Την ήττα γνώρισε η Κ14 της ΕΠΣ Σερρών, με 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα του Έβρου στην Αλεξανδρούπολη και oυσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα να καταλάβει την δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14, δυο αγωνιτικές πριν την ολοκλήρωση του τουρνουά.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
 
ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Σερρών  2-1
ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Δράμας  1-2
ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Θράκης  5-0
ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Χαλκιδικής  3-0
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣ Μακεδονίας   13(29-3)
2. ΕΠΣ Ξάνθης   10(12-8)
——————————————
-. ΕΠΣ Έβρου   10(12-8)
-. ΕΠΣ Δράμας   10(11-8)
5. ΕΠΣ Καβάλας   7(12-4)
-. ΕΠΣ Σερρών   7(8-5)
7. ΕΠΣ Θράκης   0(1-23)
8. ΕΠΣ Χαλκιδικής   0(0-26)
 
Επόμενη αγωνιστική(6η, 26/2)
ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Καβάλας
ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Ξάνθης
ΕΠΣ Χαλκιδικής – ΕΠΣ Θράκης
ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Μακεδονίας
Ο Ηλίας Χαψάς θα σφυρίξει το Σερραϊκό ντέρμπυ της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τη Δόξα Κάτω Καμήλας, την ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, στις 3 μετά το μεσημέρι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής:
 
 ΚΥΡΙΑΚΗ 23/2 - 15:00 (21η αγων.) 
 
Πανσερραϊκός – Δόξα Κ. Καμήλας
Διαιτητής: Ηλίας Χάψας(Σερρών)
Βοηθοί: Αναστασιάδης(Σερρών), Ναζιρόπουλος(Έβρου)
 
Άρης Αβάτου – Ηρακλής Ζυγού
Διαιτητής: Στέλιος Ζαφειρίου(Ξάνθης)
Βοηθοί: Γκοντόλιας, Σπάρταλης(Ξάνθης)
 
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Κιλκισιακός
Διαιτητής: Παναγιώτης Τσιάρας(Καβάλας)
Βοηθοί: Καρασαββαίδης, Πετσινάκης(Καβάλας)
 
Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης
Διαιτητής: Βασίλης Χορόζογλου(Δράμας)
Βοηθοί: Χασιώτης, Ραβικάλης(Δράμας)
 
Απόλλων Παραλιμνίου – Πανδραμαϊκός
Διαιτητής: Στράτος Στρατούδης(Έβρου)
Βοηθοί: Τερζόπουλος(Έβρου), Καραγιάννης(Θράκης)
 
Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Θεολόγου
Διαιτητής: Ανάργυρος Κατσίνης(Καβάλας)
Βοηθοί: Γεωργαντέλης, Βερνέζης(Καβάλας)
 
Ρεπό: Κεραυνός Περνής
Το πρωτάθλημα της κατηγορίας αυτής την περίοδο 2019-2020 διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους των εννιά (9) ομάδων .  [Σύνολο  (18)] .Αφού οριστικοποιηθεί η κατάταξη των ομάδων σε κάθε όμιλο σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ, εν συνεχεία γίνεται η οριστική ενιαία κατάταξη από την 1η μέχρι την 18η θέση ως εξής:
 
 Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και στους δύο ομίλους, θα υπάρξει και τρίτος γύρος μεταξύ των ομάδων με την υπάρχουσα βαθμολογία σε κάθε όμιλο, με την έδρα να καθορίζεται βάση της βαθμολογικής θέσης των ομάδων.
 
Οι ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις ένα έως τέσσερα (1η– 4η) σε κάθε όμιλο θα δώσουν πέντε (5) εντός έδρας αγώνες. Η ομάδα που βρίσκεται στην θέση πέντε (5η) θα δώσει τέσσερις (4) εντός έδρας αγώνες και οι ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις έξι έως εννέα (6η – 9η) θα δώσουν τρεις (3) εντός έδρας αγώνες.
 
