Από την ΕΠΣ Σερρών ανακοινώθηκε ότι είναι απαραίτητη, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό, η πράξη συναίνεσης προσωπικών δεδομένων για όσους ασχολούνται ενεργά με το ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με οδηγίες της ΕΠΟ θα πρέπει κάθε παράγοντας, μέλος ΔΣ σωματείου, ποδοσφαιριστής και διαιτητής να συναινέσει για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.
 
Όποιος ποδοσφαιριστής δεν αποδεχτεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων (αποκλειστικά για τους λόγους που αναγράφεται στην πράξη συναίνεσης) από την ΕΠΣ και την ΕΠΟ, ΔΕΝ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις στις οποίες μπορεί να αγωνίζεται η ομάδα του.
 
Για τους ποδοσφαιριστές, αφού κατατεθούν από το σωματείο οι πράξεις συναίνεσης στην Ένωση συνοδευόμενες από μία κατάσταση ονομάτων, στη συνέχεια θα παραλαμβάνουν από αυτήν, θεωρημένη την κατάσταση με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει έντυπα (κάτι αντίστοιχο με την  κατάσταση υγείας). 
Τα σωματεία θα υποχρεούνται να προσκομίζουν τις ως άνω θεωρημένες καταστάσεις (κατάσταση ονομάτων πράξεων συναίνεσης και κατάσταση υγείας) μαζί με τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας στο διαιτητή πριν από κάθε αγώνα.
 
Οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές πρέπει να προσκομίζουν ξενόγλωσσο έντυπο πράξης συναίνεσης.
 
Σήμερα Δευτέρα 16/7, όπως ήταν γνωστό εδώ και μέρες ήταν η καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανσερραϊκού. Σήμερα κατατέθηκε και η μοναδική πρόταση που είναι αυτή του γνωστού Σερραίου επιχειρηματία, Χρήστου Καραθανάση. 
Ο Χρήστος Καραθανάσης που επανέρχεται στον Πανσερραϊκό μετά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι του 2013, δίνοντας προς στιγμή διέξοδο στη στασιμότητα που επικρατούσε στα Διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού. Βέβαια αυτό που μένει και είναι το πιο ουσιαστικό είναι να γίνουν οι επαφές με τον Ερασιτέχνη, οι δυο πλευρές να τα βρουν και να απομακρυνθεί ο κίνδυνος υποβιβασμού του Πανσερραϊκού στο τοπικό, αφού όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος του ΜΓΣ, Βασίλης Χατζημιχαηλίδης, οι ίδιοι δεν μπορούν να τρέξουν τον Πανσερραϊκό στην Γ’ Εθνική. 
Όλος ο φίλαθλος κόσμος περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις που θα δρομολογήσουν το αύριο του Πανσερραϊκού. 
Ο Χρήστος Καραθανάσης που είναι ο μοναδικός υποψήφιος επενδυτής, είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας Royal Sugar, που είναι μια Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο τροφίμων, με έμφαση στη μεταποίηση και εμπορία ζάχαρης και αλεύρων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.
KARATHANASIS 2 040313
 
Παρελθόν αποτελούν για τον ΑΟΣ τρεις παίκτες, αφού σήμερα δευτέρα 16/7, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας.
 
Αναλυτικά:
«Ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές, Γιώργο Χορτομάρη, Στέλιο Χορτομάρη και Χάρη Παπαδόπουλο.
 
Ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. ευχαριστεί τους αθλητές για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα και τους εύχεται καλή τύχη!»
 
Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους Σερραίους καλαθοσφαιριστές Νίκο Γεωργιανό (28 ετών, 1,89 μέτρα, small/power forward) και Σάββα Παρχαρίδη (24 ετών, 1,92 μέτρα, guard/small forward). 
 
Οι δύο έμπειροι αθλητές αποτέλεσαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο  βασικούς πυλώνες της νεοσύστατης ομάδας του Πανσερραϊκού και για τον λόγο αυτό το προπονητικό επιτελείο της ομάδας εισηγήθηκε στη διοίκηση την παραμονή τους. 
Εκτός από τη βοήθεια που προσέφεραν στην επίθεση με δέκα περίπου πόντους κατά μέσο όρο ο καθένας, είναι και οι δύο τους «στρατιώτες» μέσα στο γήπεδο και αγωνίζονται κάθε φορά για τη νίκη με μεγάλη διάθεση, αλλά και δύναμη.
 
Νίκο και Σάββα, χαιρετίζουμε την παραμονή σας στα «λιοντάρια» και ευχόμαστε  να πετύχουμε όλοι μαζί φέτος την άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες! 
 
Λάμψη Αστέρων στον Μεγάλο Τελικό του Τουρνουά 8Χ8, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για μια ακόμη χρονιά το NRG Sport Center, καθώς πολλά ήταν τα μεγάλα ονόματα(Football League, Γ’ Εθνική, Επίλεκτη) που συμμετείχαν στον Τελικό και πρόσφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου. 
Μια ακόμη ομάδα του Μιχάλη Μιτζιρίκη αναδείχθηκε φέτος πρωταθλήτρια, μετά τη Δόξα Κάτω Καμήλας, καθώς νικήτρια ομάδα του τουρνουά 8Χ8 του NRG SPORT CENTER, είανι αυτή με το όνομα «ΜΙΤΖΙΡΙΚΗΣ», που επιβλήθηκε με 13-5 της ομάδας με το όνομα «ΝΑΚΟΣ».
 
