Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013

 

XATZHMIXAHLIDHS
Η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει ακόμη κι αν την Διοικήσει ο Ερασιτέχνης. Αυτό και άλλα πολλά ενδιαφέροντα δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Χατζημιχαηλίδης, αμέσως μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης του Πανσερραϊκού.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας. Ο Ερασιτέχνης αποφάσισε ότι ομάδα θα συνεχίσει την πορεία της στην Γ΄ Εθνική, ανεξάρτητα αν θα υπάρχει ενδιαφέρον ή όχι από κάποιον επενδυτή, η ομάδα θα συνεχίσει ακόμη κι αν την διοικήσει ο Ερασιτέχνης.
Υπάρχουν προτάσεις;
Υπάρχουν προτάσεις. Υπάρχει νεώτερη. Υπάρχουν και γραπτές προτάσεις, τις οποίες και θα αξιολογήσουμε, αλλά είμαστε δεσμευμένοι να μη μιλήσουμε γι αυτές. Αν υπάρξει κάτι θετικό θα σας ενημερώσουμε. Έχουμε βάλει κάποιους όρους και κάποια υψηλά στάνταρτ. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούνε.
Στόχος είναι η γρήγορη επάνοδος της ομάδας;
Ένας από τους όρους που θέτουμε είναι η γρήγορη επάνοδος της ομάδας μέσω αξιοποίησης του δυναμικού της.
Περιμένουμε ενισχύσεις; Εισηγήθηκε κάτι τέτοιο κ. Αναστασιάδης;
Στον Ερασιτέχνη δεν είχαμε κάτι τέτοιο. Ο επενδυτής που θα αναλάβει την ομάδα θα έχει κάποιες συζητήσεις με τον κ. Αναστασιάδη.
...επειδή τρέχει ο καιρός;
Μην ανησυχείτε είναι όλα υπό έλεγχο, διοικούμε εμείς την ομάδα πλέον, με τον καλύτερο τρόπο, όπως διοικούμε όλα τα τμήματα μας".
Επειδή θα λέτε ότι μπορεί να τρέξετε εσείς την ομάδα έχετε σκεφτεί πως θα το κάνετε;
Έχουμε σκεφτεί γι αυτό βγαίνω και το ανακοινώνω. Έχουμε δει τον προϋπολογισμό και έχουμε βρει τρόπους με τους οποίους θα καλύψουμε τον προϋπολογισμό και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ούτως ώστε να παρέχουμε τα εχέγγυα και την εξασφάλιση στους παίκτες και το προπονητικό τιμ.
Πόσα είναι τα χρήματα;
Δεν μπορώ να σα πω αλλά σύμφωνα μ’  αυτά που μας έχουνε πει είναι μέσα στις δυνατότητες του Ερασιτέχνη.
Tι ειπώθηκε στους παίκτες στα αποδυτήρια;
"Οι ποδοσφαιριστές σίγουρα ήθελαν να εμψυχωθούν, σίγουρα ήθελαν να μας ακούσουν και νομίζω μας εμπιστεύονται. Αποτελούμε την συνέχεια των Διοικήσεων του τμήματος. Τους είπα ότι το τμήμα έχει μία ιστορία, τουλάχιστον 49 χρόνων, για να μην πω και παραπάνω άσχετα με  τη νομική μορφή που έλαβε σ’ όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του και συνεχίζουμε αυτή την πορεία και θεωρούμε ότι είμαστε φορείς όλης αυτής της ιστορίας. Δεν θα προδώσουμε κανέναν και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο.
Υπήρξε νέα πρόταση:
"Υπάρχει ακόμη μία πρόταση, την οποία δεν θέλησα να ανακοινώσω,  από ανθρώπους εκτός Σερρών. Σας επαναλαμβάνω, εκδήλωση ενδιαφέροντος και κάποιες γραπτές προτάσεις υπάρχουν. Από κει και πέρα ζητάμε κάποια δικαιολογητικά για να προχωρήσει η διαδικασία και όταν έρθουν όλα αυτά και αξιοποιηθούν και καταλήξουμε θα τεθεί το θέμα στην Γενική Συνέλευση. Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης θα διαρκέσει κάποιο διάστημα, ωστόσο αυτό δεν θα είναι εις βάρος της ομάδας. Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις και θα προετοιμάζεται.
Οι σύνδεσμοι σας έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους  μ’  όλα αυτά που έχουν γίνει;
"Σήμερα θα συναντηθώ μαζί τους. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τις αυτές τις ανησυχίες γιατί δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Είναι κάτι θεωρητικό.