Συγκεκριμένα:
- Η ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση (1η) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις δύο έως έξι (2η-6η θέση).
– Η ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση (2η) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις τρία ως επτά (3η-7η θέση).
– Η ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση (3η) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις τέσσερα έως οχτώ (4η-8η θέση).
– Η ομάδα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση (4η) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις πέντε έως εννέα (5ηη-9η θέση).
– Η ομάδα που βρίσκεται στην πέμπτη θέση (5η) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις έξι έως εννέα (6η-9η θέση).
– Η ομάδα που βρίσκεται στην έκτη θέση (6η) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις επτά έως εννέα (7η-9η θέση).
– Η ομάδα που βρίσκεται στην έβδομη θέση (7η) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις οχτώ, εννέα και ένα (8η-9η-1η).
– Η ομάδα που βρίσκεται στην όγδοη θέση (8η) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις εννέα, ένα και δύο (9η-1η-2η).
– Η ομάδα που βρίσκεται στην ένατη θέση (9η) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις ένα έως τρία (1η-3η).
Στη φάση αυτή όλα τα έσοδα και τα έξοδα του αγώνα ανήκουν στη γηπεδούχο ομάδα.
 

Το πρόγραμμα των αγωνιστικών καθορίζεται εξ αρχής και θα είναι το παρακάτω:

1η Αγωνιστική 2η Αγωνιστική 3η Αγωνιστική
9 vs 1 2 vs 5 1 vs 2
8 vs 2 7 vs 9 3 vs 4
6 vs 7 4 vs 6 5 vs 6
4 vs 5 3 vs 8 7 vs 8
Ρεπό 3 Ρεπό 1 Ρεπό 9
     
4η Αγωνιστική 5η Αγωνιστική 6η Αγωνιστική
8 vs 1 1 vs 4 1 vs 6
3 vs 6 2 vs 3 2 vs 7
4 vs 7 5 vs 8 9 vs 3
5 vs 9 6 vs 9 4 vs 8
Ρεπό 2 Ρεπό 7 Ρεπό 5
     
7η Αγωνιστική 8η Αγωνιστική 9η Αγωνιστική
9 vs 2 1 vs 3 1 vs 5
6 vs 8 2 vs 4 2 vs 6
3 vs 5 5 vs 7 3 vs 7
7 vs 1 8 vs 9 4 vs 9
Ρεπό 4 Ρεπό 6 Ρεπό 8
Αν έψαχνες έναν ακόμη λόγο για ν’ απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ φίλτρου Douwe Egberts απ’ τα Today, τώρα τον βρήκες! 
Από τις 17 Φεβρουαρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, έλα σ’ ένα απ’ τα καταστήματα Today, απόλαυσε τον αγαπημένο σου καφέ φίλτρου και διεκδίκησε το νέο συλλεκτικό επαναχρησιμοποιούμενο Bamboo Ποτήρι!
Πως; Η διαδικασία είναι απλή! Έρχεσαι Today, παραγγέλνεις καφέ φίλτρου Douwe Egberts, παίρνεις την ειδική κάρτα και, συμπληρώνοντας 5 σφραγίδες, αποκτάς το συλλεκτικό σου δώρο! Τόσο απλά, τόσο απολαυστικά!
Και μην ξεχνάς, χρησιμοποίησε το Bamboo ποτήρι σου καθημερινά, εκμεταλλεύσου το προνόμιο Reuse & Go και αγόρασε τον καφέ ή όποιο άλλο ρόφημα επιθυμείς με έκπτωση 0,10€!
Αν, λοιπόν, λατρεύεις την αυθεντική εμπειρία ενός καφέ φίλτρου Douwe Egberts, τώρα έχεις πολλούς ακόμη λόγους να το κάνεις και ν’ αποκτήσεις το ποτήρι που θα σε συνοδεύει σε κάθε αυθεντική στιγμή απόλαυσης για πάντα!
IMG 8591
 
Πρωτάθλημα Ανδρών - Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 
ΑΕΣ - Αγία Βαρβάρα Καβάλας: 57-45
ΑΕΣ – Ηρακλής Καβάλας: 70-59
 
