ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Δ.Π. ΣΕΡΡΩΝ... ΓΙΑ ΚΙΛΚΙΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ!!!

Οκτ 06, 2017
Μετεγγραφές από τον Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου Σερρών προς αυτόν του Κιλκίς, της Κέρκυρας και  της Δωδεκανήσου είχαμε τις τελευταίες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Κωτούλας και ο Τάσος Ζιγκερίδης ανήκουν πλέον στον Σύνδεσμο Κιλκίς, ο Σπύρος Γκιόκας στον Σύνδεσμο Κέρκυρας, ενώ ο Δημήτρης Παγωνάς στον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Δ.Π. Σερρών
 
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους συναδέλφους διαιτητές, Αναστάσιο Ζιγκερίδη και Νικόλαο Κωτούλα, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στη Σερραϊκή διαιτησία και στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών, καθώς κόσμησαν με την παρουσία τους και την διαιτητική τους ικανότητα τα Σερραϊκά γήπεδα. Ο Σ.Δ.Π.Σερρών χάνει από την δύναμη του 2 σημαντικά και αξιοζήλευτα στελέχη. Δε μπορούμε όμως παρά να τους ευχηθούμε από τα βάθη της καρδιάς μας κάθε επιτυχία στην συνέχεια της διαιτητικής τους καριέρας στη νέα ΕΠΣ (Κιλκίς), η οποία θα τους έχει πλέον στην δύναμη της. Οι πόρτες του Σ.Δ.Π. Σερρών θα είναι πάντα ανοιχτές γι’αυτούς.
 
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και δύο ακόμη συναδέλφους διαιτητές, τον Σπύρο Γκιόκα και τον Δημήτριο Παγωνά, οι οποίοι μας αποχωρίζονται προσωρινά για επαγγελματικούς λόγους, να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στις νέες ΕΠΣ που θα τους φιλοξενήσουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί και με το καλό τους περιμένουμε και πάλι κοντά μας. Ο Σπύρος Γκιόκας θα συνεχίσει για περίπου ένα χρόνο την διαιτητική του καριέρα στην ΕΠΣ Κέρκυρας, από όπου και κατάγεται, ενώ ο Δημήτριος Παγωνάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα γήπεδα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, καθώς θα για διάστημα 6 μηνών θα βρίσκεται στο νησί της Κω. Η οικογένεια της Σερραϊκής διαιτησίας θα σας περιμένει. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους σας!
 

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιούνιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Μαρ 07, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Οι ορισμοί των διαιτητών των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών για το Σαββατοκύριακο...