Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

 

240611
Το Σερραϊκό σλόγκαν, προτιμάτε τα Σερραϊκά προϊόντα, φαίνεται να κάνουν πράξη οι άνθρωποι του Εθνικού Γαζώρου, αφού προτίμησαν για την προετοιμασία της ομάδας τους το Ξενοδοχείο "Αετόπετρα" που βρίσκεται στο Λαϊλιά, τονίζοντας μάλιστα στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, ότι αυτό έγινε συνηδειτά και με πρόθεση βοήθειας των Σερραϊκών επιχειρήσεων.
Από την άλλη στα αγωνιστικά, η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στον Γάζωρο στις 13 Ιουλίου, όπου οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και από εργομετρικά. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα ξεκινήσει στις 18 ιουλίου κια θα πραγματοποιηθεί στο Γάζωρο ενώ το δεύτερο στάδιο θα πραγματοποιηθεί όπως προαναφέραμε στο Λαϊλιά, στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Αετόπετρα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Σέρρες       24 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ομάδας μας θα γίνει στις 13 Ιουλίου όπου θα χωριστούν σε  δύο γκρουπ για να περάσουν τις επόμενες ημέρες από ιατρικές εξετάσεις και από εργομετρικά.
Η πρώτη φάση της προετοιμασίας θα ξεκινήσει στις 18 Ιουλίου στο Γάζωρο  με προπονήσεις που θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες.
Η δεύτερη φάση της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αετόπετρα  που βρίσκεται στον Λαϊλά Σερρών .
Στο διάστημα αυτό  θα δοθούν και φιλικοί αγώνες.
Ο χώρος αυτός προτιμήθηκε από το Μπάνσκο της Βουλγαρίας και τα 3-5 Πηγάδια που μας προτάθηκαν, όχι μόνο για την αρτιότητα των εγκαταστάσεων του, αλλά γιατί ο Σύλλογός μας θέλει σε κάθε φάση της δραστηριότητάς του να κάνει πράξη το ρητό του «ενισχύουμε και στηρίζουμε  τον ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ».

Γραφείο Τύπου Εθνικού Γαζώρου Σερρών

 

Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 16:30

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

dioikisi
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, άφησε με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Μπιτσαξής.
Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, μιλώντας στον «Real fm 97,8» τόνισε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.
«Μελετάμε με μεγάλη προσοχή αν υπάρχουν προϋποθέσεις και κάτω από ποιες μπορεί να διεξαχθούν αγώνες. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο αυτή τη στιγμή. Θα μελετήσουμε μέχρι την 25η Αυγούστου αν υπάρχουν προϋποθέσεις να γίνουν πρωταθλήματα. Όλα είναι πιθανά.
Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουμε φερέγγυο και πολιτισμένο πρωτάθλημα, ότι ο διαιτητής σφυρίζει αυτό που βλέπει, ότι το παιχνίδι δεν είναι στημένο. Αν δεν έχουμε αυτές τις προϋποθέσεις, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά». Ενώ για τις αποκαλύψεις των «στημένων» τόνισε:«Δεν έχουμε δει ακόμη όλο το έργο. Θα συνεχίζεται για πολύ καιρό. Ο δρόμος έχει ανοίξει και δεν έχει επιστροφή».