Το 1-1 στους αγώνες play off του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. σημείωσαν χθες οι νεαροί «γαλάζιοι», οδηγούμενοι πλέον σε 3ο παιχνίδι μπαράζ που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση! 
Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής, η εφηβική ομάδα αντιμετώπισε εκ νέου, αυτή τη φορά εντός έδρας, στο δεύτερο αγώνα της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος, την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας Καβάλας, επικρατώντας με σκορ 57-45, και ανοίγοντας το δρόμο για τρίτο αγώνα μπαράζ, ο οποίος θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή στην πόλη της Καβάλας. 
Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «γαλάζιοι» έφηβοι έκαναν ένα νωθρό ξεκίνημα στο παιχνίδι, παίζοντας μεν καλή άμυνα, αλλά χάνοντας πολλά lay up και ελεύθερες βολές λόγω του υπερβολικού άγχους, με αποτέλεσμα το σκορ της περιόδου να κλείσει με 13-9. Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το 2ο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να είναι «σφιγμένες», το σκορ να μένει στα ίδια επίπεδα και την ομάδα της Καβάλας να κερδίζει την περίοδο με 9-12. Στην τρίτη περίοδο, η ΑΕΣ πάτησε «γκάζι» στα τελευταία λεπτά και με επιμέρους σκορ 22-13 στην περίοδο, κατάφερε να πάρει διψήφια διαφορά. Το τέταρτο και τελευταίο μέρος, αν και έκλεισε με το φτωχό 13-11, οδήγησε στην επικράτηση της ομάδας με τελικό σκορ 57-45. 
Μετά το πέρας του αγώνα ο προπονητής των «γαλάζιων» Σταύρος Ιωσηφίδης, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες. Το παιχνίδι ξέραμε ότι θα είναι πολύ διαφορετικό από το πρώτο στην Καβάλα. Κρατάμε τη νίκη και την τρομερή θέληση στην άμυνα καθώς, δεχθήκαμε μόλις 45 πόντους. Στην επίθεση ήμασταν περισσότερο αγχωμένοι από όσο θα έπρεπε. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να πάμε στην Καβάλα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και στήριξε και βοήθησε τα παιδιά μας να φτάσουμε στο 1-1.»
Αναφορικά τώρα με τον αγώνα του ανδρικού, η νεανική ομάδα της ΑΕΣ επιβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, με 70-59 επί του Ηρακλή Καβάλας, φθάνοντας τις 7 νίκες στο πρωτάθλημα. 
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΣ, η οποία προηγήθηκε στην 1η περίοδο με 21-15. Η αδικαιολόγητη νευρικότητα έφερε κακές επιλογές στην επίθεση με την ομάδα της Καβάλας να παίρνει προβάδισμα στο ημίχρονο με 31-33, «τρέχοντας» ένα επιμέρους 10-18 στη 2η περίοδο. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο με τις 2 ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ με 46-46. Στην 4η και καθοριστική περίοδο ωστόσο, οι «γαλάζιοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και με ένα επιμέρους 24-13 έφτασαν στο τελικό 70-59. 
Αξιοσημείωτα 
*Υπενθυμίζεται ότι οι «γαλάζιοι» έφηβοι συμμετέχουν φέτος σε δύο διοργανώσεις, τόσο στο Πρωτάθλημα Εφήβων όσο και σε αυτό των Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., προκειμένου να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις.
 
ΕΦΗΒΙΚΟ
Δεκάλεπτα:  13-09, 22-21, (ημιχρ.) 44-34, 57-45 (τελικό)
Διαιτητές: Νέδογλου Ζ. - Καντζουρίδης.
Α.Ε.Σ. (Ιωσηφίδης):  Δούκας Δ. 15, Δημάδης 13 (1), Μαντζαρίδης, Κυρίτσης, Ποργιόπουλος, Καντάς, Πλακανδάρας, Τσιάρας 4, Κοβανίδης 11 (1), Ζαρίμπας 14 (2), Τσέλιος. 
Αγία Βαρβάρα (Μυτικόπουλος - Παλάδα): Παράσχου 17, Γιουρούκης, Βρεττός 4, Κουντουρατζής, Δρόσος, Γαλανόπουλος, Αυγερινός, Καρατζίδης 10 (2), Παπαδόπουλος, Μαντούδης, Μάρκου Λ. 11 (2), Μάρκου Ρ. 3. 
ΑΝΔΡΙΚΟ
Δεκάλεπτα: 21-15, 31-33 (ημίχρ.), 46-46, 70-59 (τελικό)
Διαιτητές: Δημάδης - Νέδογλου Α.
Α.Ε.Σ. (Ιωσηφίδης): Γιαννούλης 2, Δημάδης 11 (1), Δούκας Β. 27 (2), Δούκας Δ. 13, Μάνδραλης, Καντάς, Πεχλιβανίδης, Τσιάρας 2, Σκαπής, Γούνας 4, Ζαρίμπας 11 (2). 
Ηρακλής Καβάλας (Γοργίας): Τότογλου, Πίγκας 11 (1), Γοργίας 10 (2), Πάγκαλος 4, Σκουρτανιώτης, Σταυρόπουλος, Χατζημόσχου 17, Παπανικολάου 5, Γερακίδης 12, Μπερμπέρης.
 