 

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

 

ANASTASIADIS_SAKIS_060813
Ο Σάκης Αναστασιάδης είναι αυτός στον οποίο ανέθεσε ο Ερασιτέχνης το χτίσιμο του Νέου Πανσερραϊκού. Ενός Πανσερρραϊκού που θα βασίζεται στα δικά του παιδιά. Ο Σάκης Αναστασιάδης έκανε σήμερα την πρώτη προπόνηση του Πανσερραϊκού μετά το τέλος της οποίας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που τα τελευταία 5 χρόνια τα παιδιά τα οποία περάσαν από την Β΄ ομάδα, βρισκόμαστε και πάλι εδώ μαζί, πλην αυτών που έκαναν μεταγραφή, όπως οι Ανάκογλου, Γεωργιάδης και Παπάζογλου και πιστεύω ότι με αυτά τα παιδιά μπορούμε να χτίσουμε μια πολύ δυνατή μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.
Αυτό που μετράει σήμερα είναι ότι δείξαμε πως ο Πανσερραϊκός ζει μία εποχή που θα θέλαμε όλοι να την ξεχάσουμε πολύ γρήγορα, από εδώ και πέρα πιστεύω θα ’ρθούνε πολύ καλύτερες μέρες. Από δω και πέρα πιστεύω ότι ο Πανσερραϊκός θα έχει πολύ μεγάλη δυναμική.
Εγγυήσεις έχετε πάρει;
Αυτή την στιγμή ο Ερασιτέχνης είναι αυτός ο οποίος εγγυάται για τα πάντα. Ήρθαν οι άνθρωποι του, ο επίτιμος πρόεδρος ο κ. Σιδέρης, ο πρόεδρος κ. Χατζημιχαηλίδης, ο κ. Γκράτζιος και η κ. Εμμανοτηλίδου και μίλησαν στους παίκτες, τους είπαν ότι, είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει επενδυτής, ο Πανσερραϊκός αυτή τη στιγμή έχει Διοίκηση η οποία θα τρέξει την ομάδα και να αισθάνονται ασφαλείς.
Αυτή τη στιγμή το ευχάριστο είναι πως όλα τα παιδιά πείστηκαν, καθώς κάποιοι άνθρωποι εγγυώνται για το μέλλον του Πανσερραϊκού και αυτό μας είπαν και έχει μεγάλη σημασία είναι πως δεν θα δώσουν την ομάδα σε κανέναν επενδυτή που δεν θα έχει όραμα για ένα ευοίωνο μέλλον για τον Πανσερραϊκό".
Μεταγραφές θα γίνουνε;
"Νομίζω αυτά που προέχουν αυτή την στιγμή είναι άλλα πράγματα. Είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τον επενδυτή ή όχι. Πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Όσον αφορά τις μεταγραφές θα το δούμε από την άλλη εβδομάδα και αναλόγως από τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στην ομάδα.
Εσείς θα είστε προπονητής είτε υπάρξει επενδυτής είτε όχι;
"Αυτό δεν το γνωρίζω, δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ο Ερασιτέχνης πραγματικά έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και μου είπαν ακριβώς πως και όταν θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση, θα επιμείνουμε στη λύση Ανανστασιάδης. Για τον Πανσερραϊκό αυτή την στιγμή δεν έχει σημασία ποιος θα είναι προπονητής, σημασία έχει αυτό που έγινε σήμερα και είναι πολύ σημαντικό γιατί δείξαμε πως ο Πανσερραϊκός υπάρχει, τα παιδιά που απαρτίζουμε τον Πανσερραϊκό θέλουμε να νιώσουμε το οικογενειακό κλίμα που λείπει από τον Πανσερραϊκό, για αρκετό μεγάλο διάστημα και αυτό  σήμερα με την παρουσία του Ερασιτέχνη το νοιώσαμε.
Τι έχετε να πείτε για τη στάση του Καρασαλίδη, του Σιάκα  αλλά και την απουσία Δαμιανού Τριανταφύλλου;
Ο Δαμιανός ζήτησε άδεια από μένα και την πήρε. Όσο για τον Καρασαλίδη και τον Σιάκκα, τα παιδιά δεν έχουν κατασταλάξει ακόμη, δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι θα κάνουν. Εγώ τους είπα ότι ο Πανσερραϊκός κι εγώ προσωπικά τους περιμένουμε στην ομάδα, γιατί θέλουμε τους παλιούς παίκτες και θέλουμε να κτίσουμε την ομάδα για το μέλλον.

