ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ... Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Σεπ 01, 2012
Επιστροφή του Απόλλωνα Παραλιμνίου στις μεγάλες κατηγορίες.
Αυτός είναι ο στόχος.
Αυτό οραματίσθηκαν οι άνθρωποι που δειλά δειλά ξεκίνησαν πέρσι αυτή την δύσκολη προσπάθεια, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από τον ποδοσφαιρικό χάρτη των Σερρών, αφού την αγωνιστική περίοδο 2006-07, ο Απόλλων Παραλιμνίου αγωνίσθηκε για τελευταία φορά στη Δ' Εθνική.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου που γεννήθηκε το 1971, από τη συγχώνευση του Διγενή και του Ηρακλή Παραλιμνίου, κλείνει πλέον τέσσερις δεκαετίες ζωής.
Στο ξεκίνημα της πέμπτης δεκαετίας του, ξεκινάει αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.
Το πρώτο όμως και δυσκολότερο βήμα έγινε.
Η χρονιά στη Γ' κατηγορία της ΕΠΣΣ, που καμιά ομάδα δεν θέλει να βρεθεί ανήκει πια στο παρελθόν για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Τα πράγματα τώρα φαίνονται ευκολότερα ή τα κάνουν να φαίνονται ευκολότερα τα μεγάλα όνειρα των  ανθρώπων που πέρσι ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια από το μηδέν.
Μια προσπάθεια με νέους ανθρώπους του χωριού, που μπήκαν μπροστά για να φέρουν και πάλι τον κόσμο του χωριού στο γήπεδο. Πρώτα τη νεολαία και μετά όλους τους άλλους. Γνωρίζοντας σήμερα αυτούς τους ανθρώπους αισθάνθηκα τη βεβαιότητα ότι θα το πετύχουν. Θα πετύχουν όχι μόνο να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά να κάνουν και πάλι τον ιστορικό Απόλλωνα Παραλιμνίου μια μεγάλη ομάδα.
Όπως ήταν στο παρελθόν.
Και πώς να μη γίνει μεγάλος ο Απόλλωνας με τις 19 μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει. Μεταγραφές που σε παραπέμπουν χωρίς υπερβολή σε ομάδα Δ΄ Εθνικής.
Ρίξτε μια ματιά στα ονόματα :
.
Μεταγραφές:
Καστανιώτης Δημ., Κουκούτσης Βασ.(Νέα Ζίχνη), Τάκας Βασ., Αβραμίδης Σάκ., Μεσέρδης Θόδ., Μεσέρδης Χρ., Ταρπινίδης Γιώρ.,(Γάζωρος), Τσουλχάς Δημ.(Ψυχικό), Τυχάλας Θαν., Τζαμπάζης Γιάν.(Χρυσό), Παυλίδης Ιάκ. (Λέοντες),Σκαπής Γιάν.,(Σκούταρι), Αριτζής Χρήστος(Άγιος Αθανάσιος Δράμας), Τσώνης Μαρίνος(Λευκώνας), Τσαρτσαπάνης Νίκ.(Σκούταρι), Μωυσίδης Αλέξ.(Αναστασιά), Κατσαβούνης Χρ.(Βαλτοτόπι), Χουρουζίδης Κώστας
Παρέμειναν οι:
Κεραμάρης Δημήτρης, Παπαδόπουλος Γιώρ., Παπαδόπουλος Μιχ.,  Παπαδόπουλος Νίκ., Σαλμάς Γιάν., Σταματόπουλος Μιχ., Γαβρανίδης Πασχ., Αδαμίδης βας., Καζάκης Γιάν., ΣτεφανίδηςΕυθ., Μιρτσολίδης Γιώργ.
Αποχώρησαν οι :
Χαλκίδης Σωκρ. Και Τυχάλας Δημ.
.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα εξής:
Πρόεδρος: Κεραμάρης Δημήτριος
Αντιπρόεδρος Μηρτσολίδης Κώστας
Γενικός Γραμματέας: Γαβρανίδης Κώστας
Μέλη: Τυχάλας Ιωάνης
»  Ευθυνίου Αθανάσιος
»  Γαβρανίδης Χ.
»  Γαβρανίδης Γιώργος
.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παραλιμνίου (προπονητής αλλά και παίκτης αν χρειαστεί που δεν το βλέπω να χρειάζεται) τόνισε:
Για την προετοιμασία και τα πρώτα φιλικά:
Μπορεί στην αρχή κάποια παιδιά να απουσίαζαν. Θέλετε οι δουλειές τους αλλά ακόμη και οι καλοκαιρινές διακοπές. Όμως αυτή τη στιγμή η προσέλευση των παικτών είναι πολύ μεγάλη καθώς έχουμε ελάχιστες απουσίες. Από την άλλη τώρα έκλεισε το ρόστερ με τη προσθήκη των 2 τελευταίων ποδοσφαιριστών του Λιάρα και του Καστανιώτη και σίγουρα μέχρις τις 22 Σεπτεμβρίου που ξεκινάει το πρωτάθλημα, έχουμε πολύ καιρό για να μοντάρουμε την ομάδα όπως εγώ θέλω. Από την άλλη από τα 3 πρώτα φιλικά που έχουμε δώσει μένω πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια και αγωνιστικότητα των παικτών αλλά και από την ομοιογένεια της ομάδας.
Για τη βοήθεια που έχει η ομάδα από το χωριό:
Το χωριό μας βοηθάει και μας συμπαραστέκεται και τους ευχαριστούμε γι αυτό. Όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους ιδιοκτήτες της ανώνυμης εταιρείας «ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΕ», που χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε ούτε στο ελάχιστο αυτές τις μεγάλες μεταγραφές. Εμείς όμως θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο και στο γήπεδο γιατί έχουμε ανάγκη και την παρουσία του. Να ξαναζωντανέψουμε αυτό το γήπεδο αυτή την ομάδα.