Η ομάδα μας κατάφερε να αποδράσει απο το γήπεδο της Χρυσούπολης κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης, ανατρέποντας το 1-0 του α’ ημιχρόνου, σε 1-5, στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. 
Τα «λιοντάρια» μας δεν βρέθηκαν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά έχουν τον τρόπο να παίρνουν τα ματς και το απέδειξαν βάζοντας 5 γκολ σε 12 λεπτά!
Ο Πανσερραϊκός μας, δεν μπήκε συγκεντρωμένα στο ματς και με το πάθος άλλων αγώνων, κάτι που φάνηκε απο την αρχή, με τις λανθασμένες μεταβιβάσεις και τις αργές επιθετικές ενέργειες. 
Νωρίς στο 6’ ο Γκούρτσας έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά και ενα λεπτό αργότερα παραλίγο να σκοράρει η Πέρνη σε ασυνεννοησια του Σοϊλεμέζογλου και της άμυνας. 
Στο μεγαλύτερο διάστημα το πρώτου μέρους ο Πανσερραϊκός είχε την μπάλα στα πόδια του αλλα οι σέντρες που επιχειρήθηκαν κυρίως απο την δεξιά πλευρά δεν βρήκαν αποδέκτη. 
Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν κακός με τους γηπεδούχους να πέφτουν κάτω σε κάθε διεκδίκηση κάνοντας καθυστέρηση. 
Στο 33’ άνοιξε το σκορ ο Μελισσόπουλος για τον Κεραυνό με κοντινή προβολή, εκμεταλεύομενος λάθος του Σοϊλεμέζογλου, ύστερα απο εκτελεσμένο φάουλ κοντά στην πλάγια γραμμή της μεγάλης περιοχής. 
Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου μόνο ο Γκούρτσας έχασε μια καλή στιγμή με κοντινό πλασέ που πέρασε άουτ και μια έμπνευση του Conci.
 
1-0 ήταν το σκορ ημίχρονου.
Το β´ ημίχρονο ξεκίνησε με 2 αλλαγές για την ομάδα μας,  με τους Τσάπαρη και Τριανταφύλλου να μένουν στα αποδυτήρια και τους Όμο, Παπαβασιλείου να μπαίνουν στην θέση τους για να βοηθήσουν επιθετικά. Πράγματι η ομάδα μας ανέβασε στροφές και έχασε μέχρι το 60’ 3 κλασσικές ευκαιρίες με τον Παπαβασιλείου και τον Γκούρτσα! 
Στο 72’ ο Conci είχε οριζόντιο δοκάρι σε ανάποδο ψαλίδι που επειχείρησε και 6’ λεπτά αργότερα ο Παπαβασιλείου με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε και έδιωξε το άγχος για τα λιοντάρια! 
Στο 80’ ενα τραγικό λάθος του Μελισσόπουλου, αδερφού του σκόρερ της Πέρνης και του τερματοφύλακα Ψυχουλάκη, ο Γκούρτσας το εκμεταλεύτηκε και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στον Πανσερραϊκό με 2-1. 
Στο 82’ με ωραίο σουτ έξω απο την περιοχή ο Αργεντίνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και στο φινάλε της αναμέτρησης ο Γκούρτσας και Conci ξανά έκλεισαν θριαμβευτικά την αναμέτρηση με 5 τέρματα για την ομάδα μας.
 
Τελικό αποτέλεσμα 1-5.
Ο προπονητής μας κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα, με τον Σοϊλεμέζογλου κάτω απο τα δοκάρια, τον Ζέρη και τον Αποστολόπουλο στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Kali και Κασμερίδη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά, τους Ψάλτη, Τσάπαρη και Τριανταφυλλού με τους Γεωργιάδη στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και αριστερά έπαιξε ο Αργεντίνος Conci! Μπροστά στην κορυφή επιλέχθηκε ο αρχηγός Δημήτρης Γκούρτσας.
 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ: Ψυχουλάκης, Λάσπατζης, Μελισσόπουλος, Μαρκάκης, Μπαντάνης, Ακασού, Τσάκωνας, Βουσεμίλοβιτς, Μελισσόπουλος Αλ., Μπάσιτς, Τζούριτς.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Διγκόζης): Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης(84’ Διγκόζης Ν.)Καλί, Ψάλτης, Τριανταφύλλου(45’ Παπαβασιλείου), Τσάπαρης(45’ Όμο), Γεωργιάδης(84’ Μπάρδας), Κόντσι
 
Μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και την έναρξη των Play Off και Play Out, στην Επίλεκτη κατηγορία ξεκαθάρισε το πίο, αφού πλέον την πρώτη εξάδα θα κρίνει το ντέρμπι της τελευταίας αγωνστικής ανάμεσα στον Θρακικό και τον Άρη Σκοτούσσας που θα διεξαχθεί στο Άνω Μητρούσι με τους γηπεδούχους να βολεύονται και με την ισοπαλία, ενώ οι “Κίτρινοι” θέλουν μόνο τη νίκη. 
Στα Play Off οι πέντε σίγουροι είναι: Σιδηροκάστρο, Serres 1800,Νεοχώρι, Χείμαρρος, Χρυσό, (Άνω Μητρούσι ή Σκοτούσσα) 
Από την άλλη στα Play Off θα αγωνιστούν οι: Αμμουδιά, Λιθότοπος, Άνω Πορόια, Πρώτη, Ροδολίβος, (Άνω Μητρούσι ή Σκοτούσσα) 
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
 
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  16-02-2020   
 
ΕΠΙΛΕΚΤΗ(21η αγων.)
ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ – ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ.....0-0
ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ – ΧΡΥΣΟ...................3-3
ΝΕΟΧΩΡΙ – ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ..............0-2
ΠΡΩΤΗ – SERRES 1800................3-5
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΑΜΜΟΥΔΙΑ.....0-1
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ – ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ........2-3
 
ΑΝΩΤΕΡΗ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ(21η αγων.)
ΚΕΡΚΙΝΗ – ΔΑΣΟΧΩΡΙ.....................0-3 α.α
ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ – ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ.........5-2 
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – ΝΕΑ ΤΥΡΟΛΟΗ.....3-3
ΧΡΙΣΤΟΣ – ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ...............2-1
ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ – ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ..........1-2
ΡΕΠΟ: ΡΟΔΟΠΟΛΗ 
 
ΑΝΩΤΕΡΗ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ(21η αγων.)
ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ – ΛΕΥΚΩΝΑΣ.................3-0
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ....1-0
ΠΗΓΑΣΟΣ – ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ..................0-2
ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ – ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ............2-2
ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ – NΙΓΡΙΤΑ 2018..........1-0 
ΡΕΠΟ: ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
 
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ(17η αγων.) 
ΠΟΣ 2000 – ΒΥΡΩΝΕΙΑ..............................1-0
ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ – ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ..................1-1
ΚΑΤΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2019.....1-1
ΘΥΕΛΛΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΑ................................1-2
ΡΕΠΟ: ΙΩΝΙΚΟΣ
 
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ(17η αγων.)
ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΜΙΣΤΑ..........2-0 
ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ – ΨΥΧΙΚΟ.............4-1 
ΣΚΟΥΤΑΡΙ 2019 – ΒΙΣΑΛ/ΜΑΚ......10-0
ΟΙΝΟΥΣΑ – ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ.................2-0 
ΡΕΠΟ: ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
 
Οι ορισμοί των διαιτητών των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020 με ώρα έναρξης τις 15:30 είναι οι εξής:
diaitites 2020 02 15
 
Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Σερρών σας ενημερώνει από το Σαββατοκύριακο 15-16/02/2020 η ώρα έναρξης των αγώνων των πρωταθλημάτων της αλλάζει και όλα τα ματς θα ξεκινούν στις 15:30.
 