Αναλυτικά η σειρά των γκολ:
0-1: Παπαδόπουλος 
1-1: Μεταλλίδης
1-2: Τσίκος
1-3: Τριανταφυλλάκος
1-4: Στόικος
1-5: Μόσχος
1-6: Παπαβασιλείου
1-7: Στόικος
2-7: Τσαούσης
2-8: Παπαβασιλείου
……………………………
2-9: Στόικος
2-10: Τριανταφυλλάκος
2-11: Μεντής
3-11: Ουζουνίδης
4-11: Φίλλιας
5-11: Ουζουνίδης
5-12: Τριανταφυλλάκος
5-13: Στόικος
 
Διαιτητής: Ευθυμιάδης
ΝΑΚΟΣ team: Τσιντσάρης Δ., Τσιντσάρης Ι., Τσαούσης, Μεταλλίδης, Ουζουνίδης, Φίλλιας, Δίγκας, Καρφαρίδας 
 
ΜΙΤΖΙΡΙΚΗΣ team: Μυσιρλής, Στόικος, Παπαδόπουλος, Παπαβασιλείου, Μεντής, Τριανταφυλλάκος, Μόσχος, Τσίκος
 
 
 
ΦΩΤΟ: Στέφανος Ζαγκότας, Φάνης Γκαϊτατζής, Γιάννης Παπαδόπουλος, Νίκος Ασλανίδης

Ήδη βρισκόμαστε στα μέσα του Ιούλη. 
Το καλοκαίρι ευτυχώς, μπήκε για τα καλά και οι ομάδες του τοπικού σιγά σιγά ξεκινούν όλες τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. 
Στο Άνω Μητρούσι, οι Διοικούντες του Θρακικού, μετά την πρόσληψη του Γιώργου Σωτηρίου, από κοινού ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου η διάκριση είναι το ζητούμενο αλλά όχι αυτοσκοπός. Η ομάδα θα ακολουθήσει την πετυχημένη συνταγή που τα περισσότερα χρόνια εφαρμόζει με επιτυχία. Θα βασισθεί στα δικά της παιδιά. Στο πλούσιο «φυτώριό» της, αλλά και στους έμπειρους παίκτες που τόσα χρόνια βοηθούν τον Θρακικό  να διακρίνεται στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Στην πετυχημένη αυτή «χημεία» θα προστεθούν και κάποιες επιλεκτικές προσθήκες εφόσον αυτές κριθούν απαραίτητες.
Η αρχή γίνεται με μία τετράδα παικτών που άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο, έχουν προσφέρει πολλά, και θα συνεχίσουν να προσφέρουν.
Η τετράδα αποτελείται: 
Ο αειθαλής Φάνης Γκαϊτατζής, έναν παίκτης πολυεργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή, αφού μπορεί και αγωνίζεται σε πολλές θέσεις.
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο δυναμικός μέσος που θα είναι και πάλι ένα πολύτιμο γρανάζι στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, στην ποδοσφαιρική μηχανή που ετοιμάζει ο Γιώργος Σωτηρίου.
Ο Νίκος Ασλανίδης, ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός που μπορεί και έχει πολλά να προσφέρει ακόμη στον Θρακικό άλλα και στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο.
Ο Στέφανος Ζαγκότας, ο κεντρικός αμυντικός που θα αποτελέσει την αρχή και το τέλος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του Θρακικού.  
 
Ολοκληρώνεται σιγά το ρόστερ του Απόλλωνα, καθώς σήμερα Σάββατο  14/7, ανακοινώθηκε το 16ο μέλος της ομάδας του Παραλιμνίου, αυτό του Δημήτρη Κεχαγιά. Του μέσου με επιθετικά χαρίσματα και έφεση στο σκοράρισμα που μπορεί να αποτελέσει την αποκάλυψη της χρονιάς, αφού συνεχίζει στην Γ’ Εθνική και του δίνεται η δυνατότητα να δείξει το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο. 
Ο 22χρονος Δημήτρης Κεχαγιάς κατάγεται από την περιοχή της Αρναίας Χαλκιδικής και συνδυάζει στις Σέρρες άριστα, σπουδές και ποδόσφαιρο. 
Στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του, καθώς παραμένει ένα παιδί χαμηλών τόνων, το 2016-17 στην Ελπίδα Σκουτάρεως. Στο πρώτο μισό της περιόδου αυτής δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής, όμως με την επιμονή και το ταλέντο του κέρδισε τους πάντες στους Πράσινους των Σερρών και  στο Β’ μισό αύξησε κατακόρυφα τις συμμετοχές του συμμετέχοντας μάλιστα στην αρχική βασική ενδεκάδα του Τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας με τον Ηρόδοτο που απετέλεσε το εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική για την ομάδα του Σκουτάρεως. Η χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν αποκαλυπτική για τον ταλαντούχο μέσο, Δημήτρη Κεχαγιά,  που έδειξε με τη φανέλα της Ελπίδας στον Α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής, μέρος των δυνατοτήτων του, σημειώνοντας μάλιστα και 4 πολύτιμα γκολ, που αποτελούν παρακαταθήκη για μια πιο θετική παρουσία στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.     
 
Ο Παντελής Κρυστάλλης είχε δηλώσει εδώ και καιρό ότι στον Ηρακλή θα κρεμάσει τα παπούτσια του ολοκληρώνοντας μια μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα. Δεν μένει όμως μακριά από την στρογγυλή θεά αφού αμέσως κάνει ένα νέο ξεκίνημα ως προπονητής πλέον. Ρίχνεται με την πρώτη στα βαθιά, αφού αναλαμβάνει προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα, που αγωνίζεται στον Β’ όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τη φανέλα του οποίου σημείωσε το μοναδικό του γκολ στην Football League, ως ποδοσφαιριστής.  
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: 
"Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Παντελή Κρυστάλλη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία για την επόμενη χρονιά.
Ο Παντελής Κρυστάλλης είναι γεννημένος την 1η Νοεμβρίου 1982 στις Σέρρες και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β’ και ο Αγροτικός Αστέρας θα αποτελέσει το πρώτο βήμα στην προπονητική του καριέρα μετά από μια 16ετή πορεία στα ελληνικά γήπεδα ως ποδοσφαιριστής.
 Στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του ο Παντελής Κρυστάλλης φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Εθνικού Σιδηροκάστρου, Μ. Αλεξάνδρου Ηράκλειας, Προσοτσάνης, Πανηλειακού, Εθνικού Γαζώρου, Αιγινιακού, Αγροτικού Αστέρα, Καβάλας, ΑΠΕ Λαγκαδά, Μ. Αλεξάνδρου Καρπερής, ενώ «κρέμασε» τα παπούτσια του αγωνιζόμενος στον Ηρακλή. Ο Αγροτικός Αστέρας αποτέλεσε σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστή, μιας και με τη φανέλα του πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2013-14, σκοράροντας συνολικά 13 φορές. Άμεσος συνεργάτης του Παντελή Κρυστάλλη στον πάγκο θα είναι ο Βασίλης Λευθερούδης (κάτοχος διπλώματος UEFA B’).
Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας μας, ο Παντελής Κρυστάλλης ανέφερε: 
"Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό το νέο μου ξεκίνημα έμελλε να είναι σε μια ομάδα που έζησα εξαιρετικές στιγμές. Είμαι χαρούμενος, επίσης, που θα βρεθώ σε γνώριμα μέρη και θα συνεργαστώ με ανθρώπους που το έχω κάνει και στο παρελθόν. Εύχομαι τη νέα χρονιά να έχουμε όλοι υγεία και ο Αγροτικός Αστέρας να παίξει και πάλι το ρόλο πρωταγωνιστή που του αξίζει".
Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στο νέο τεχνικό επιτελείο καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν''.
 

Prev Next
ΟΠΤΙΚΑ - ΗΛΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ - Λ. ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ 18, ΣΕΡΡΕΣ - ΤΗΛ: 23210 23124 - 6936 903 511
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
ΤΣΙΡΩΝΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ-ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ-ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ- ΜΕΣΟΡΑΧΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΤΗΛ.: 2324022873, 2324020110, 6944740126, 6971804152
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
Μαθητοδρόμιο και…πέτυχες!!!
ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ 1800
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
ΒΛΑΧΟΣ Δ. ΣΩΤΗΡΗΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - Παλαιολόγου 13 & Κιλκίς (γωνία) - Σέρρες - Τηλ. 23210 39431
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
KENNEDY - GASTRO & COFFEE BAR - SERRES
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
BP Μανάφης στις Σέρρες: Δημιούργησε σαν πραγματικός MasterChef!
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
EVOLUTION, ΠΙΠΙΛΙΟΣ Χ.-ΡΑΠΤΗΣ Β. Ο.Ε. - Μεραρχίας 163 - Σέρρες. Τηλ.: 2321115688
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
www.serresgoal.gr - FOTO KLIK - Εθν. Αντίστασης 5 (πλατεία Ελευθερίας) - Σέρρες- Τηλ.: 23210 23131
ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ "ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ" - ΒΑΣΙΛΗΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΩΤΗΣ - ΣΠΕΤΣΩΝ & ΚΟΜΝΗΝΩΝ(γωνία) - ΣΕΡΡΕΣ,Τηλ.: 23210 50003 - 6997151187-6986238104
BP Autogas Serres Manafis... ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ... ΜΕ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!!!

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΡΩΣΙΑ 2018… ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιούλιος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ… ΜΟΝΟΝ 7 ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ... ΠΟΙΟΙ ΚΟΠΗΚΑΝ!!!

Ιουν 22, 2018

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ… ΜΟΝΟΝ 7 ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ... ΠΟΙΟΙ ΚΟΠΗΚΑΝ!!!

Από την κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν σήμερα οι πίνακες διαιτη...