 

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ
PANSER_K_20
Οι Nέοι της περσινής πρώτης ομάδας ήταν όλοι εκεί...
 Πλημμύρισε νιάτα ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών, καθώς 26 ποδοσφαιριστές που προέρχονταν από τα τμήματα υποδομών και πέρσι στελέχωναν την ομάδα των Νέων, αλλά και επτά ποδοσφαιριστές που πέρσι έπαιζαν στην πρώτη ομάδα που ήταν οι: Μπίμπης, Κασσέρης, Τσαούσης, Τσιμίκας, Μπονέρης, Σερέκας, Καψάλης αλλά και ο Ασλανίδης που επέστρεψε από το Σιδηρόκαστρο. Δεν συμμετείχαν στην προπόνηση αν και βρέθηκαν στο γήπεδο ο Τέλης Καρασαλίδης και ο Γιώργος Σιάκκας, αφού ακόμη δεν έχουν αποφασίσει για το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους, ενώ άδεια είχε πάρει από τον Σάκη Αναστασιάδη, ο Δαμιανός Τριανταφύλλου.
Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης το τεχνικό τιμ που το αποτελούν, ο Σάκης Αναστασιάδης, ο γυμναστής Τάσος Καζίας που επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάσος Αποστολόπουλος μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Βασίλη Χατζημιχαηλίδη, την αντιπρόεδρο Αικατερίνη Εμμανουηλίδου, τον Γενικό Γραμματέα Άκη Γκράτζιο, τον επίτιμο πρόεδρο Γιώργο Σιδέρη, αλλά και τον πρόεδρο των παλαιμάχων το0υ Πανσερραϊκού, Σπύρο Σταυλά, επισκέφθηκαν τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Τους υποσχέθηκαν και τους πέρασαν το μήνυμα, ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ο Πανσερραϊκός θα συμμετάσχει και θα αγωνιστεί και μάλιστα αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Η έξοδος των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο και το ζεστό χειροκρότημα  των λιγοστών ομολογουμένως φιλάθλων ήταν αρκετό όμως για να ενθαρρύνει και να συγκινήσει τους ποδοσφαιριστές που σίγουρα αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων, αφού σ’ αυτή την δύσκολη ώρα για τα Λιοντάρια αυτοί είναι εκεί και φωνάζουν παρών.
Η προπόνηση που ακολούθησε ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς ενώ από αύριο θα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Εθνικό Στάδιο που παραχωρήθηκε για την περίπτωση από τον Αθλητικό Οργανισμό.
Συγκινητικό ήταν το τελείωμα της πρώτης προπόνησης, όταν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και φώναξαν ρυθμικά ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ δίνοντας συγχρόνως όρκο ότι ο Πανσερραϊκός θα παραμείνει ζωντανός προς πείσμα όλων εκείνων που τον θεωρούν τελειωμένο.
PANSER_1H_101
Παρέα με την περσινή Πρωταθλήτρια ομάδα των Νέων...
PANSER_1H_100
που ξεσήκωσε πολλές φορές τους φιλάθλους...
PANSER_1H_106
... και δίκαια εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα 
PANSER_1H_109
...αφού αποτελούν την παρακαταθήκη για το αύριο του Πανσερραϊκού...
ANASTASIADIS_K_AI_ALLOI
...υπό το βλέμμα του προπονητικού τιμ: Τάσος Αποστολόπουλος(προπονητής τερματοφυλάκων, Σάκης Αναστασιάδης, Τάσος Καζίας(γυμναστής)
PANSER_1H_108
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός μπορεί να μην υπάρχει όμως οι νεραοί μπορούν να την ξαναδημιουργήσουν...
ANASTASIADIS_APOSOTOLOPOYLOS
Τάσος Αποστολόπουλος και Σάκης Αναστασιάδης παρακολουθούν με ανδιαφέρον...
PANSER_1H_110
ενώ ο Τάσος Καζίας δίνει εντολές για εκτέλεση μιας άσκησης
PANSER_1H_111
 Όλοι μαζί φώναξαν ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ δίνοντας όρκο ότι θα κρατήσουν όρθια την ομάδα. 
Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 17:13

