ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ… ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ…

Αυγ 05, 2019
Οι Ακαδημίες επέστρεψαν στο σπίτι τους, αφού οι επαφές που είχαν το τελευταίο καιρό οι Διοικούντες του Ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού με αυτούς του Πήγασου είχαν αίσιο τέλος κι έτσι οι Ακαδημίες αλλά και οι εγκαταστάσεις περνούν στον Πανσερραϊκό. Είναι ο πρώτος στόχος από τους τρίτους που πετυχαίνουν  στον πανσερραϊκό, βλέποντας πλέον πιο κοντά και τους άλλους. Την κατασκευή ιδιόκτητων Αθλητικών εγκαταστάσεων στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας και τέλος άνοδο στην Α’ Εθνική.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Οι ακαδημίες του Πανσερραϊκού επέστρεψαν σπίτι τους !  
Οι Νίκος Κατσαβάκης και Τάσος Καζίας, οι διοικούντες, του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, στον πληγωμένο κόσμο της ομάδας μας, την επιστροφή των ακαδημιών σπίτι τους. Ο ένας από τους τρεις βασικούς μας στόχους, κατά την ανάληψη των διοικητικών καθηκόντων μας, πριν από ένα χρόνο, έγινε πράξη. Οι ακαδημίες που έλειψαν για πολλά χρόνια από τα «λιοντάρια», επιστρέφουν επίσημα στην διαχείριση του Πανσερραϊκού μας, δίνοντας όραμα και ποδοσφαιρικό μέλλον σε όλα τα ταλέντα του νομού Σερρών. Παράλληλα, φροντίσαμε, ώστε η επομένη μέρα των ακαδημιών, να βρει στέγη, πλάι στην πρώτη ομάδα, στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, με δικό της γήπεδο και ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις. Σύντομα ευελπιστούμε, χαιρετίζοντας τη νέα δημοτική αρχή, να κάνουμε πράξη και τον δεύτερο στόχο μας, που είναι η κατασκευή του σύγχρονου προπονητικού κέντρου, που θα ανήκει στον Πανσερραϊκό και όλοι μαζί, να προχωρήσουμε για τον τρίτο στόχο, που είναι η επιστροφή της ομάδας στην Α΄ Εθνική.
Με σεβασμό και εκτίμηση,
Νίκος Κατσαβάκης | Πρόεδρος 
Τάσος Καζίας | Γενικός διευθυντής
 
Οι δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός Τάσου Καζία:
Μέσα από την διοίκηση της ομάδας μας, θέλω να εκφράσω σε όλους τους φίλους του Πανσερραϊκού, ότι η ομάδα επιστρέφει και επίσημα στην κανονικότητα και σύντομα θα καμαρώνουμε την καλύτερη έκδοση των «λιονταριών». Μαζί με το Νίκο, είμαστε χαρούμενοι, όχι μόνο γιατί κάνουμε πράξη τα λεγόμενα μας, από την ήμερα που αναλάβαμε, αλλά γιατί βήμα-βήμα και χωρίς εχέγγυα από κανέναν, υλοποιούμε το ποδοσφαιρικό μας όνειρο, που περνά μέσα από τα όνειρα χιλιάδων φίλων του Πανσερραϊκού.
Ο στόχος της επιστροφής των ακαδημιών στην ομάδα, τέθηκε από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, διότι κανένας σύγχρονος σύλλογος δεν μπορεί να πορευτεί χωρίς να διαχειρίζεται τους δικούς του πόρους σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή. Το τρίπτυχο «ακαδημίες-εγκαταστάσεις-γήπεδο», είναι προαπαιτούμενο για την αναδόμηση του συλλόγου μας και αυτονόητο να ανήκει εσαεί στον Πανσερραϊκό και σε κανένα πρόσωπο, που σήμερα είναι και αύριο όχι.
Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, η οριστική συμφωνία επετεύχθη και το σπουδαίο όνομα των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, μαζί με γηπεδικές εγκαταστάσεις -για πρώτη φορά- ανήκει στην ομάδα μας. Στο δικό μας project, το brand του Πανσερραϊκού, συνδέεται αμέσως με το γήπεδο στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, που θα αναμορφωθεί με ίδιους πόρους και θα στεγάσει τα όνειρα των νέων ταλέντων μας, ενώ περιμένουμε από τη νέα δημοτική αρχή, να παραχωρήσει με κατάλληλη χρήση το υπάρχον βοηθητικό γήπεδο, που συντηρούμε από πέρυσι, προκειμένου να δημιουργήσουμε και το προπονητικό κέντρο, που ονειρευόμαστε για την ομάδα. 
Ευχαριστούμε δημόσια τους ανθρώπους του Πήγασου, που στα δύσκολα χρόνια, ελλείψει πόρων και εγκαταστάσεων, διατήρησαν το Πανσερραϊκό πάθος των ταλέντων του νομού. Πλέον κάθε παιδί της ευρύτερης περιοχής των Σερρών, μπορεί να ονειρεύεται ξανά ότι θα γαλουχηθεί με την φανέλα της ιστορικότερης ομάδας και το ταλέντο του, θα συνδέεται αμέσως με την πρώτη ομάδα, ικανοποιώντας κάθε ποδοσφαιρική του φιλοδοξία.
Προσπαθούμε καθημερινά, για να διευρύνουμε την βάση του Πανσερραϊκού μας, εντός κι εκτός συλλόγου, με πρόσωπα, εγκαταστάσεις και καλούς ποδοσφαιριστές. Όσο πιο ισχυρά θεμέλια φτιάξουμε σήμερα, τόσο πιο δυνατή ομάδα θα έχουμε στο μέλλον, με οικονομική αυτάρκεια, περιουσιακά στοιχεία και αδέσμευτη από κάθε είδους παραγοντικές εξαρτήσεις. 
SERG1561
 

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιανουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31