Αναλυτικά:
 Αγωνιστικό Πρόγραμμα

Επίλεκτη Κατηγορία(21η Αγωνιστική) | Ανώτερη Κατηγορία(21η Αγωνιστική) | Β΄(17η Αγωνιστική)

Σάββατο 15/02/2020 15:30 Κυριακή 16/02/2020 15:30
Επίλεκτη Sportica Επίλεκτη Sportica
ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ-ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ
ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ-ΧΡΥΣΟ
ΝΕΟΧΩΡΙ-ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ
ΠΡΩΤΗ-ΑΝΑΤΟΛΗ
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ-ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ
Ανώτερη Sportica Α΄ Όμιλος Ανώτερη Sportica Α΄ Όμιλος
ΚΕΡΚΙΝΗ-ΔΑΣΟΧΩΡΙ ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ-ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ
ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ-ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-Ν.ΤΥΡΟΛΟΗ
ΧΡΙΣΤΟΣ-Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙ
ΡΕΠΟ: ΡΟΔΟΠΟΛΗ
Ανώτερη Sportica Β΄ Όμιλος Ανώτερη Sportica Β΄ Όμιλος
ΡΕΠΟ: ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ Ν.ΖΙΧΝΗ-ΛΕΥΚΩΝΑΣ
ΕΜΜ.ΠΑΠΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΗΓΑΣΟΣ-ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ
ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ-ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ
ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ-ΝΙΓΡΙΤΑ 2018
Β΄ Κατηγορία Sportica Α΄ Όμιλος Β΄ Κατηγορία Sportica Α΄ Όμιλος
(Eπτάμυλοι)ΠΟΣ 2000-ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΡΕΠΟ: ΙΩΝΙΚΟΣ
ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ-Κ.ΔΕΝΔΡΑ
Κ.ΜΗΤΡΟΥΣΙ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2019
(Oμόνοια Β΄)ΘΥΕΛΛΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ 1928
Β΄ Κατηγορία Sportica Β΄ Όμιλος Β΄ Κατηγορία Sportica Β΄ Όμιλος
Ν.ΣΟΥΛΙ-ΚΟΡΜΙΣΤΑ ΡΕΠΟ: ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ-ΨΥΧΙΚΟ
ΣΚΟΥΤΑΡΙ-ΒΙΣΑΛΤ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΟΙΝΟΥΣΑ-ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ

Αγία Βαρβάρα Καβάλας – ΑΕΣ: 72-67
Αστέρας Καβάλας – ΑΕΣ:  74-46
 
Στη μάχη των play off του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. ρίχτηκαν το Σάββατο οι νεαροί «γαλάζιοι», οι οποίοι υπενθυμίζεται ότι συμμετέχουν φέτος σε δύο διοργανώσεις, τόσο στο Πρωτάθλημα Εφήβων όσο και σε αυτό των Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., προκειμένου να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις. 
Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου, η εφηβική ομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας, στον πρώτο αγώνα της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος, την αήττητη ομάδα της Αγίας Βαρβάρας Καβάλας, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 72-67, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, με πολλές εναλλαγές στο σκορ. 
Στο αγωνιστικό σκέλος, στο παιχνίδι του Σαββάτου, οι «γαλάζιοι» έφηβοι έφτασαν κοντά στο break αλλά δυστυχώς ηττήθηκαν. Ειδικότερα, το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν με σκορ 9-1 στα πρώτα 3’ (λεπτά).  Η ΑΕΣ ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι κλείνοντας το α’ 10λεπτο ισόπαλη με 23-23. Στο 2ο δεκάλεπτο, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και έχοντας καθαρό μυαλό στην επίθεση, έκανε ένα επιμέρους (9-17) και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ με 32-40. Στο τρίτο δεκάλεπτο ωστόσο, οι «γαλάζιοι» εμφανίστηκαν στο παρκέ αποσυντονισμένοι από τη σκληρή άμυνα των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να βρεθούν με τη λήξη της περιόδου πίσω στο σκορ με 59-51. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΣ, η οποία με ένα σερί 2-11 προηγήθηκε με 61-62 βάζοντας «φωτιά» στο ματς και προμηνύοντας ένα χιτσκοκικό φινάλε. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και όλα κρίθηκαν κυριολεκτικά στο τελευταίο 1’ λεπτό, όπου το σκορ ήταν στο 67-67.  Η ΑΕΣ αστόχησε σε προσπάθεια για καλάθι, με την Αγία Βαρβάρα να ευστοχεί σε τρίποντο από τα 8 μέτρα, και την ομάδα μας να επιδιώκει την «απάντηση» με τρίποντο στην αμέσως επόμενη επίθεση χωρίς να καταφέρνει δυστυχώς να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, η ΑΕΣ προσπάθησε να κλέψει την μπάλα χωρίς επιτυχία και μετά από φάουλ ευστόχησε σε βολές διαμορφώνοντας το τελικό 72-67. 
Μετά το πέρας του αγώνα ο προπονητής των «γαλάζιων» Σταύρος Ιωσηφίδης, δήλωσε: «Σήμερα κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι σαν εφηβικό. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ για να κερδίσουμε το παιχνίδι, δυστυχώς όμως στο τέλος το ματς κρίθηκε στο σουτ που δεν το βάλαμε εμείς αλλά η αντίπαλη ομάδα παίρνοντας το παιχνίδι. Μας μένει η πίκρα της ήττας αλλά και η πεποίθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε το 2ο παιχνίδι στο γήπεδο μας και να επιστρέψουμε για τρίτο παιχνίδι στην Καβάλα. Ευχαριστούμε την Αγία Βαρβάρα για τη φιλοξενία και ευχόμαστε περαστικά στον αθλητή Παπαδόπουλο Δημήτρη, ο οποίος αποχώρησε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με διάστρεμμα. Τέλος καλούμε όλους τους Σερραίους φιλάθλους στο δεύτερο παιχνίδι την Κυριακή 16/2, στις 16:00, στο ΔΑΚ Σερρών.»
Αναφορικά τώρα με τον αγώνα του ανδρικού με τον Αστέρα Καβάλας, η νεανική ομάδα της ΑΕΣ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών, καθώς ταξίδεψε στη γειτονική πόλη της Καβάλας, με μόλις 6 αθλητές της. Ειδικότερα, το πρωί της Κυριακής, ο αθλητής Δούκας Β. εισήχθη προληπτικά στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία που ένιωσε και ο Νικολαΐδης Θ. ήταν εμπύρετος με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα, η οποία παρατάχθηκε τελικά με δύο 2 άνδρες (Γιαννούλης και Γούνας), έναν 1 έφηβο (Δούκας Δ.) και τρεις 3 παίδες (Σκαπής, Λάτσιος και Μάνδραλης). Έτσι, οι μικροί «γαλάζιοι» πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι και άρπαξαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. 
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ανωτερότητα του Αστέρα ήταν εμφανής με την ομάδα μας να παρουσιάζει αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και να αποσπά το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο. 
Αξιοσημείωτα αγώνα
Το γεγονός ότι σκόραραν και οι τρεις παίδες για πρώτη φορά με τη φανέλα του ανδρικού και μάλιστα οι Λάτσιος και Μάνδραλης πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση με την ανδρική ομάδα.
 
