Φ.ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ: «Η ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ»

Ιουλ 05, 2018
Την απόφαση της διοίκησης να μην πάρει  μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής η Ελπίδα Σκουτάρεως εξαιτίας του γηπεδικού προβλήματος που αντιμετωπίζει επιβεβαίωσε με συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του συλλόγου Φώτης Κεραμάρης.
 
Η Ελπίς Σκουτάρεως πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο περσινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής (αν και νεοφώτιστη τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα) είχε όμως να αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα με το γήπεδο της κι έτσι αναγκάστηκε να αγωνίζεται στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών αλλά και στα γήπεδα Σιδηροκάστρου και Χρυσού. Ο Φώτης Κεραμάρης εξέφρασε τον προβληματισμό του αλλά και την αγανάκτηση του για το ότι στο γήπεδο της ομάδας δεν ξεκίνησαν έργα, μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη (η ΕΡΤ Σερρών επικοινώνησε μαζί του αλλά βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές και υποσχέθηκε μόλις επιστρέψει στις Σέρρες να απαντήσει) και διέψευσε τις φήμες για συγχώνευση της Ελπίδας με άλλες ομάδες του Νομού.
 
Αναλυτικά ο Φώτης Κεραμάρης είπε στην ΕΡΤ Σερρών:
 
«Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν θα κατέβει η ομάδα, αλλά δεν μπορώ να το πω και 100%. Τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ. Ξέρω ότι αν δεν κατέβει η ομάδα θα μπούμε στο στόχαστρο, είμαι προετοιμασμένος για αυτό, αλλά εμείς είμαστε περήφανοι για όσα κάναμε τα τελευταία χρόνια και η ντροπή ανήκει στους ανθρώπους του Δήμου 100%. Προχθές είχαμε και πάλι συγκέντρωση. Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ μας έδωσε και πάλι τις υποσχέσεις που μας δίνει τον τελευταίο καιρό αλλά έχουμε χορτάσει από λόγια. Δεν γίνεται μια ομάδα τέτοιου επιπέδου να μην έχει γήπεδο. Είμαστε το μεγαλύτερο χωριό του Δήμου και δεν έχουμε γήπεδο. Πως μπορεί μια ομάδα να ανταπεξέλθει σε μια τέτοια κατηγορία και πως μπορεί να την συντηρήσει ένας άνθρωπος βιοπαλαιστής χωρίς να έχει το γήπεδο της, να κόβει τα εισιτήρια της, να βάζει τις διαφημίσεις της, να εκμεταλλεύεται το κυλικείο. Πέρυσι δώσαμε 5.000 ευρώ μόνο για την προετοιμασία μας σε ξένο γήπεδο, για την μεταφορά των παικτών και ότι χρειαζόταν. Γίνεται να μην υπάρχει μια γηπεδική εγκατάσταση; Κάναμε μία συγκέντρωση προχθές και αντί να μας πει ότι δεν υπάρχουν χρήματα, ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, μας έδωσε πάλι τις γνωστές υποσχέσεις».
 
Για τις δύο επιλογές που τους έδωσε ο κ.Χατζημαργαρίτης, λέγοντας πως το γήπεδο μπορεί να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο με λιγότερο ποιοτικό χλοοτάπητα και τον Οκτώβριο με καλύτερης ποιότητας:
«Εάν θα γίνει ο χλοοτάπητας 1 Σεπτεμβρίου θα κάνω… κωλοτούμπες ολυμπιακών προδιαγραφών. Δεν είναι δυνατόν στην κατάσταση που είναι σήμερα το γήπεδο να είναι εκείνη την περίοδο, έτοιμο. Δεν μπορεί να σπαρθεί τίποτα αυτό το διάστημα. Γιατί δεν έχει γίνει κάτι το προηγούμενο διάστημα και φτάσαμε στις 4 Ιουλίου να συζητάμε για το αν θα γίνει και τι; Και πέρυσι τέτοιο καιρό όταν συζητούσαμε μας πρότεινε να αγωνιζόμαστε στο Δημοτικό γήπεδο. Εμείς δεν θέλουμε να αγωνιζόμαστε εκεί. Μαλώσαμε με τον Πανσερραϊκό, που με το δίκιο του θέλει να αγωνιστεί μόνος στο γήπεδο του. Παρακαλούσαμε να παίξουμε στο Σιδηρόκαστρο και το Χρυσό και τους ευχαριστούμε για την βοήθεια».
 