Για τους στόχους:
Σίγουρα πρώτος στόχος είναι να αναδειχθούμε και πάλι πρωταθλητές και να επιστρέψουμε στην Α΄ κατηγορία. Όμως έχουμε και έναν άλλο στόχο που δεν τον κρύβουμε που είναι ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΣ και η κατάκτηση του τροπαίου. Αυτό το λέμε γιατί με τις μεταγραφές που έχουμε κάνει αυτός ο στόχος είναι εφικτός. Θα ήταν κρίμα αυτοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στο Παραλίμνιο να αρκεσθούν μόνο στο τίτλο του πρωταθλητή της Β΄ κατηγορίας. Παίκτες που έχουν αγωνισθεί στο Γάζωρο, στη Νέα Ζίχνη και στο Χρυσό, νομίζω ότι το αξίζουν και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για αυτό. Εξάλλου θα έχουμε και το αβαντάζ της έδρας αφού ανήκουμε στη Β΄ Κατηγορία και θα παίζουμε στην έδρα μας.
.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΑΝΙΔΗΣ(ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ): ΗΤΑΝ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
.
Σε δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας τόνισε:
Για την επανίδρυση του Απόλλωνα:
Ήταν πολύ λυπηρό για μας, η ομάδα μας, η ιστορική αυτή ομάδα, ο Απόλλων Παραλιμνίου, που έφτασε μέχρι τον Τελικό Ερασιτεχνών Ελλάδος να απέχει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Σερρών. Γι  αυτό και ξεκινήσαμε αυτή τη προσπάθεια. Με πολύ όρεξη και μεράκι. Η προσπάθεια μας στη αρχή στέφθηκε με επιτυχία, αναδειχθήκαμε πρωταθλητές και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την ίδια συνέχεια και φέτος.
Για το ΔΣ και τα νέα ήθη που θέλει να φέρει:
Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία στο Διοικητικό Συμβούλιο και είμαστε όλοι παρόντες στο γήπεδο για να βοηθάμε. Ευτυχώς έχουμε λυμένο το οικονομικό πρόβλημα με την παρουσία στο ΔΣ των ανθρώπων της «ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΕ». Όμως εμείς δεν επαναπαυόμαστε, προσπαθούμε να βοηθήσουμε στα έσοδα. Γι αυτό και εντός των ημερών θα κυκλοφορήσουμε και της κάρτες διαρκείας. Από την άλλη η επιστροφή μας στους αγωνιστικούς χώρους θέλουμε να συνδυασθεί με αυτό που λέμε «ευ αγωνίζεσθαι», ή αν θέλετε Fair Play, θέλουμε αυτό να το συνδυάσουμε με τις επιτυχίες, με την κατάκτηση των τίτλων.
Για τις εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις:
Πέρσι στον ετήσιο χορό που διοργανώσαμε και που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού ο κόσμος αγκάλιασε κι αυτή την εκδήλωση. Εκεί βραβεύσαμε όλους τους προέδρους που πέρασαν από τον Απόλλωνα και φέτος σκοπεύουμε να τιμήσουμε με αναμνηστικές πλακέτες σε όλους τους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο του Απόλλωνα.
Για την βοήθεια από τον Δήμο:
Ευχαριστούμε το Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Καλαθά τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Καραλή αλλά και τον πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου κ.  Οδυσσέας Γαβρανίδης για την αμέριστη βοήθεια προς το σωματείο μας, σε ότι κι αν ζητήσαμε.
PARALIMNIO_103
Παιχνίδια με την μπάλαμε πρωταγωνιστές οι(από δεξιά): Ταρπινίδης, Γαβρανίδης, Καστανιώτης, Τάκας, Μεσέρδης Θ.
PARALIMNIO_105
Ο Τυχάλας μαρκάρει το Λιάρα υπό τη διακριτική παρακολούθηση το Τσουλχά.
PARALIMNIO_102
Ο άνθρωπος που φροντίζει τον ιματισμό... αν και τραυματίας στο καθήκον.
PARALIMNIO_107
Ο Χρ. Μεσέρδης προσπαθεί να αποφύγει τους Αβραμίδη και Κουκούτση, ενώ παρακολουθεί ο Τυχάλας.
PARALIMNIO_104
Φωνές από τον προπονητή Δημήτρη Κεραμάρη για ατέλειες στην εκτέλεση των ασκήσεων.
PARALIMNIO_106
Οι Παπαδόπουλοι αν και τραυματίες κοντά στην ομάδα και τις δραστηριότητες της.
PARALIMNIO_109
Το μέλλον της ομάδας...
PARALIMNIO_108
Αναπολώντας τον Μεγάλο Απόλλωνα μέσα από τις σελίδες του Φωτογραφικού Λευκώματος "Κυπελλούχοι των Σερρών" του Δημήτρη Σιαπαρδάνη, καθώς η ιστορική ομάδα του Παραλιμνίου έχει πολλές παρουσίες σε Τελικούς
PARALIMNIO_111
Το ΔΣ παρόν στο γήπεδο, έτοιμο να δώσει λύσεις αν χρειαστεί...
PARALIMNIO_110
Έπεφταν κορμιά στο οικογενειακό διπλό.
PARALIMNIO_112
Το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Τυχάλας, επιδεικνύει την τρόπαιοθήκη μα όλες τις Κούπες που έχει κατακτήσει ο ιστορικός Απόλλων.
PARALIMNIO_101
Μια αναμνηστική φωτογραφία λίγο πριν την προπόνηση.

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Μάιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Μαρ 07, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Οι ορισμοί των διαιτητών των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών για το Σαββατοκύριακο...