ΕΦΗΒΙΚΟ
Δεκάλεπτα:  23-23, 32-40, (ημιχρ.) 59-51, 72-67 (τελικό)
Διαιτητές: Κατρακάρης - Μυσιρλής
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Μυτικόπουλος - Παλάδα): Παράσχου, Χαμαλίδης, Βρεττός, Κουντουρατζής, Δρόσος, Κεσόπουλος, Αυγερινός, Καρατζίδης, Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος Μάρκου Λ., Μάρκου Μ. 
ΑΕΣ(Ιωσηφίδης): Δούκας Δ., Δημάδης, Μαντζαρίδης, Ποργιόπουλος, Καντάς, Πλακανδάρας, Τσιάρας, Κοβανίδης, Ζαρίμπας. 
 
ΑΝΔΡΙΚΟ
Δεκάλεπτα: 20-10, 23-15,  12-11, 19-10 (επιμέρους), 74-46 (τελικό)
Διαιτητές: Ανεστάκης - Σαρόγλου
ΑΣΤΕΡΑΣ(Καμαράκης) Αϊβαζίδης 11(1), Μοσχόπουλος Γ. 2, Ζωηρός 2, Μοσχόπουλος Ι. 3, Φασουλάς, Κούντας 6, Σουλίδης 12 (3), Ασβεστόπουλος, Χαριζάνης 11 (1), Νικολαϊδης, Γεωργιάδης 13 (1), Μπορμπίδης 14. 
ΑΕΣ(Ιωσηφίδης): Γιαννούλης 7 (1), Δούκας Δ. 13 (1), Λάτσιος 10 (2), Μάνδραλης 4, Σκαπής 7, Γούνας 5. 
 

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Φεβρουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ... ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΨΑΣ... ΚΥΡ 23/2-15:00

Φεβ 19, 2020

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ... ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΨΑΣ... ΚΥΡ 23/2-15:00

Ο Ηλίας Χαψάς θα σφυρίξει το Σερραϊκό ντέρμπυ της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον ...