Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ-ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ 0-2… ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ... ΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!!! (Pics)

Νοε 19, 2017
Καμικάζι με τα «Πράσινα» άλωσαν την Κομοτηνή(Γήπεδα ΕΠΣΘ), χτυπώντας δυο φορές και επέστρεψαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τον δρόμο των επιτυχιών.
Ένα τρίποντο που ήταν αποτέλεσμα της πολύ καλής εμφάνισης της ομάδας του Σκουτάρεως, αφού οι παίκτες του Απόστολου Στύλου παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο στο σημερινό παιχνίδι, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι, πήραν από την αρχή τον έλεγχο  του αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι στο 22’, πέτυχαν δυο γκολ, ενώ δεν κινδύνεψαν σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα και όποτε χρειάστηκε ο Καστανιώτης ήταν εκεί για να αποσοβήσει τον όποιο κίνδυνο διαγράφηκε. 
 
Οι φάσεις και τα γκολ*:
 
02’, Σουτ του Παπαβασιλείου καταλήγει άουτ.
05′, κόρνερ ο Τρίχας, ο Δραγανίδης δεν βρίσκει καλά την μπάλα, καταλήγει άουτ
15΄, δυνατό σουτ του Μουσικάκη, λίγο άουτ.
22’, ΔΟΚΑΡΙ! ο Γιώργος Παπαβασιλείου πιάνει σουτ φωτοβολίδα, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Περτσά
42’, σουτ με καλές προϋποθέσεις του Ζήνωνος, δεν ανησυχεί ο Καστανιώτης, η μπάλα περνάει άουτ
45’, Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τρίχα, δεν απομακρύνουν όπως θα έπρεπε οι φιλοξενούμενοι , η μπάλα στρώνεται στον Βάσκο που έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ με τον Καστανιώτη να διώχνει τελικά σε κόρνερ
69’, σέντρα-σουτ ο Μόσχου, ο Κωφοκώτσιος απομακρύνει με το τακουνάκι και η μπάλα καταλήγει τελικά άουτ, καρδιοχτυπώντας τους Σερραίους, αφού πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καστανιώτη 
74’, ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ, 0-1: Παπαβασιλείου. Ο Σάββας Γεωργιάδης βγάζει ωραία σέντρα από δεξιά, ο Γιώργος Παπαβασιλείου με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και δίνει προβάδισμα στους Πράσινους των Σερρών.
89’, ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ, 0-2: Ο Γιώργος Ζιγκερίδης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Περτσά και σιγουρεύει το τρίποντο για τους Σερραίους 
89’, αντεπίθεση των Σερραίων, ο Ζυγκερίδης βγαίνει μόνος δεν κάνει καλό κοντρόλ και χάνει μοναδική ευκαιρία για το 0-3. 
 
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Περτσάς, Φαρμάκης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος(17΄ λ.τ Πατούλιας), Γιόλδασης, Τρίχας, Ζήνωνος, Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Ιωαννίδης.
ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Καστανιώτης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κωφοκώτσιος, Κασμερίδης, Μουσικάκης(87' Πασχαλούδης), Δ.Στεφανίδης(75' Ζιγκερίδης), Νικολίτσας, Γεράκης(65' Ν.Στεφανίδης), Καπετάνος(65' Κεχαγιάς) , Παπαβασιλείου.
Διαιτητής: Γεωργιτσόπουλος, 
Βοηθοί: Ραβικάλης, Οικονομίδης (Δράμας)
 
(* sportsaddict.gr)