Η ΕΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΥΠΕΛΛΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

 

EPO_G_ETNIKH
Η φήμη επιβεβαιώθηκε καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε την διοργάνωση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής. Λεπτομέρειες για το πώς θα γίνει οι κλήρωση και οι αγώνες θα γίνουν με προκήρυξη που θα εκδώσει η ΕΠΟ.
Η συμμετοχή των ομάδων της Γ΄ Εθνικής είναι υποχρεωτική.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι ομόφωνα το διοικητικό της συμβούλιο στη συνεδρίασή του στις 2/8/2013 αποφάσισε όπως προχωρήσει στη διοργάνωση Κυπέλλου Γ' Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
Η προσθήκη που έγινε στο αντίστοιχο άρθρο του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων μετά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, είναι η ακόλουθη:
«Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων
Άρθρο 38, παρ 3
α. Κάθε έτος, είναι δυνατό, με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., να διοργανώνεται πρωτάθλημα Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας, στο οποίο η συμμετοχή των ομάδων είναι υποχρεωτική
β. Το σύστημα τέλεσης των αγώνων του Κυπέλλου αυτού καθώς και κάθε άλλη κανονιστική διάταξη καθορίζονται με την οικεία προκήρυξη που εγκρίνει το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.
γ. Οι λοιπές διατάξεις του κεφαλαίου του παρόντα κώδικα που αφορούν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ισχύουν ανάλογα
δ. Διοργανώτρια του πρωταθλήματος του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι η Ε.Π.Ο., η οποία κατέχει και τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων.
ε. Το Κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών, εφόσον προκηρυχθεί και το Κύπελλο Ελλάδος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, διεξάγεται κανονικά με τις ομάδες των Ε.Π.Σ., εκτός αυτών που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, στην πρώτη φάση από τις Ε.Π.Σ. και στις υπόλοιπες από την Ε.Π.Ο.
στ. Μετά την ανακήρυξη του Κυπελλούχου του Κυπέλλου των Ε.Π.Σ. και του Κυπελλούχου του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας διεξάγεται ο τελικός (Super Cup) αγώνας για την ανάδειξη του Κυπελλούχου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

 

Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 16:56

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ …ΤΡΕΞΙΜΟ

 

PANSERRAIKH_AGIASMOS
Ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για το Γυναικείο και Ανδρικό τμήμα της Πανσερραϊκής, χθες Δευτέρα 5/8 το απόγευμα στα γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών στην Ομόνοια.
Ο Γιάννης Κίρπιτσας, μέλος του ΔΣ, της ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου Σερρών, συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον Εθνικό Γαζώρου και στην Πανσερραϊκή, καλωσόρισε όλους τους αθλητές, του Γυναικείου και του Ανδρικού τμήματος, τους ευχήθηκε καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς, ενώ τόνισε ότι η συνεργασία των δυο σωματείων θα συνεχιστεί επ’ ωφελεία και των δυο, αφού  η μεν Πανσερρραϊκή αποκτάει μια ισχυρή ομπρέλα βοηθείας και προστασίας, ενώ η ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου διευρύνει τις δραστηριότητες της.
Στρεφόμενος προς τα Κορίτσια της Πανσερρραϊκής, τις επεσήμανε ότι θα πρέπει να έχουν συναίσθηση ότι εκπροσωπούν το Σερραϊκό ποδόσφαιρο στην υψηλότερη Ελληνική Κατηγορία, ενώ προς τα Αγόρια τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν και ότι στο τέλος ανάλογα με την προσπάθεια που θα καταβάλουν θα δικαιωθούν.
Στην συνέχεια τελέστηκε ο Αγιασμός, ενώ ακολούθως ξεκίνησε σε χαλαρούς ρυθμούς η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας για Αγόρια και Κορίτσια καθότι πρώτη μέρα γαρ.
PAE_AGIASM_100
Όλο το συμβούλιο της Π.Α.Ε. ήταν εκεί και ο Γιάννης Κίρπιτσας ο συνδετικός κρίκος με  την ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου
PAE_AGIASM_102
Τα Αγόρια και Κορίτσια της Π.Α.Ε. ...
PAE_AGIASM_103
...ενώ αγιάζεται ο έφορος του ποδοσφαιιρκού τμήματος Ανδρών, Μάκης Καρυπίδης
PAE_AGIASM_104
Ο Γιάννης Κόκκινος καλοσωρίζει τους ποδοσφαιριστές της Πανσερραϊκής
PAE_AGIASM_105
.. και το κοντέρ ξεκίνησε να γράφει χιλιόμετρα για Αγόρια...
PAE_AGIASM_106
... και Κορίτσια....
PAE_AGIASM_107
...που όπως φαίνεται δεν επηρεάζονται από την ζέστη των ημερών

