Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Νικόλαο Καραμπετάκη. Νίκο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο μας. Συνεργάτες του θα είναι ο Θεόδωρος Καννάς, γυμναστής στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, και ο Προπονητής Τερματοφυλάκων Σωτήρης Τσακιρίδης.
 
Μια ακόμη αγωνιστική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Μια περίοδος που έληξε άδοξα, αφήνοντάς αρκετές ομάδες αδικημένες, εκτός φυσικά και αν υπάρξει αναδιάρθρωση. Μια περίοδος που άφησε αδικημένους ποδοσφαιριστές, προπονητές, γυμναστές που έχασαν ένα μικρό μέρος από το εισόδημα τους λόγω της πρόωρης διακοπής του πρωταθλήματος.
 
Η ομάδα μας ξεκίνησε την φετινή χρονιά όπως κάθε χρόνο με όρεξη και μεράκι να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στηρίχθηκε σε παίκτες που έχουν ταλέντο , σε παίκτες που είναι έμπειροι , σε παίκτες που έχουν όρεξη να δείξουν την αξία τους, σε παίκτες που είναι νεαροί σε ηλικία και έχουν τα προσόντα να αγωνιστούν σε παραπάνω κατηγορίες. Έχτισε το ρόστερ της με τέτοιον τρόπο ώστε στην πορεία του πρωταθλήματος να δοθούν ευκαιρίες να αγωνιστούν παίχτες με ταλέντο αλλά χωρίς εμπειρία από Εθνικές Κατηγορίες. Όλους αυτούς τους παίκτες διαχειρίστηκε ένα έμπειρο και ικανότατο τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον κόουτς Παύλο Δημητρίου. Μαζί του ο γυμναστής Θεόδωρος Καννάς που συνέχισε την καλή δουλειά που κάνει στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Ο Σωτήρης Τσακιρίδης ήρθε φέτος στην ομάδα μας με μεράκι να μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στους τρεις τερματοφύλακες. Ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Κοτσαμπάς που δουλεύει για να έχει σε καλή κατάσταση τους ποδοσφαιριστές μας ήταν για ακόμη μία χρονιά μέλος της μεγάλης μας οικογένειας. Ιδιαίτερη μνεία στους φροντιστές μας που είναι επιφορτισμένοι με την καθημερινή λειτουργία της ομάδας Σάκη Σούλιο και Ανδρέα Παναγιωτόπουλο. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι και την λήξη του πρωταθλήματος έχοντας προσφέρει ο καθένας από πόστο του. Η ομάδα μας έμεινε πιστή στην φιλοσοφία της επιδιώκοντας σε όλα τα παιχνίδια το μέγιστο, μένοντας μακριά από σκοπιμότητες και φιλίες.
 
Το φετινό πρωτάθλημα αποδείχτηκε ανταγωνιστικό, με καλούς προπονητές καλούς παίκτες και οργανωμένες ομάδες. Νικήτρια του ομίλου αναδείχτηκε η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ και έχτισε την ομάδα της κατάλληλα. Είχε το απαραίτητο ρόστερ ποιοτικά και ποσοτικά για να αντέξει τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Δίνουμε συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή Πανσερραϊκό που δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα και του ευχόμαστε να ανέβει παραπάνω κατηγορία-ες. Δίνουμε επίσης συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας Κάτω Καμήλας που κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγόρια, επιδεικνύοντας σταθερότητα σε όλη την χρονιά. Ευχαριστούμε τις ομάδες που μας υποδέχτηκαν “σπίτι” τους, δείχνοντας την κατάλληλη φιλοξενία και ελπίζουμε από την πλευρά μας να μην ήμασταν άθελα μας αφιλόξενοι για κάποια ομάδα και τους φιλάθλους της. Ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορική ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που με την διακοπή του πρωταθλήματος εντάσσεται στο γκρουπ των αδικημένων ομάδων και σε περίπτωση που ισχύσει η φετινή προκήρυξη θα είναι στις ομάδες που υποβιβάζονται.
 
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την στήριξη τους, οι οποίοι ήταν παρόντες σε πολλά παιχνίδια με εξαίρεση κάποια παιχνίδια του δευτέρου γύρου. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη πικρία της Διοίκησης καθώς χωρίς φιλάθλους δεν υπάρχει ομάδα. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της φετινής προσπάθειας, οι οποίοι συνέβαλαν οικονομικά και ηθικά για να τελειώσει η φετινή χρονιά χωρίς προβλήματα. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Μπάμπη στην Αποστολία και στη Στέλλα, την ομάδα του κυλικείου μας, που αφιλοκερδώς δίνουν ευχαρίστηση στους επισκέπτες του γηπέδου μας.
 
Η χρονιά που ακολουθεί αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη, αλλά η ομάδα μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει την συνέπεια απέναντι σε όλους και όλα αυτά που πρεσβεύει δίνοντας ακόμα μια φορά το παρόν στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας. Εις το επανιδείν…
 
Η Διοίκηση του Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ αποφάσισε την παύση όλων των λειτουργιών του οργανισμού λόγω της αναμενόμενης ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού covid-19.
 
Η προστασία της υγείας όλων των μελών του αγωνιστικού τμήματος, προπονητών-ποδοσφαιριστών-φροντιστών, αλλά κυρίως των μελών των οικογενειών αυτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες είναι το κυριότερο μέλημα του συλλόγου. Ήδη οι παίκτες που δεν κατάγονται από τις Σέρρες έχουν αναχωρήσει για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Το ίδιο ισχύει και για τους ξένους παίκτες, με τον Lovecchio να ενημερώνεται έγκαιρα για τις εξελίξεις και να έχει αναχωρήσει για την Ολλανδία πριν δέκα ημέρες.
 
Για τον ίδιο λόγω αναβάλλονται και τα Διοικητικά Συμβούλια  μέχρι νεοτέρας. Η επαναλειτουργία σε κανονικούς ρυθμούς θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και της ΕΠΟ.
 
Ας δείξουμε όλη την απαραίτητη προσοχή στον ιό που μας “επισκέφτηκε”.
 
Μετά από έναν μεγάλο και άκρως επιτυχημένο κύκλο στην ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, ο κύριος Παύλος Δημητρίου δεν θα βρίσκεται στην θέση του επικεφαλής του τεχνικού τμήματος του συλλόγου μας. 
Ο έμπειρος τεχνικός ήρθε στο σύλλογο τον Νοέμβριο του 2016 και έχει αναβαθμίσει όλο τον οργανισμό του Απόλλωνα σε όλα τα επίπεδα. 
Έβαλε τις βάσεις ώστε ο Απόλλωνας να μεγαλώσει αγωνιστικά, έχοντας μαζί του επιτυχίες, σε συνδυασμό με την σοβαρότητα και την ηθική που πρεσβεύει ο σύλλογος. 
Μεγαλύτερη επιτυχία του, η κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής της σεζόν 2017-2018 και η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου για την Β΄ Εθνική. 
Την σεζόν 2018-2019 κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην είσοδο της στους ομίλους (στις καλύτερες 32) του Κυπέλλου Ελλάδος, οπού ήρθε αντιμέτωπη για πρώτη φορά στην ιστορία της με επαγγελματικές ομάδες.
Επίσης έχει κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΣ την σεζόν 2017-2018.
 
Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Παραλιμνίου ευχαριστεί τον κύριο Παύλο Δημητρίου για τα όσα προσέφερε στον σύλλογο μας , αγωνιστικά και μη. Για εμάς όλους δεν είναι απλά κόουτς αλλά και φίλος μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξει να κάνει στην συνέχεια της καριέρας του.
 
ΦΩΤΟ: ο Καρυοφύλλης με ωραίο πλασέ σημειώνει το 2-0... δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στον Απόλλωνα...