Για το τι προτίθεται να κάνει από εδώ και πέρα:
«Είπα στον κ. Χατζημαργαρίτη να πάρει τα δελτία και όταν όλα είναι έτοιμα να έρθει να μας βρει. Πως μπορώ να ξέρω ότι θα κάνει με τα γήπεδα. Μέχρι τις 16 Αυγούστου θα πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή. Με τις εγγυήσεις. Που θα κάνουμε προετοιμασία; Μας είπε ότι θα ετοιμάσει το γήπεδο της Πεπονιάς το οποίο χρειάζεται έργα. Αν είναι έτοιμο 23 Ιουλίου εδώ είμαστε, δεν είμαι αισιόδοξος».
 
 Για το πως νιώθει ο ίδιος:
«Είμαι πολύ πικραμένος, αγαπώ τον αθλητισμό και πιο πολύ την ομάδα του χωριού μου. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλά τέτοια χωριά σαν το δικό μας με τόσους πολλούς φιλάθλους. Ακολουθούσαν την ομάδα παντού. Δεν θέλουμε να γίνει κάτι πρόχειρο γιατί τον Οκτώβριο δεν θα έχουμε γήπεδο. Χρειάζονται πολλά έργα, αποστραγγιστικό, μπεκ για ύδρευση, χώμα για να σηκωθεί ψηλά, να σπαρθεί, περίφραξη, κερκίδα. Πως θα σου δώσει η ΕΠΟ άδεια για να παίξεις; Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί και ωραίοι, είναι έργα που πρέπει να γίνουν για να μείνουν».
 
Για τα όσα ακούγονται πως το γηπεδικό είναι δικαιολογία και υπάρχει οικονομικό πρόβλημα:
«Αυτά είναι αλληλένδετα. Πέρυσι η ομάδα ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική, βάλαμε ένα «χ» ποσό και βαθιά το χέρι στην τσέπη γιατί δεν είχαμε τα έσοδα που περιμέναμε. Ακόμη και να περιορίσουμε το μπάτζετ και να πάμε για πιο χαμηλά δε γίνεται. Πως μπορώ να μαζέψω έσοδα, όταν πρωταρχικό είναι το γήπεδο, τα διαρκείας, το κυλικείο. Πήγαμε στο Σιδηρόκαστρο και έκοψα 1,5 εισιτήριο. Πως μπορώ να ζητήσω χορηγίες από τα μαγαζιά του χωριού, όταν η ομάδα δεν υπάρχει στο χωριό, να έρθει φιλοξενούμενος κόσμος, να κάνει κατανάλωση στα μαγαζιά»
 
Για το ποιος φταίει για την καθυστέρηση σε όλα αυτά:
«Δεν ξέρω. Ρωτήστε τον κ. Αγγελίδη, τον κ. Χατζημαργαρίτη, τον πρόεδρο του χωριού μας».
 
Για το τι γίνεται με τους παίκτες:
«Έχω μιλήσει με όλους τους παίκτες και δεν μπορώ να κρατήσω κανέναν. Κάποιοι έχουν πάει σε άλλες ομάδες, κάποιοι έχουν πει ότι θα περιμένουν, αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ για κανέναν».
 
 Για τα σενάρια συγχώνευσης:
«Δεν ισχύει κανένα σενάριο συγχώνευσης. Δεν έχει γίνει καμία πρόταση. Είναι λόγια που τα ακούω κι εγώ».
 
Πηγή: ΕΡΤ Σερρών
 

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιανουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19 & 20/1 -15:00

Ιαν 18, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19 & 20/1 -15:00

Ορισμοί διαιτητών πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών (18 & 19/1/2020) ...