Πηγή: onsports.gr

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 16:27

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

epo-111
Ιδιαίτερα ορατό φαντάζει το ενδεχόμενο να υποβιβαστούν οι εμπλεκόμενες ομάδες στο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών.
Αυτή τη στιγμή, η δικαιοσύνη έχει επικεντρωθεί στη διερεύνηση των αδικημάτων που υπέπεσαν τα συμμετέχοντα άτομα, ωστόσο οι επιπτώσεις του σκανδάλου έχουν και αντίκτυπο σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης.
Ανεξάρτητα με τις τιμωρίες που θα επιβληθούν σε ποινικό επίπεδο, η υπόθεση σε ό,τι αφορά το πειθαρχικό κομμάτι απασχολεί ήδη τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ Ανδρέα Φάκο και Εμμανουήλ Αντωνακάκη, οι οποίοι ζήτησαν την ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης από την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου και μόλις την πάρουν στα χέρια τους αναμένεται να πιάσουν δουλειά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει σύντομα, ίσως και εντός της ημέρας, και αν συμβεί αυτό, τότε στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα ασκηθούν οι πειθαρχικές διώξεις και η υπόθεση θα παραπεμφθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ που είναι αρμόδια για να εξετάσει την υπόθεση.
Κρίσιμο στοιχείο στην υπόθεση αφορά το χρόνο τέλεσης των αδικημάτων. Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα το σημαντικό σημείο δεν είναι πότε έγιναν οι συλλήψεις, αλλά πότε έγιναν οι αγώνες για τους οποίους έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα.
Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα για τις ημερομηνίες σε ό,τι αφορά το πειθαρχικό κομμάτι, είναι το πρόσφατο σκάνδαλο του «κασέτα-gate».
Ο αγώνας του Αρη με τον Παναθηναϊκό έγινε αρχές Σεπτεμβρίου, οι καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια λίγους μήνες αργότερα και έτσι οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς έκριναν ότι είχε παραγραφεί το αδίκημα της διαστρέβλωσης αγώνα για το οποίο το χρονικό όριο ήταν ένας μήνας.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στην παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου στο Γιουρόπα Λιγκ (λόγω εμπλοκής του Αχ. Μπέου στην υπόθεση), εκείνη που θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με κύκλους της ΕΠΟ, είναι η ΟΥΕΦΑ.
Το άρθρο 50 του Καταστατικού της ΕΠΟ (Ποδοσφαιρικό Στοίχημα) αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απαγορεύεται στους αξιωματούχους να εμπλέκονται, είτε άμεσα, είτε έμμεσα σε στοιχηματισμούς, προγνωστικά αγώνων και κληρώσεις που συνδέονται με ποδοσφαιρικούς αγώνες».
Στον Πειθαρχικό Κώδικα και στο άρθρο 21Α περί… «δωροδοκίας» η ποινή που προβλέπει είναι:
«1. Οποιοσδήποτε προσφέρει, υπόσχεται ή δίδει αδικαιολόγητο δώρο σ’ ένα όργανο της ΕΠΟ, έναν αξιωματούχο αγώνα, ποδοσφαιριστή  ή αξιωματούχο ομάδας, για λογαριασμό του ή για λογαριασμό τρίτου, προσπαθώντας ή προτρέποντας την παραβίαση κανονισμών των ΕΠΟ- ΟΥΕΦΑ- ΦΙΦΑ, θα τιμωρείται με τις ποινές που ακολουθούν:
α) με χρηματική ποινή 20.000 ευρώ έως 60.000 ευρώ
β) με απαγόρευση εκτελέσεως από αυτόν οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και
γ) με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους
4. Σε περίπτωση που υπαίτια είναι ομάδα και η δωροδοκία σχετίζεται με αποτέλεσμα αγώνα, η υπαίτια ομάδα θα τιμωρείται με υποβιβασμό και χρηματική ποινή 300.000 ευρώ».
Το άρθρο 21Β είναι για το «Στοίχημα» και οι ποινές έχουν παρόμοιο χαρακτήρα:
«1. Οποιοσδήποτε αξιωματούχος ή εν γένει εμπλεκόμενος στον χώρο του ποδοσφαίρου προσπαθεί ή συμμετέχει σε προσπάθεια προκαθορισμού του αποτελέσματος ενός αγώνα για να προσπορίσει τον εαυτό του ή σε τρίτους περιουσιακά οφέλη, μέσω χρηματικών αποδόσεων από στοιχηματισμό τιμωρείται με τις ποινές που αναφέρονται στην παρ. 1 α, β, γ.
2. Εάν υπήρξε πράγματι επίτευξη του σκοπού, επιβάλλονται οι ανωτέρω ποινές με τριπλασιασμό των χρηματικών ποινών.
3. Εάν υπαίτια της προσπάθειας ή και της επίτευξης των ανωτέρω είναι ομάδα ή αξιωματούχος της, οι χρηματικές ποινές δεκαπλασιάζονται, η δε ομάδα (ή ομάδες) τιμωρείται με υποβιβασμό».
Όλα αυτά βέβαια συνδέονται και με το άρθρο 26 περί… «δυσφήμισης του αθλήματος».
Οι ποινές φτάνουν για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα μέχρι και απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε  δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον 3 έτη και για τις ομάδες σε υποβιβασμό στην επόμενη κατώτερη κατηγορία.

Πηγή: onsports.gr

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιούνιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Μαρ 07, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Οι ορισμοί των διαιτητών των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών για το Σαββατοκύριακο...