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι μεταξύ δύο καλών ομάδων , που διεξήχθη στο Παραλίμνιο, ο Απόλλωνας πήρε την νίκη με 2-1. Το παιχνίδι που πάρα τον καλό καιρό, παρακολούθησαν και πάλι λιγοστοί φίλαθλοι. Και απορία των διοικούντων είναι για ποιόν λόγο η ομάδα αυτή θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς την στήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Ο Απόλλωνας με αυτή τη νίκη διπλασίασε τις φετινές νίκες απέναντι στον Πανδραμαϊκό και τον “έπιασε” στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό με τον Απόλλωνα να χάνει δύο ευκαιρίες με τον N’ Lundulu και τον Τζαμπέγια που όμως δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Παγκάκη.
Αντίθετα ο Πανδραμαϊκός είχε πιο κλασικές ευκαιρίες με τον Αχαλινόπουλο στο 10ο λεπτό, με τον Μαδένη να δείχνει τα αντανακλαστικά του. Ο νεαρός τερματοφύλακας επενέβη και 3 λεπτά αργότερα σε διαγώνιο σουτ του Παπαγεωργίου που προωθήθηκε στην αντίπαλη περιοχή.
Μετά το πρώτο τέταρτο ο ρυθμός παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο οι παίκτες και των δύο ομάδων έδειξαν νευρικότητα και τα λάθη ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού.
Με ισόπαλο 0-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου,πέρασε στο παιχνίδι ο Καρυοφύλλης , στην επανεμφάνιση του μετά τον τραυματισμό του, γεγονός που έδωσε επιθετικότητα στους γηπεδούχους.
Στο 47ο λεπτό ο Καρυοφύλλης ξεκινώντας την προσπάθεια του από τα αριστερά της επίθεσης έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του Gael που με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Παγκάκη για να ανοίξει το σκορ.
Μετά το γκολ ο Πανδραμαϊκός προσπάθησε να αντιδράσει ανεβάζοντας τις γραμμές του, με τους παίκτες του Απόλλωνα να βρίσκουν περισσότερους χώρους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Διαναντίδη, με τον Μαδένη να έχει την απάντηση.
Στο 68ο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Απόλλωνα με τον Γιαννόπουλο να επιτίθεται από τον άξονα και προς την δεξιά πλευρά, και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε κάθετα στον Καρυοφύλλη που αυτή την φορά ήρθε από θέση φορ και με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Οι παίκτες του Πανδραμαϊκού βλέπουν την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας τους.
Στο 72ο λεπτό ο Γιαννόπουλος έκανε ακριβώς την ίδια κούρσα , αυτή την φορά όμως προσπάθησε να τελειώσει μόνος του την φάση, ωστόσο το σουτ από καλή θέση έφυγε αρκετά άουτ.
Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που απείλησαν οι γηπεδούχοι την αντίπαλη εστία.
Ο Πανδραμαϊκός δεν παράτησε το παιχνίδι και κατάφερε στο 78ο λεπτό να σκοράρει με τον αξιόπιστο επιθετικό Μπερούκα ο οποίος αφύλακτος έξω από την μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει το σκορ και να δώσει εκ νέου ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν χωρίς να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π.Δημητρίου): Μαδένης, Τοπάλ, Παπαδόπουλος Ιωάννης,  Κουτζαβασίλης, Πεκρής(Τάκας), Τζαμπέγια, Λιάρας, Κούτλας, Γιαννόπουλος(Παναγιωτόπουλος), Lovecchio(Καρυοφύλλης), N’ Lundulu ( Ηλιόπουλος)
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ(Χ. Καζεπίδης): Παγκάκης, Παπαγεωργίου, Κονταξής, Αιβάζης, Βασιλειάδης, Βραμέντσαλης, Αχαλινόπουλος, Τσελεπής, Belmani, Διαμαντίδης, Μπερούκας
 

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Error: No articles to display

www.serresgoal.gr - FOTO KLIK - Εθν. Αντίστασης 5 (πλατεία Ελευθερίας) - Σέρρες- Τηλ.: 23210 23131

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιούλιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Μαρ 07, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Οι ορισμοί των διαιτητών των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών για το Σαββατοκύριακο...