πρέπει να καταβληθεί στην Ένωση το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και η ετήσια συνδρομή των σωματείων προς την Ένωση για το έτος 2017.
Το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα για την περίοδο 2017-2018 έχει καθορισθεί με απόφαση του Δ.Σ της Ένωσης ως εξής: 
Α΄ Ερασ/κή κατηγορία και στις δύο (2) υποκατηγορίες 200,00€, Β΄ Ερασ/κή κατηγορία 200,00€.
Τα σωματεία που είναι σε αδράνεια και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα το δικαίωμα συμμετοχής είναι 50,00€ και η συνδρομή τους 150,00€. 
Η ετήσια συνδρομή προς την Ένωση για το έτος 2017 έχει καθορισθεί με απόφαση του Δ.Σ σε 150,00€ για όλα τα σωματεία και πρέπει να καταβληθεί μαζί με το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Το παράβολο για την υποστήριξη των ενστάσεων καθορίζεται σε 150,00€ για κάθε ένσταση.
Η κλήρωση των αγώνων του Πρωταθλήματος της Επίλεκτης κατηγορίας , της Ανώτερης κατηγορίας και Β΄ της Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα γίνει την Τετάρτη 23-8-2017  ώρα 8:00μμ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Σερρών στο πάρκο Ομονοίας Σερρών.
Τονίζεται και πάλι ότι η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής θα τηρηθεί αυστηρά και τα σωματεία που δεν θα υποβάλουν εμπρόθεσμα δήλωση συμμετοχής, θα υποστούν τα προβλεπόμενα από τις διατάξεις  του ΚΑΠ και θα υποβιβαστούν στην επόμενη κατηγορία από την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.
Οι ομάδες της Ανώτερης κατηγορίας και της Β΄ Ερασ/κής κατηγορίας θα χωρισθούν σε ομίλους με απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΣ Σερρών και θα σας γνωστοποιηθούν την ημέρα της κλήρωσης.
Υπενθυμίζουμε τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο παιδικό Πρωτάθλημα, θα πρέπει έγκαιρα να φροντίσουν από 1-7-2017 να εκδώσουν δελτία για τους ποδοσφαιριστές, δεδομένου ότι την ημερομηνία αυτή αρχίζει η έκδοση δελτίων πρώτης εγγραφής και χωρίς δελτίο ατομικών στοιχείων και μεταβολών δε θα μπορούν να λάβουν μέρος στο παιδικό πρωτάθλημα.
 
ΜΕ ΤΙΜΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΣΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΕΠΟ Αθήνα (Με την παράκληση της έγκρισης της παρούσης προκήρυξης)
 
ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
 
Μεραρχίας 61, Σέρρες 62125 url : http://www.epss.gr
Τηλ.: 23210 59584, 23210 59893 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fax: 23210 59135 
Αριθμ. Πρωτ. 199 
Σέρρες: 12-7-2017
 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
 
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, έχοντας υπόψη:
1.- Την ισχύουσα Αθλητική Νομοθεσία
2.- Το Καταστατικό της, τον Κ.Α.Π. και τους Κανονισμούς της ΕΠΟ
3.- Τους βαθμολογικούς Πίνακες Πρωταθλήματος περιόδου 2016-2017
4.- Την από 12-7-2017  απόφαση του Δ.Σ της.
 
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι
 
τους αγώνες του Τοπικού Πρωταθλήματος Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου περιόδου 2017-2018 μεταξύ των Σωματείων Α΄ και Β΄ κατηγορίας στους οποίους δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παρακάτω Σωματεία και των οποίων η συμμετοχή είναι υποχρεωτική, διαφορετικά επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από τον Κ.Α.Π. κυρώσεις. Η Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία χωρίζεται σε δύο (2) υποκατηγορίες στην «Επίλεκτη υποκατηγορία» με δώδεκα (12) η οποία στο εξής θα αναφέρεται ως «Επίλεκτη κατηγορία»  και στην «Ανώτερη Υποκατηγορία» με είκοσι οχτώ (28) ομάδες η οποία στο εξής θα αναφέρεται ως «Ανώτερη κατηγορία».
 
Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
2. ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ
3. ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ
4. ΑΣΠΙΣ ΔΡΑΒΙΣΚΟΥ
5. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
6. Α.Ε.ΧΡΥΣΟΥ
7. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΝΑ
8. ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ Ν.ΣΟΥΛΙΟΥ
9. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ
10. ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ
11. Α.Ε.ΝΙΓΡΙΤΑΣ
12. Α.Ο.ΨΩΜΟΤΟΠΙΟΥ
 
 
ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ 15. ΚΟΠΑΤΣΙΑΝΟΣ ΒΕΡΓΗΣ
2. Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΖΙΧΝΗΣ 16. Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ
3. Π.Σ ΣΕΡΡΕΣ 17. ΛΑΪΛΙΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ
4. ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ 18. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
5. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΒΗΡΩΝ 19. ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ
6. ΑΕΤΟΣ ΧΑΡΩΠΟΥ 20. ΕΛΠΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑ
7. ΑΡΗΣ ΣΚΟΥΟΥΣΣΑΣ 21. Α.Ο.Π. ΤΡΙΑΝΑΤΑΦΥΛΛΙΑΣ
8. ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 22. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ
9. ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ 23. Κ.Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
10. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΛΤΟΤΟΠΙΟΥ 24. ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ
11. Α.Ο.ΚΕΣΣΑΝΗΣ 25. ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ
12. Α.Ο. ΝΙΓΡΙΤΑΣ 26. ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΗΣ
13. ΠΑΟΚ ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΥ 27. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
14. ΔΙΓΕΝΗΣ Α.ΠΟΡΟΪΩΝ 28. ΑΚΡΙΤΑΙ ΚΑΠΝΟΦΥΤΟΥ
 
Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ 16. ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΙΜΝΟΧΩΡΙΟΥ
2. ΦΩΣΤΗΡ ΑΝΩ ΚΑΜΗΛΑΣ 17. ΟΙΝΟΥΣΙΑΚΟΣ ΟΙΝΟΥΣΑΣ
3. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙΟΥ 18. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΕΙΑΣ
4. ΑΓΩΝ ΚΟΡΜΙΣΤΑΣ 19. ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
5. ΜΑΚ ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑΣ 20. ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ
6. ΠΟΣ 2000 21. ΤΡΙΕΘΝΗΣ ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΩΝ
7. ΠΗΓΑΣΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 22. ΑΤΡΩΤΟΣ ΑΧΙΛ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
8. ΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΣ 23. Μ.Γ.Σ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ
9. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ 24. ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΕΡΡΩΝ
10. Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΒΑΛΤΕΡΟΥ 25. ΣΤΡΥΜΩΝ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ
11. ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗΣ 26. ΔΟΞΑ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ
12. ΑΡΗΣ ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟΥ 27. ΘΥΕΛΛΑ ΣΕΡΡΩΝ
13. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ
14. ΠΑΟΤ Ν.ΤΥΡΟΛΟΗΣ
15. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΝΙΚΟΚΛΕΙΑΣ
 
 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     (Σωματεία που δεν μετείχαν)
1. ΑΣΤΡΑΠΗ ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟΥ 54.  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΤΟΧΙΟΥ
2. ΑΣΤΗΡ ΠΕΠΟΝΙΑΣ 55. ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΕΥΚΟΤΟΠΟΥ
3. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟΥ 56. ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ
4. ΑΡΗΣ ΚΡΗΝΙΔΑΣ 57. ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ
5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΛ-ΛΒΔΧ 58. ΗΔΩΝΑΣ ΜΥΡΚΙΝΟΥ
6. ΣΤΡΥΜΩΝ ΑΧΙΝΟΥ 59. ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
7. ΔΟΞΑ ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙΟΥ 60. ΝΙΚΑΙΑ ΣΕΡΡΩΝ
8. ΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ 61. ΣΙΝΤΙΚΕΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
9. Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΓΕΦΥΡΟΥΔΙΟΥ 62. ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
10. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ 63. ΙΚΑΡΟΣ ΛΙΒΑΔΙΑΣ
11. ΔΟΞΑ Ν.ΜΠΑΦΡΑΣ 64. ΠΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
12. ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ 65. ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ
13. ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ 66. ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΝΤΙΩΝ
14. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙΟΥ 67. ΑΡΗΣ ΜΟΝΟΚΚΛΗΣΙΑΣ
15. ΠΑΟΚ ΤΡΑΓΗΛΟΥ 68. ΣΕΡΡΕΣ 85
16. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ Α. Ε. 69. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΡΡΩΝ
17. ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟΥ 70. ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΣΟΚΩΜΗΣ
18. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΜΑΛ-ΘΡΑΚΙΚΟΥ 71. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
19. ΔΑΦΝΟΥΔΙΑΚΟΣ ΔΑΦΝΟΥΔΙΟΥ 72. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΠΕΤΡΑΣ
20. ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΕΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ 73. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΓΙΣΤΑΣ
21. ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ 74. ΑΚΑΔ. ΠΟΔ/ΡΟΥ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΣ
22. ΕΛΠΙΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΑΣ 75. ΑΕΤΟΙ ΣΕΡΡΩΝ  
23. Μ.Α.Σ. ΑΜΦΙΠΟΛΗ 2000 76. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
24. ΘΗΣΕΥΣ Κ. ΠΟΡΟΪΩΝ 77. Α.Ε.Δ. ΑΧΙΝΟΥ ΔΑΦΝΗΣ
25. Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΕΛΑΙΩΝΑ 78. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΦΕΛΙΝΟΥ
26. ΣΤΡΥΜΩΝ ΣΤΡΥΜΟΝΟΧΩΡΙΟΥ 79. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
27. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ 80. ΛΕΩΝ Ν. ΚΕΡΔΥΛΛΙΩΝ
28. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΑΝΗΣ 81. ΔΟΞΑ ΔΑΦΝΗΣ
29. ΕΛΠΙΔΕΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ 82. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΧΩΡΙΟΥ
30. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 83. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΥΚΟΘΕΑΣ
31. ΑΡΗΣ ΚΑΜΑΡΩΤΟΥ 84. ΕΛΠΙΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
32. Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 85. ΔΟΞΑ ΣΗΣΑΜΙΑΣ
33. ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ 86. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΙΤΟΧΩΡΙΟΥ
34. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΩΝ 87. ΕΛΠΙΔΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟΥ
35. ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 88. ΡΟΔΟΠΟΛΗ 97 ΜΠΕΛΕΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗ
36. Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟΥ 89. ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
37. ΕΛΠΙΔΕΣ ΧΡΥΣΟΥ 90. ΟΡΦΕΑΣ Κ. ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ
38. ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν. ΖΙΧΝΗΣ 91. Α.Σ.ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ
39. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΝΘΗΣ 92. ΣΤΡΥΜΩΝ ΠΕΘΕΛΙΝΟΥ
40. ΑΡΗΣ ΜΕΣΟΡΑΧΗΣ 93. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
41. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΕΝΙΚΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ 94. ΔΟΞΑ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥ
42. ΑΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ 95. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΙΑΣ
43. ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΕΡΡΩΝ 96. ΑΘ.ΔΙΑΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΙΑΣ  
44. Μ. ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΞΗΡΟΤΟΠΟΥ 97. Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
45. ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΠΟ ΣΕΡΡΩΝ 98. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΟΛΟΥ
46. Α.Ν. ΒΙΣΑΛΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ 99. ΔΟΞΑ ΚΑΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
47. ΛΙΒΑΔΙΑΚΟΣ ΛΙΒΑΔΙΑΣ 100. ΠΑΜΒΛΑΧΙΑΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 
48. ΟΡΦΕΑΣ ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΩΝ 101. ΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΝΕΟΧ. ΣΙΝΤΙΚΗΣ
49. Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑΣ 102. ΔΟΞΑ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ
50. ΔΟΞΑ ΤΡΙΑΔΟΣ 103. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΝΟΒΡΥΣΗΣ
51. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ 104. ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΠΗΓΗΣ
52. Γ.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΩ ΒΡΟΝΤΟΥΣ 105. Μ.Γ.Σ. ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Κ.ΔΕΝΔΡΩΝ
53. Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 106. ΕΛΠΙΣ ΧΟΡΤΕΡΟΥ
107.ΑΡΗΣ ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙΟΥ
 
1. ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ
Η προκήρυξη αυτή είναι πρόσκληση για σύμβαση προσχώρησης μεταξύ της ΕΠΣ Σερρών και των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα αυτό.
Με την αποδοχή της Προκήρυξης συντελείται σύμβασης.
Η αποδοχή της προκήρυξης με επιφύλαξη, έχει συνέπεια τις κυρώσεις του άρθρου 7 του ΚΑΠ. 
 
2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Ημερομηνία έναρξης των αγώνων του Πρωταθλήματος αυτού ορίζεται για την Επίλεκτη κατηγορία, για την Ανώτερη κατηγορία και για τη Β΄ κατηγορία στις 9-10/9/2017. 
 
3. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ (ΠΑΡΑΒΟΛΟ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής από όλα τα σωματεία πρέπει να κατατεθούν στην Ένωση το αργότερο ως ακολούθως, με την συμπλήρωση, υπογραφή και σφράγιση του συνημμένου εντύπου συμμετοχής:
ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μέχρι 31-7-2017 Δευτέρα 12:00μμ το μεσημέρι
 
ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μέχρι 10-8-2017 Πέμπτη 12:00μμ το μεσημέρι
 
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μέχρι 17-8-2017 Πέμπτη 12:00μμ το μεσημέρι
 
Τα σωματεία που μετέχουν στους αγώνες αυτού του πρωταθλήματος πρέπει να υποβάλουν στην Ένωση Σερρών, έγγραφη δήλωση συμμετοχής. Με τη δήλωση συμμετοχής τα σωματεία αποδέχονται χωρίς επιφύλαξη το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της ΕΠΟ, τις διατάξεις του ΚΑΠ, τους όρους της προκήρυξης και τις διατάξεις των ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ της ΕΠΟ, της ΕΠΣ και τις εγκύκλιες διαταγές της ΕΠΟ και ΕΠΣ, διαφορετικά αποκλείονται του Πρωταθλήματος, με απόφαση του Δ.Σ της διοργανώτριας.
Ταυτόχρονα με τη Δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να προσκομίσουν Βεβαίωση της διοργανώτριας ή της ΕΠΟ, περί μη οφειλής, άλλως οι Δηλώσεις δε θα γίνονται δεκτές.
Με την δήλωση συμμετοχής πρέπει τα σωματεία να καταβάλουν στην Ένωση το δικαίωμα συμμετοχής  200,00€ για την Επίλεκτη, Ανώτερη και Β΄ Κατηγορία  200,00€.
Επίσης πρέπει να καταβληθεί και η ετήσια συνδρομή προς την Ένωση που είναι 150,00€ για όλα τα σωματεία.
Τα σωματεία που είναι σε αδράνεια και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα το δικαίωμα συμμετοχής είναι 50,00€ και η συνδρομή τους 150,00€.
 
Η παραπάνω ημερομηνία θα τηρηθεί αυστηρά και αμετάκλητα άρθρο 7 του ΚΑΠ 
 
4. ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑ (ΓΗΠΕΔΟ) ΟΜΑΔΑΣ
Τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή υποχρεούνται να γνωρίσουν στην Ένωση τα χρώματα της στολής των ποδ/στών τους και το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν στους αγώνες αυτούς σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.
Γηπεδούχες ομάδες με την έννοια του ΚΑΠ, είναι εκείνες που αγωνίζονται στα δικά τους γήπεδα ή στα γήπεδα άλλων ομάδων ή Αρχής, τα οποία όμως έχουν εξασφαλίσει οι ίδιες για αγώνες του Πρωταθλήματος αυτού, έχοντας αναλάβει και την υποχρέωση να υπάρχουν στη διάθεση των διαγωνιζομένων τα μέσα πρώτων βοηθειών και γιατρό. 
Η ομάδα που δηλώνει ως έδρα της γήπεδο που ανήκει σε άλλη ομάδα ή Αρχή πρέπει να συνοδεύει τη σχετική δήλωση με έγγραφη συγκατάθεση της ομάδας ή Αρχής, στην κυριότητα των οποίων ανήκει το γηπεδούχο που δηλώνεται ή του οποίου έχουν τη χρήση.
Στην περίπτωση ενδεχόμενης αδυναμίας εξασφάλισης γηπέδου, κατά τα προαναφερόμενα, η ομάδα έχει την υποχρέωση να δεχθεί ως έδρα της το γήπεδο που θα ορίσει η Ένωση, οπότε και αποκτά την ιδιότητα της γηπεδούχου και έχει γενικά όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν απ΄ αυτή.(Άρθρο 8 )
Όλες ανεξαρτήτως οι ομάδες που διαθέτουν το γήπεδό τους για αγώνες Πρωταθλημάτων, είτε των ιδίων είτε άλλων ομάδων, οφείλουν επί ποινή απαραδέκτου της δήλωσης συμμετοχής να επιτρέπουν τη χρησιμοποίηση των γηπέδων αυτών και των εγκαταστάσεων για όλους του αγώνες της ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ. 
Τα γήπεδα των αγώνων και τα γηπεδούχα σωματεία ορίζονται από την Ένωση με τον καταρτισμό του προγράμματος των αγώνων (άρθρο 8  του ΚΑΠ) 
 
5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Το πρόγραμμα των αγώνων θα καταρτισθεί ύστερα από κλήρωση.
Τα γήπεδα τέλεσης των αγώνων η ημέρα έναρξης και η ώρα θα ορισθούν με το πρόγραμμα των αγώνων.
Κάθε αναγκαία μεταβολή του προγράμματος θα κοινοποιείται σε όλα τα σωματεία και λοιπούς ενδιαφερομένους.
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η διοργανώτρια μπορεί να αλλάξει την ώρα και το γήπεδο τέλεσης αυτού, υποχρεούται όμως να ειδοποιήσει όλους τους ενδιαφερόμενους και το αρμόδιο τμήμα τάξης τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα . Το 24/ωρο αρχίζει από την αποστολή του τηλεγραφήματος ή FAX ή της με οποιοδήποτε άλλο τρόπο ειδοποίησης από τη διοργανώτρια έστω και τηλεφωνικά από την γραμματεία της ΕΠΣ (ΚΑΠ άρθρο 22 παργ 2).
Οι αγώνες θα γίνονται Σάββατο ή Κυριακή πρωί ή απόγευμα ή και καθημερινές και γιορτές, αφού αυτό η Ένωση κρίνει αναγκαίο για την έγκαιρη λήξη του Πρωταθλήματος(άρθρο 11 του ΚΑΠ).
 
6. ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες θα είναι διπλοί και η διάρκειά τους θα είναι 90΄λεπτά της ώρας, σε δύο ημίχρονα από 45΄λεπτά το καθένα (άρθρο 11 του ΚΑΠ) 
 
7. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ
Στους αγώνες του πρωταθλήματος θα ορίζονται παρατηρητές από την ΕΠΣ.(άρθρο 13 του ΚΑΠ).
Σωματεία που επιθυμούν να παραβρίσκεται στους αγώνες τους παρατηρητής αγώνα, εκτός αυτών που ορίζει το Δ.Σ, βαρύνονται με την αποζημίωσή του.
 
8. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ – ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ
Για κάθε αποτέλεσμα αγώνα οι διαγωνιζόμενες ομάδες βαθμολογούνται σύμφωνα με το άρθρο 20 του ΚΑΠ.
Η κατάταξη των ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα και η επικύρωσή τους από το Δ.Σ της Ένωσης θα γίνει σύμφωνα με το ίδιο άρθρο (20 του ΚΑΠ)
Η Ένωση θα προβεί στην συμπλήρωση της παρούσας προκήρυξης μετά την Γενική Συνέλευση.
 
9. ΑΔΕΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΑ
Η άδεια τέλεσης των αγώνων εκδίδεται από τον Προϊστάμενο της αρμόδιας υπηρεσίας για θέματα Αθλητισμού της Περιφερειακής ενότητας Σερρών και υπεύθυνη είναι πάντα η γηπεδούχος ομάδα.
Η παραπάνω άδεια θα σας χορηγηθεί εφόσον η αθλητική εγκατάσταση διαθέτει άδεια λειτουργίας.
Υπόχρεη ομάδα για την άδεια λειτουργίας του γηπέδου είναι η γηπεδούχος.
Θα πρέπει έγκαιρα να τακτοποιηθούν τυχόν ελλείψεις των γηπέδων σας, ώστε σε συνεργασία με τους Δήμους να φροντίσετε να εξασφαλισθεί η άδεια λειτουργίας των γηπέδων σας, αλλά και να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες του γηπέδου σας.
Διαφορετικά δεν θα γίνουν αγώνες στο γήπεδο της ομάδας σας και θα υποστείτε τις ανάλογες συνέπειες.
 
10. ΑΝΑΒΟΛΗ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ
Αγώνας που λόγω καιρικών συνθηκών αναβάλλεται ή διακόπτεται διεξάγεται μέσα σε 15 ημέρες από την αναβολή του ή την διακοπή του, σε ημερομηνία και ώρα που θα ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΣ (άρθρο 21 σε συνδυασμό με άρθρο 8 του ΚΑΠ) εκτός αν οριστεί διαφορετικά από το ΔΣ για λόγους ανωτέρας βίας.
Επίσης καμία αναβολή αγώνα δεν θα γίνει σε περίπτωση συμμετοχής ποδοσφαιριστών σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση όπως π.χ. σχολικές εκδρομές.
 
11. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ
Σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής ομάδας σε αγώνες Πρωταθλήματος εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 17 του ΚΑΠ.
Ομάδα μη κατερχόμενη να αγωνισθεί σε τρεις (3) συνολικά αγώνες του Πρωταθλήματος της ιδίας αγωνιστικής περιόδου, θεωρείται ότι αποχώρησε με τη θέλησή της, δεν μπορεί να επανέλθει στο Πρωτάθλημα αυτό, υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία και καταλαμβάνει την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού Πίνακα σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.
 
12. ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ – ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
1. Οι ομάδες σε όλους τους αγώνες τους υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στο διαιτητή:
α)Το δελτίο ατομικών στοιχείων και μεταβολών ποδοσφαιριστή και
β) Κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών στην οποία θα αναγράφονται υποχρεωτικά τα πλήρη στοιχεία αυτών καθώς και το σωματείο που ανήκουν, θα φέρει δε ιατρική θεώρηση, στην οποία θα αναγράφεται ότι οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα ποδ/στές είναι απολύτως υγιείς και ικανοί να αγωνίζονται σε αγώνες της ομάδας τους.
Η ως άνω ιατρική θεώρηση, πραγματοποιείται μόνο από αθλίατρο, ή ορθοπεδικό ή παθολόγο ή καρδιολόγο, ή αγροτικό γιατρό ή γενικής ιατρικής ή πνευμονολόγο (άρθρο 18 του ΚΑΠ), πρέπει δε να παρέχεται υποχρεωτικά ανά έτος για κάθε ποδοσφαιριστή και να ισχύει κατά την ημέρα τέλεσης του αγώνα. Η με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόδειξη υγείας των ποδοσφαιριστών είναι απαράδεκτη.
Αντίγραφο του πίνακα υγείας κατατίθεται υποχρεωτικά και εντός 24 ώρου από της ιατρικής θεωρήσεως του, στην ΕΠΣ Σερρών με ευθύνη του σωματείου, αποτελεί δε το αδιαμφισβήτητα επίσημο έγγραφο σε περίπτωση Ενστάσεων και προσφυγών. Η κατάθεση στη διοργανώτρια, της κατάστασης Υγείας των ποδοσφαιριστών εφόσον έχει συντελεστεί πέραν της 24ώρου προθεσμίας δεν επιφέρει ακυρότητα ή κύρωση, με τη βασική πάντοτε προϋπόθεση ότι η κατάθεση αυτή έχει πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε πριν από την τέλεση του αγώνα.
γ) Το Δελτίο πιστοποίησης προπονητή το οποίο εκδίδεται από την ΕΠΣ .
 
2. Ο διαιτητής έχει την υποχρέωση να σημειώσει στην οικεία στήλη του Φ.Α τις τυχόν ελλείψεις των πιο πάνω δικαιολογητικών.
 
3. Ο έλεγχος γίνεται από το διαιτητή και τους αρχηγούς των διαγωνιζομένων ομάδων υποχρεωτικά πριν από την έναρξη του αγώνα κατά την εκ μέρους του διαιτητή συμπλήρωση του Φ. Α ή, όταν ποδοσφαιριστής λαμβάνει μέρος στον αγώνα μετά την έναρξή του κατά τη στιγμή που εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο.
 
4. Ο διαιτητής υποχρεούται να κρατήσει τα δικαιολογητικά των διαγωνιζομένων ποδοσφαιριστών μέχρι την υπογραφή του Φ. Α οι δε αρχηγοί των ομάδων μπορούν να ζητήσουν σ’ αυτό το διάστημα για να τα ελέγξουν μόνο για την περίπτωση διατύπωσης ένστασης πλαστοπροσωπίας.
 
5α. Απαγορεύεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστή σε οποιοδήποτε αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου χωρίς τα δικαιολογητικά των εδαφίων α και β της παργρ. 1 του παρόντος νομίμως εκδοθέντων, ο διαιτητής υποχρεούται να απαγορεύσει τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή για τον οποίο δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις αυτές. Εάν παρά ταύτα ποδοσφαιριστής μετάσχει στον αγώνα η συμμετοχή του θεωρείται αντικανονική, η υπαίτια δε ομάδα, σε περίπτωση παραδοχής ενστάσεως ή καταγγελίας υφίσταται τις προβλεπόμενες για την περίπτωση κυρώσεις. 
5β) Απαγορεύεται επίσης η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο των αναπληρωματικών, του εκτελούντος χρέη προπονητή χωρίς την κατάθεση του Δελτίου πιστοποίησης προπονητή.
5γ) Σε παράβαση των ως άνω ο διαιτητής τιμωρείται από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο με ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για τρεις (3) τουλάχιστον μήνες.
 
6α). Επιτρέπεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η αντικατάσταση μέχρι τριών (3) ποδοσφαιριστών από κάθε ομάδα και ανεξάρτητα από τις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται, απαγορευομένης της επανασυμμετοχής οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή που αντικαταστάθηκε στη διάρκεια του αγώνα. 
6β. Απαγορεύεται η αντικατάσταση ποδοσφαιριστή ο οποίος αποβλήθηκε από το διαιτητή.
6γ. Παράβαση των περιπτώσεων (α) και (β) της παρούσης παραγράφου συνιστά λόγο αντικανονικής συμμετοχής, εξεταζόμενης κατόπιν ενστάσεως.
 
8.- ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ 
Τα Σωματεία κρίνεται σκόπιμο να προσλάβουν προπονητές, προκειμένου να δίνουν οδηγίες από τη ζώνη ευθύνης τους. 
Τα Σωματεία της επίλεκτης κατηγορίας υποχρεωτικά προσλαμβάνουν προπονητές με ταυτότητα προπονητή ΕΠΟ τριετούς διάρκειας τουλάχιστον σε ισχύ.
Στις άλλες κατηγορίες η πρόσληψη προπονητή είναι προαιρετική, δεν μπορούνε όμως να δίνουν οδηγίες από την τεχνική περιοχή οι δηλωμένοι ως μασέρ  ή εκπρόσωποι ομάδων κλπ, χωρίς να κατέχουν Δελτίο Πιστοποίησης που χορηγείται από την ΕΠΣ, προσκομίζοντας οι ομάδες τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Προπονητής και ο τυχόν βοηθός προπονητή οι οποίοι δεν κατέχουν το Δελτίο Πιστοποίησης (που εκδίδεται από την ΕΠΣ) απαγορεύεται να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο (τεχνική περιοχή) και να δίνουν οδηγίες.
Προπονητές απαγορεύεται να είναι δηλωμένοι με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα στην Τεχνική περιοχή.
Ο έλεγχος εναπόκειται στους εκάστοτε διαιτητές των αγώνων.
 Σωματεία που δεν τηρούν τις διατάξεις των άρθρων 3 ,6 και 10 του κανονισμού Προπονητών, παραπέμπονται στα αρμόδια Πειθαρχικά όργανα της ΕΠΣ και με απόφαση του Δ.Σ θα τα επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο μέχρι 200,00€.
 Το πρόστιμο αυτό θα διπλασιάζεται εάν δεν γίνει συμμόρφωση μέσα σε δεκαπέντε μέρες.
 
13. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Το Δ.Σ. της ΕΠΣ αποφάσισε την επιλογή με ορισμό των διαιτητών και εποπτών όλων των αγώνων της αρμοδιότητάς της για τη διανυόμενη περίοδο 2017-2018. (άρθρο 12 του ΚΑΠ).
Δύναται να διεξάγονται αγώνες με έναν διαιτητή και ένα βοηθό ή και μόνο με έναν διαιτητή ανάλογα με την κρισιμότητα του αγώνα. 
Στην περίπτωση που δεν προσέλθει ο διαιτητής που έχει ορισθεί ούτε οι αναπληρωτές τους (επόπτες),τότε για τη διεξαγωγή του αγώνα εφαρμόζονται τα οριζόμενα στο άρθρο 12 του ΚΑΠ.
 
14. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ – ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ
Θα συμπληρωθεί μετά την γενική συνέλευση.
 
15. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ –ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ-ΜΠΑΛΕΣ 
Κάθε μία από τις διαγωνιζόμενες ομάδες υποχρεούται να είναι εφοδιασμένη με φαρμακευτικό υλικό για χρήση των ποδοσφαιριστών της.
Επίσης τα γηπεδούχα σωματεία είναι υποχρεωμένα να φροντίζουν για την παρουσία γιατρού αγώνα και στη διάθεσή του πρέπει να έχουν φαρμακευτικό υλικό πρώτων βοηθειών(ψαλίδι, ψυκτικό, γάζες κλπ).
Κρίνεται σκόπιμο σε κάθε γήπεδο να υπάρχει κολάρο λαιμού, και εργαλείο για την επαναφορά της γλώσσας.
Η ΕΠΣ Σερρών  καταβάλλει προσπάθειες να μπορέσει να καλύψει τους αγώνες με άτομα που θα προσφέρουν πρώτες βοήθειες στους αγώνες.  
Η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να έχει στη διάθεση του διαιτητή, από την έναρξη του αγώνα μέχρι τη λήξη του, τέσσερις (4) μπάλες η δε φιλοξενούμενη δύο (2) μπάλες και σε καλή κατάσταση.
Για την μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί αποφασίζει ο διαιτητής.
 
16. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Η οικονομική οργάνωση, διαχείριση και επιστασία των αγώνων του πρωταθλήματος αυτού ανατίθεται από την Ένωση στα εκάστοτε γηπεδούχα σωματεία.
Τα έξοδα μετακίνησης βαρύνουν τη μετακινούμενη ομάδα.
Εάν το γηπεδούχο σωματείο δεν εξοφλήσει, πριν την έναρξη του αγώνα, το σύνολο της δαπάνης διαιτησίας (αποζημίωση και έξοδα μετακίνησης), ο διαιτητής δεν διεξάγει τον αγώνα. Ο αγώνας αυτός κατακυρώνεται υπέρ της αντιπάλου ομάδας και η γηπεδούχος ομάδα τιμωρείται με χρηματική ποινή 500,00€.
 Μέχρι την εξόφληση της δαπάνης διαιτησίας και της χρηματικής ποινής στην διοργανώτρια, δεν ορίζονται οι αγώνες της ομάδας αυτής, κατακυρώνονται δε υπέρ της αντιπάλου ομάδας σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ άρθρο 12 παργ. 16.
  Όλες οι εισπράξεις του αγώνα, ύστερα από την αφαίρεση των τυχών υπέρ τρίτων κρατήσεων, διαχειρίζεται και καρπώνεται το γηπεδούχο σωματείο, το οποίο όμως υποχρεούται να καταβάλει όλα τα έξοδα του αγώνα.
Το μετακινούμενο σωματείο δεν έχει καμία ανάμιξη στις εισπράξεις.
Τα παραπάνω δεν ισχύουν στους τυχόν αγώνες κατάταξης, που θα διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα και στους οποίους τις καθαρές εισπράξεις θα μοιράζονται εξ ίσου τα αντίπαλα σωματεία κατά περίπτωση. Το ίδιο θα γίνεται και στην περίπτωση που θα υπάρξει παθητικό, το οποίο θα καταβάλουν εξίσου τα διαγωνιζόμενα Σωματεία.
Η Ένωση παραιτείται από τα ποσοστά της από τις εισπράξεις των αγώνων, υπέρ των σωματείων. 
Οι τιμές των εισιτηρίων για όλους τους αγώνες καθορίζονται για τις ομάδες της Επίλεκτης και Α΄ Ερασ/κής μέχρι πέντε ευρώ (5€) ενώ για τις ομάδες της Β΄ μέχρι τρία ευρώ(3€). Καμία προσαύξηση με οποιοδήποτε τρόπο (λαχνοί κλπ) δεν μπορεί να γίνει στην τιμή αυτή χωρίς απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΣ. Σε αντίθετη περίπτωση το Δ.Σ της ΕΠΣ επιβάλλει πρόστιμό με απόφαση του Δ.Σ..
 
17. ΕΠΑΘΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ 
Στην πρωταθλήτρια ομάδα θα απονεμηθεί Κύπελλο και μετάλλια.
Στα σωματεία τα οποία δε θα επιβληθεί οποιαδήποτε ποινή και των οποίων κανένας ποδ/στής τους δεν θα τιμωρηθεί στους αγώνες πρωταθλήματος ή Κυπέλλου θα απονεμηθούν Κύπελλα ήθους.
 
18. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ 
Οι διαγωνιζόμενες ομάδες μπορούν να υποβάλλουν τις ενστάσεις του άρθρου 23 του ΚΑΠ και μέσα στις προθεσμίες που προβλέπονται από τις διατάξεις του.
Το παράβολο των ενστάσεων καθορίστηκε σε 150,00€.
Οι πάσης φύσεως αθλητικές διαφορές επιλύονται αποκλειστικά και μόνο από τα αρμόδια αθλητικά όργανα.  
 
19. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ –ΕΥΘΥΝΗ ΟΜΑΔΩΝ- ΠΟΙΝΕΣ
Ως προβλέπουν οι διατάξεις του ΚΑΠ
 
20. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΑ
Για τους αγώνες της Επίλεκτης κατηγορίας θεσπίζεται ο θεσμός «Επικεφαλής Διοργάνωσης Αγώνα» όπου κάθε ομάδα πρέπει να ορίσει τουλάχιστον δύο άτομα. Τα συγκεκριμένα άτομα θα πιστοποιηθούν από την ΕΠΣ Σερρών. 
Τα καθήκοντά του Επικεφαλή Διοργάνωσης Αγώνα ορίζονται τα εξής:
1. Υποδοχή, ταυτοποίηση και τακτοποίηση των αξιωματούχων του αγώνα καθώς και των αθλητών και παραγόντων της φιλοξενούμενης ομάδας. Να διαμορφώνει κατάλληλες συνθήκες για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας καθώς και των παραγόντων της.
2. Συνεργασία με τους διαιτητές και τον παρατηρητή του αγώνα πριν την έναρξή του, για κάθε θέμα που αφορά τον ομαλή διεξαγωγή του όπως π.χ. χρώματα στολών, χώρος προετοιμασίας-προθέρμανσης αθλητών. 
3. Επίβλεψη συνεχώς της τήρησης των μέτρων ασφάλειας και τάξης. Να επιβλέπει την τάξη στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, επιτρέποντας να είναι παρόντα μόνο τα άτομα που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα καθώς και στην λίστα του παρατηρητή. Πρέπει οπωσδήποτε μεριμνά για το κλείδωμα όλων των θυρών που οδηγούν στην πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο και να διατηρεί τα κλειδιά καθόλη την διάρκεια του αγώνα. 
4. Να διατηρεί πλήρη συνεργασία με τον παρατηρητή και τους διαιτητές πριν, κατά την διάρκεια, και μετά το τέλος του αγώνα σε όλα τα επίπεδα με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πιθανή διαχείριση αντεγκλήσεων.
5. Να διατηρεί επαφή με την Επιτροπή Πρωταθλημάτων, Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, με το ΔΣ της ΕΠΣ Σερρών και τους εκπροσώπους των άλλων Σωματείων της κατηγορίας που ανήκουν. Να αξιολογεί οποιαδήποτε έκτακτα συμβάντων πριν, κατά την διάρκεια ή μετά το τέλος του αγώνα, τα οποία επηρεάζουν με οποιονδήποτε τρόπο την ασφάλεια, την φιλοξενία, την προστασία και γενικότερα την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Να αναφέρει οτιδήποτε στον παρατηρητή του αγώνα οτιδήποτε δεν είναι σύμφωνο με τον κανονισμό και την δεοντολογία της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων. 
6. Το έργο επιτυγχάνεται καλύτερα μέσω προετοιμασίας που καλύπτει ένα φάσμα ενδεχόμενων συμβάντων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την ασφάλεια των θεατών ή να διακόψουν την ομαλή λειτουργία.
7. Να μεσολαβεί και να συμβουλεύεται αρμόδιες υπηρεσίες για ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία και την ασφάλεια.
Ο Επικεφαλής Διοργάνωσης Αγώνα των ομάδων πιστοποιείται από την Ε.Π.Σ. Σερρών. Κάθε ομάδα της Επίλεκτης Κατηγορίας πρέπει να πιστοποιήσει δύο ή περισσότερα άτομα. Για την πιστοποίηση κάθε ατόμου χρειάζεται η συμπλήρωση του συνημμένου εντύπου καθώς και η αποστολή της φωτογραφίας του σε ψηφιακή μορφή στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η διαδικασία της πιστοποίησης είναι δωρεάν. Σε κάθε αγώνα θα ορίζεται από το σωματείο της γηπεδούχου ομάδας υποχρεωτικά ένας Επικεφαλής Διοργάνωσης Αγώνα. 
Στην περίπτωση οποιαδήποτε αρνητικής διένεξης του Επικεφαλή Διοργάνωσης Αγώνα με τους αξιωματούχους του αγώνα θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του Επικεφαλή Διοργάνωσης Αγώνα από τους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος καθώς και την επιβολή χρηματικής ποινής από το ΔΣ της ΕΠΣ Σερρών στο σωματείο που ανήκει. 
 
21. ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Τα Ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα βάσει της προκήρυξης και με τη δήλωση συμμετοχής παραχωρούνται στη διοργανώτρια ΕΠΣ Σερρών, χωρίς να έχουνε κανένα δικαίωμα ανάμειξης. 
Η διεξαγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος αυτού γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού αγώνων ποδοσφαίρου (ΚΑΠ), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει κάθε φορά.
Η προκήρυξη αυτή αποτελεί σύμβαση μεταξύ της ΕΠΣ Σερρών σαν διοργανώτριας των παραπάνω πρωταθλημάτων και των σωματείων που έχουν δηλώσει συμμετοχή σ΄ αυτά. Το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Σερρών διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα μερικής ή ολικής τροποποίησης της προκήρυξης, εφόσον κρίνει αυτό απαραίτητο, ακόμη και μετά την έναρξη των αγώνων.
Αν για οποιοδήποτε λόγο, η έναρξη των πρωταθλημάτων την περίοδο 2017-2018, δεν μπορεί να γίνει με τον προκαθορισμένο αριθμό ομάδων στις ανάλογες Κατηγορίες, τότε ο αριθμός τους συμπληρώνεται από τον ενιαίο πίνακα της κατώτερης κατηγορίας.
Στην περίπτωση όμως αυτή δεν μπορούν να προβιβασθούν ομάδες που  υποβιβάστηκαν την περίοδο 2016-2017.
Η κάθε φύσης διαφορές που προέρχονται και δημιουργούνται από την εφαρμογή των διατάξεων των Κανονισμών που διέπουν το ποδόσφαιρο και αφορούν τις ομάδες που μετέχουν στους αγώνες, επιλύονται αποκλειστικά και μόνο από τα αρμόδια θεσμοθετημένα αθλητικά όργανα, απαγορευμένης κάθε προσφυγής στα πολιτικά και Διοικητικά Δικαστήρια σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.
Ότι δε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αυτή και από τις διατάξεις του ΚΑΠ και της Αθλητικής Νομοθεσίας που ισχύει, θα επιλύεται με απόφαση του Δ.Σ της Ένωσης.-
 
Από την περίοδο 2018-2019 οι ομάδες της Επίλεκτης κατηγορίας θα δηλώσουν υποχρεωτικά συμμετοχή ομάδα στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ (Παιδική)
 
ΜΕ ΤΙΜΗ
 
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
   ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ               ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 

Prev Next
ΒΛΑΧΟΣ Δ. ΣΩΤΗΡΗΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - Παλαιολόγου 13 & Κιλκίς (γωνία) - Σέρρες - Τηλ. 23210 39431
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ 1800
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
BP Μανάφης στις Σέρρες: Δημιούργησε σαν πραγματικός MasterChef!
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
Μαθητοδρόμιο και…πέτυχες!!!
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
KENNEDY - GASTRO & COFFEE BAR - SERRES
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
ΤΣΙΡΩΝΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ-ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ-ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ- ΜΕΣΟΡΑΧΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΤΗΛ.: 2324022873, 2324020110, 6944740126, 6971804152
ΟΠΤΙΚΑ - ΗΛΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ - Λ. ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ 18, ΣΕΡΡΕΣ - ΤΗΛ: 23210 23124 - 6936 903 511
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
www.serresgoal.gr - FOTO KLIK - Εθν. Αντίστασης 5 (πλατεία Ελευθερίας) - Σέρρες- Τηλ.: 23210 23131
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
BP Autogas Serres Manafis... ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ... ΜΕ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!!!
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ "ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ" - ΒΑΣΙΛΗΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΩΤΗΣ - ΣΠΕΤΣΩΝ & ΚΟΜΝΗΝΩΝ(γωνία) - ΣΕΡΡΕΣ,Τηλ.: 23210 50003 - 6997151187-6986238104
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
EVOLUTION, ΠΙΠΙΛΙΟΣ Χ.-ΡΑΠΤΗΣ Β. Ο.Ε. - Μεραρχίας 163 - Σέρρες. Τηλ.: 2321115688

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΡΩΣΙΑ 2018… ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιούλιος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ… ΜΟΝΟΝ 7 ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ... ΠΟΙΟΙ ΚΟΠΗΚΑΝ!!!

Ιουν 22, 2018

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ… ΜΟΝΟΝ 7 ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ... ΠΟΙΟΙ ΚΟΠΗΚΑΝ!!!

Από την κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν σήμερα οι πίνακες διαιτη...