 

Κατηγορία ΕΠΣΣ

PAPADOPOYLOI_AFOI
(O Γιάννης σε πρώτο πλάνο, ενώ ο Σταύρος ακολουθεί στο στιγμιότυπο από το ντέρμπι των Κ 20 με τον Πανσερραϊκό που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα).
Γράφαμε χθες για την μεταγραφή του Χουρουζίδη, ότι το τοπικό ποδόσφαιρο θα αναβαθμισθεί, από τις καταργήσεις των Κ 20, των υποβιβασμό των Σερραϊκών ομάδων από τις Εθνικές Κατηγορίες και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά, καθώς και ο Ηρακλής Αμμουδιάς ενισχύεται με δυο παίκτες από την Κ 20 του Εθνικού Γαζώρου.
Πρόκειται για τους δίδυμους αδερφούς Παπαδόπουλοι τον Γιάννη και τον Σταύρο που χθες ανακοινώθηκαν από την ομάδα της Αμμουδιάς.
Οι δυο 18χρονοι κατά την περσινή χρονιά παρουσίασαν αλματώδη βελτίωση, εντυπωσίασαν με τα χρώματα του Εθνικού και αυτό που χρειάζονται τώρα είναι παιχνίδια υψηλού επιπέδου, που τους δίνει ο Ηρακλής Αμμουδιάς.
Από την άλλη ο συνεπώνυμός τους προπονητής Μάτζικ μόνο ικανοποιημένος μπορεί να νοιώθει, αφού πρόσθεσε στην μηχανή του δυο αξιόπιστες λύσεις στην άμυνα και στην μεσαία γραμμή.

Κατηγορία ΕΠΣΣ

 

ASTRAPH_1
Τον Αγιασμό πραγματοποίησε σήμερα Δευτάρα 5/8,  το απόγευμα στο γήπεδο του Βαμβακοφύτου, η τοπική Αστραπή, παρουσία πολλών νέων Προσώπων.
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, υπό τον πρόεδρο Στοΐλα Γιάννη.
Νέος προπονητής ο Γιώργος Κεχλιμπάρης.
Νέοι ποδοσφαιριστές, καθώς 4 ήταν οι τελευταίες προσθήκες, 3 μεταγραφές και μία επιστροφή, που είναι οι εξής:
Ζαχαριάδης Γεώργιος (επιθετικός)
Ράμναλης Γεώργιος (μέσος)
Δρόντσας Στέφανος (μέσος-επιθετικός)
Οκταπότης Ιωάννης που επιστρέφει στην γενέτειρά του, ενώ η πλειοψηφία των περσινών ποδοσφαιριστών ανανέωσε όπως και ο μοναδικός ξένος της ομάδας, ο Nikolakiev Stoyan που συνεχίζει για 4η χρονιά.
ASTRAPH_3
.
ASTRAPH_2 

 

Κατηγορία ΕΠΣΣ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιανουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19 & 20/1 -15:00

Ιαν 18, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19 & 20/1 -15:00

Ορισμοί διαιτητών πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών (18 & 19/1/2020) ...