Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Με διακρίσεις στις αποσκευές επέστρεψε η αποστολή της Σερραϊκής ομάδας ποδηλασίας "Μαχητής-Bike Riders" που έδωσε βροντερό παρών στους ποδηλατικούς αγώνες που έλαβαν χώρα στη Β. Ελλάδα  στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015
Αρχικά, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου οι αθλητές του συλλόγου Μάκης Χατζηλιάδης, Χρήστος Βλάχος, Γιώργος Κυριαζής και Στράτος Χαραλαμπίδης πήραν μέρος σε αγώνα Brevet (200χλμ) στην  Ορεινή Χαλκιδική. Σε μια πολύ απαιτητική διαδρομή και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες κατάφεραν να τερματίσουν με ιδιαίτερα καλούς χρόνους.
Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, η ομάδα  πήρε μέρος στον αγώνα "Ανάβαση Χορτιάτη" με τους Σουγιολτζόγλου Μιχάλη (να καταλαμβάνει την 4η θέση Γενικής και την 3η των 18-29), τον Σταύρο Κουτσαθανά (14η θέση γενικής και 6η θέση 18-29) και την Έφη Παπαδοπούλου (στην 4η θέση της κατηγορίας των γυναικών), ακόμα στον αγώνα συμμετείχαν οι Γιώργος Εσκιτζής (29ος), Σταύρος Γιδουλίδης (30ος), Χριστόδουλος Κοντός(34ος) και Πασχάλης Ψάρρας (39ος).
Τέλος, την ίδια μέρα η ομάδα εκπροσωπήθηκε επάξια και σε αγώνα Mtb στο Σέιχ Σου από τον Γιώργο Κουντουρά. Ο αθλητής του μοναδικού Σερραϊκού ποδηλατικού συλλόγου  τερμάτισε στην 9η θέση της Γενικής Κατάταξης και 2ος στην  κατηγορία 40+.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τους αγώνες:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 22:17

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: ΟΙ ΑΤΑΚΤΟΙ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ

Ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Σερρών οι ποινές των ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.  
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής Πρωταθλήµατος ΕΠΣΣ:
 
Σας γνωρίζουµε ότι µε απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής Πρωταθλήµατος που επικυρώθηκε από το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Ένωσής µας, τιµωρήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές µε τις εξής ποινές: 
 
α/α. Ονομ/νυµο Παίκτη, Σωµατείο, Αγων. Αποκλεισµού, Χρηµατική Ποινή, Έναρξη Ποινής
01. ∆ΗΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Α.Ε.ΧΡΥΣΟΥ: 1 - 10€ - 08/10/15
02. ΜΙΤΚΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥ∆ΙΑΣ: 1 - 10€ - 08/10/15
03. ΤΖΟΥΜΑΪΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ: 1 - 10€ - 08/10/15
04. SHUMOV BLAGOY, ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ: 1 - 10€ - 08/10/15
05. ΜΕΣΕΡ∆ΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Μ.ΑΛΕΞ/∆ΡΟΣ Ν.ΖΙΧΝΗΣ: 1 - 10€, 11/10/15
06. ΣΑΒΒΑΪ∆ΗΣ ΗΛΙΑΣ, Ο∆ΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1 - 10€, 11/10/15
07. ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΣΠΙΣ ∆ΡΑΒΙΣΚΟΥ: 1 - 10€, 11/10/15
08. ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΕΙΜΜΑΡΟΥ: 1 - 10€, 11/10/15
09. ΚΑΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ ΙΒΗΡΩΝ: 1 - 10€, 11/10/15
10. ΜΑΓΓΑΝΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΠΑΤΣΙΑΝΟΣ ΒΕΡΓΗΣ: 1 - 10€, 11/10/15
11. ΑΡΒΑΝΙΤΙ∆ΗΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ, SERRES 1800: 1 - 10€, 11/10/15
12. ΑΓΓΟΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ, Α.Ε.ΧΡΥΣΟΥ: 1 - 10€, 12/10/15
13. ΠΑΠΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘ-ΧΡΗΣ, Α.Ε.ΧΡΥΣΟΥ: 1 - 10€, 12/10/15
14. ΓΚΡΟΥΛΙΟΣ ∆ΗΜΟΣ, ∆ΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ: 1 - 10€, 12/10/15
15. ΤΣΟΝΙ∆ΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΣΕΡ. : 1 - 10€, 12/10/15
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Νίκη ψυχολογία για μας και τον κόσμο ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα βασιλακάκη στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού. 
Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη:

Βασιλακάκης: Εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη η νίκη τονώνει και την αυτοπεποίθηση μας
Πετύχαμε μία σημαντική νίκη την θέλαμε την είχαμε ανάγκη, μία νίκη ψυχολογίας για εμάς για τον κόσμο για τους παράγοντες για όλους. Εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη μας τονώνει και την αυτοπεποίθηση για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Γιατί ερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα που παίξαμε στην προηγούμενη αγωνιστική, το θετικό είναι πως αντιδράσαμε καλά δεν μας πήρε από κάτω και πολύ περισσότερο σήμερα που χάναμε με 0-1από εκεί και πέρα δείξαμε το πάθος που δεν είχαμε δείξει στην προηγούμενη αγωνιστική την καρδιά που πρέπει να έχουμε γιατί την ποιότητα την έχουμε αλλά αν γίνει συνδυασμός όλων αυτών μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που δεν λύγισαν σε κανένα σημείο του αγώνα αντιδράσανε σωστά, συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα  και αν ήμασταν πίσω στο σκορ μας στήριξαν, έτσι τους θέλουμε. Δεν έχουμε χρόνο έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά μας αρχής γενομένης την Δευτέρα μετά το Σάββατο και μετά το Κύπελλο.

Χαραλαμπίδης: Μπορούσαμε να πάρουμε ισοπαλία
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά βάλαμε ένα γκολ γρήγορα δημιουργήσαμε άλλες δύο τρείς ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν προηγηθήκαμε με περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε πως ο Πανσερραϊκός θα μπει πιο επιθετικός και θα έχει πιο επιθετικούς προσανατολισμούς αλλά εμείς παρουσιαστήκαμε με ένα άλλο πρόσωπο δεν μπορούσαμε αν κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Ο Γουόρντεν κουράστηκε και έτσι δεν είχαμε επιθετικές λύσεις για να κρατήσουμε την ομάδα μας ψηλά και έτσι μοιραία ήρθαν δύο γκολ από τον Πανσερραϊκό και κέρδισε το παιχνίδι. Το ματς είχε δύο όψεις το πρώτο ημίχρονο το είχαμε εμείς, το δεύτερο ο Πανσερραϊκός. Βάση ευκαιριών μπορούσαμε να είχε περισσότερα γκολ και το παιχνίδι να είναι ισόπαλο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό και τον φίλο μου τον κ. Βασιλακάκη.

Αρβανίτης: Δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ και τους βάλαμε στο παιχνίδι
Μία άσχημη ήττα για εμάς σίγουρα έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς στο πρώτο ημίχρονο το ελέγχαμε καλό θα ήταν να το είχαμε καθαρίσει δεν μπορέσαμε, στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε που δεν κρατήσαμε καθόλου μπάλα πιο ψηλά. Δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ και τους βάλαμε στο παιχνίδι ήταν φυσικό ο Πανσερραϊκός να πιέσει και να ασκήσει πίεση σε εμάς. Μεγάλες ομάδες για να λέγονται μεγάλες πρέπει να ξεπερνάνε αυτά τα αποτελέσματα και να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίζουν και να βγαίνουν πιο δυνατά από αυτά. Αυτή η ήττα βαραίνει αποκλειστικά τους ποδοσφαιριστές η ευθύνη είναι δικιά μας αλλά όπως είπα πριν πρέπει να έχουμε τη δύναμη να τα ξεπερνάμε. Πιστεύω η συνέχει θα είναι καλύτερη με περισσότερη συγκέντρωση και να είμαστε πιο έξυπνοι.

Κουκόλης: Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ πάλι παρ όλα αυτά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στους  προπονητές και τον κόσμο. Είχαμε πει πως μετά την ήττα δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε την ήττα παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι και αυτό κάναμε. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ πάλι παρ όλα αυτά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να το γυρίσουμε αν και στο πρώτο είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι, θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
Θετική πρεμιέρα στον πάγκο  της FC Serres, από τον Αλέξη Αλεξίου που κόντρα στον Καμπανιακό πέτυχε τη νίκη με 1-0  στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 1ο Όμιλο και συνεχίζει το καλό σερί που ξεκίνησε η ομάδα με τον Άκη Βάβαλη καθώς μετράει 2 νίκες στην έδρα της και 2 ισοπαλίες εκτός έδρας.
 
Οι φάσεις του αγώνα:
8΄ Τετ α τετ του Νικολίτσα ,μετά από λάθος γυρισμα του αμυντικού , που κάνει ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ και η μπάλα περνάει μόλις άουτ.
10΄ Πλασέ του Βλάχου από καλή θέση, η μπάλα μόλις άουτ.
36΄ Διπλή φάση με σουτ του Μαυρίδη που κοντράρει στον Σαπανίδη και στη συνέχεια κοντινό σουτ του Σαπανίδη από καλή θέση που κοντράρει στον Αγγελίδη και χάνεται η ευκαρία για τον Καμπανιακό
37΄, 1-0, ΓΚΟΛ!!! Σέντρα του Αγγελίδη, κεφαλιά του Κρυστάλλη και στο 2ο δοκάρι ο Νικολίτσας με συρτό σουτ σκοράρει για το 1-0
59΄ Επέλαση του Κατσαρού και παράλληλο γύρισμα στην περιοχή, ο Βλάχος πλασάρει από κοντά και ο Κηπουρός με το χέρι ενστικτωδώς απομακρύνει.
74΄ Ωραία κίνηση του Κατσαρού, σουτάρει, αποκρούει ο Κηπουρός και από κοντά ο Νικολίτσας πλασάρει άουτ προ κενής εστίας.
79΄ Νέο τετ α τετ του Νικολίτσα, πλασάρει, ο Κηπουρός αποκρούει, η μπάλα φτάνει στον Κρυστάλλη που κάνει νέο σουτ και ο Σαρρίδης απομακρύνει την μπάλα που έχει δρόμο προς την εστία.
Διαιτησία: Παυλίδης, Παπαδάκης, Χρυσάνης (Ημαθίας)
FC SERRES(Α.Αλεξίου): Μπαχταρλίεφ, Γεωργιάδης, Αγγελίδης, Κασμερίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Νικολίτσας(88΄ Παπίτσας), Κούτλας, Κρυστάλλης, Βλάχος(77΄ Παπαβασιλείου), Κατσαρός(90΄ Πολυζωϊδης)
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ(Θ.Γιαμουρίδης): Κηπουρός, Χατζόπουλος, Σαρρίδης, Βουρμούζης, Ρακαβίνας, Αθανασιάδης, Κουντουράς(71΄ Ανδρεόπουλος), Ταχματζίδης(60΄ Πασσιαλής), Πάλλας, Σαπανίδης, Μαυρίδης(88΄ Φουρτζιού)
 
 
 
 
 
 
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Έτσι ναι ρε Λιοντάρια!!!
Αυτή ήταν εμφάνιση!!!
Όχι μόνο γιατί η νίκη ήρθε με ανατροπή, αλλά γιατί οι παίκτες του Πανσερραϊκού μετά το σάστισμα του 0-1, αφυπνίσθηκαν και μετά το δεκάλεπτο και επί 80 λεπτά, ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Υπήρχαν μάλιστα διαστήματα που η υπεροχή ήταν εκρηκτική, όπως από το 10’ έως το 30’ όταν ο Πανσερραϊκός έκλεισε στα καρέ τους του Βολιώτες.
Οι παίκτες του Πανσερραϊκού ήταν έτσι όπως τους θέλουν όλοι οι Σερραίοι. 
Παίκτες μαχητές, με διάθεση, ψυχή και πάθος.
Με πολύ καλή απόδοση όλοι τους, έχουν μερίδιο σ’ αυτή τη μεγάλη νίκη. 
Νίκη ουσίας!
Νίκη ψυχολογίας! 
Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη…
Ο Πανσερραϊκός που μπήκε αναγνωριστικά και αφού ξεπέρασε το πρώτο εφιαλτικό δεκάλεπτο, έχοντας κινητήριους μοχλούς τους Μπαλού και Ολίσε και με τον Ραμίρεζ πιο μπροστά, πότε από τον άξονα και πότε με πλαγιοκοπήσεις στην άμυνα των Θεσσαλών, οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη χωρίς, όμως το γκολ να έρχεται..
Στο 2ο ημίχρονο ο Βασιλακάκης πέρασε τον Ιωαννίδη στη θέση του Περπερίδη, άλλαξε το σύστημα σε 3-5-2 και τον Μπεριάν σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τους Αγγελούδη και Φουρτάδο(στη θέση του Ραμίρες) που εν τω μεταξύ είχε μπει στον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να τα έχουν χαμένα. Αυτό απέδωσε, και οι ευκαιρίες δημιουργήθηκαν και πάλι… και επιτέλους ήρθε στο 69΄ και το γκολ. Το 1-0 έβαλε φωτιά στην κερκίδα, που από την αρχή στήριζε και βοηθούσε τους παίκτες του Πανσερραϊκού και όλοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου πίστεψαν ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει και η ολική ανατροπή. 
Πραγματικά στο 84΄ο Αγγελούδης μέσα από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας έστειλε με κοντινό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα και έστειλε τους φίλους του Πανσερραϊκού στους επτά ουρανούς.
Από κει και πέρα οι Βολιώτες ήταν αδύνατο να αντιδράσουν, αφού τα γεμίσματα απελπισίας που επιχείρησαν στο τέλος ήταν εύκολη δουλειά για την άμυνα του Πανσερραϊκού. 
Ο διαιτητής  Ευαγγέλου(Αθηνών) δεν απέφυγε τα λάθη, με του γηπεδούχους να έχουν τα πιο πολλά παράπονα, ενώ ο πρώτο βοηθό Αργυρό να δείχνει πολύ διστακτικός στις υποδείξεις του, που πολλές από αυτές ήταν λάθος.

ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
  
Το παιχνίδι όπως το περιγράψαμε Live...
- Καλησπέρα απ' το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών... Ξεκίνησε το παιχνίδι... Με αλλαγές παρέταξε ο Βασιλακάκης την αρχική 11αδα του Πανσερραϊκού, καθώς Κουκόλης, Αγγελούδης και Στεργιανός είναι τα καινούρια πρόσωπα που πήραν τις θέσεις των Ιωαννίδη, Φουρτάδο και Βοσκόπουλου
 
02' εκτελεί φάουλ ο Φερνάντεζ, αποκρούει σε κόρνερ πέφτοντας στην αριστερή του γωνία ο Ανδρούτσος
06' ΓΚΟΛ 0-1!! Αριστερά και μέσα από την περιοχή ο Τσιάρας με ψηλοκρεμαστό σουτ ανοίγει το σκορ. Ψυχρολουσία στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών με τους παίκτες του Πανσερραϊκού να προσπαθούν να αντιδράσουν χωρίς όμως να έχουν καταφέρει με την ολοκλήρωση του 10λεπτου να μπουν στην αντίπαλη περιοχή...
15' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό να ισοφαρίσει, όταν κόρνερ από δεξιά εκτελέστηκε με κομπίνα με τον Ραμίρεζ να βγάζει σέντρα, ασθενής απόκρουση του Αρβανίτη με κεφαλιά που έδωσε τη μπάλα στον αφύλαχτο Σιάκκα ο οποίος απ' το σημείο του πέναλτυ με πλασέ έστειλε τη μπάλα πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι, με έναν Πανσερραϊκό που έχει ανεβάσει κατακόρυφα την επίδοσή του
17' φάουλ από δεξιά εκτελεί ο Ραμίρεζ, σουτ του Μπαλού αποκρούουν οι αμυνόμενοι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ατματσίδης πιάνει δυνατό σουτ μέσα απ' την περιοχή και δεξιά - αποκρούει εντυπωσιακά στο αριστερό παραθυράκι του ο Στρατηλάτης σε κόρνερ
24' ο Πανσερραϊκός έχει κλείσει στο μισό γήπεδο την ομάδα του Βόλου και χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από κόρνερ του Ραμίρεζ από δεξιά, ο Ατματσίδης με το μυτάκι έπιασε σουτ και έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ απ' το αριστερό κάθετο δοκάρι
30' σε αντεπίθεση του Βόλου, έχασαν μοναδική ευκαιρία να πετύχουν το δεύτερο γκολ, ο Γουόρντεν επιχείρησε σουτ απέκρουσε ο Ανδρούτσος και ο Ντε Πέτρις πλάσαρε σε κενή εστία αλλά σαν από μηχανής θεός ο Σιάκκας απέκρουσε πάνω στη γραμμή. Ο Πανσερραϊκός απάντησε άμεσα και στην κόντρα που έβγαλε, ο Ατματσίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, απέφυγε τον Ντάσιο και την τελευταία στιγμή μόνος του προ του Στρατηλάτη πήγε να επιχειρήσει το σουτ αλλά πρόλαβε και τον έκοψε ο Αρβανίτη
44' μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό!! Συνεχίζει να πιέζει για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Αυτή τη φορά με τον Αγγελούδη, μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Μπαλού που έβγαλε κάθετη στον Σερραίο επιθετικό, ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε ένα άσχημο τελείωμα και έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία
- Με μια αλλαγή ξεκινάει το Β' ημίχρονο για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Περπερίδη ο Ιωαννίδης
- Στα πρώτα 5 λεπτά του Β' ημιχρόνου ο Πανσερραϊκός έχει σαφέστατα την υπεροχή καθώς κυκλοφορεί την μπάλα και πιέζει, με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει ήδη ένα φάουλ και ένα κόρνερ
- Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα μετά το 60' και υπάρχουν διαμαρτυρίες από τη μεριά του Πανσερραϊκού προς τον διαιτητή Ευαγγέλου για κάποια σφυρίγματά του
69' ΓΚΟΛ 1-1!!! σέντρα του Στεργιανού από δεξιά, πιο ψηλά απ' όλους ο Φουρτάδο έπιασε ωραία κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στο βάθος της εστίας του Στρατηλάτη βάζοντας φωτιά στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Ήταν ένα γκολ που το δικαιούταν ο Πανσερραϊκός με βάση την εικόνα του στον αγώνα
84' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 2-1!!! Μετά από φάση διαρκείας και διαδοχικά σουτ των Φουρτάδο και Ατματσίδη, ο Αγγελούδης μέσα από τη μικρή περιοχή και με προβολή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας την πλήρη ανατροπή και βάζοντας σε θέση οδηγού τον Πανσερραϊκό, βάζοντας φωτιά στο γήπεδο και με τους φίλους του Πανσερραϊκού να παραληρούν στις κερκίδες.
90' φάουλ για τους φιλοξενούμενους λίγο έξω απ' την περιοχή και αριστερά, εκτέλεσε ο Τσιλιγκίρης αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Ανδρούτσος

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Αργυρός (Αθηνών), Γιαννουγλίδης (Αθηνών)
4ος: Λυμπούδης (Μακεδονίας)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Κ. Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Περπερίδης(46' Ιωαννίδης), Στεργιανός, Κουκόλης, Ολίσε(71' Τσιμίκας), Σιάκκας, Μπαλού, Ραμίρεζ(59' Φουρτάδο), Μπεριάν, Ατματσίδης, Αγγελούδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Απ. Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Αρβανίτης, Ντάσιος, Ζέρης, Μπούτσικος, Τσιάρας, Φερνάντεζ(82' Νάστος), Νικολιάς, Μοράν(52' Πολύζος), Ντε Πέτρις, Γουόρντεν(71' λ.τ. Τσιλιγκίρης)
 
 
 
 
 
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
Παρακολουθήστε Λεπτός Προς Λεπτό το παιχνίδι της FC Serres κόντρα στον Καμπανιακό που διεξάγεται στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής(εμβόλιμη) στο Σιδηρόκαστρο, αύριο Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, στις 16:00, καθώς και των υπολοίπων παιχνιδιών του 1ου ομίλου.
 ΤΕΤΑΡΤΗ 14/10 – 16:00 – 4η Αγων. 
ΚΑΒΑΛΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ......................2-0
Σιμίδης, Βασιλόπουλος, Καραΐσκος (Έβρου)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ.........0-0
Γκράνας, Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), Μηναδάκης (Καβάλας)
ΑΡΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ..........................3-0
Τσιτσανούδης, Νίκζας, Μάνος (Λάρισας)
FC SERRES- ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ....................................1-0
Παυλίδης, Παπαδάκης, Χρυσάνης (Ημαθίας)
ΚΟΖΑΝΗ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ...............1-0
Αθανασίου, Σαρλής, Μπουντούρης (Άρτας)
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – ΛΑΓΚΑΔΑΣ..............................0-0
Κακουλίδης, Δημητριάδης, Μπουντούρης (Άρτας)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑΣ.........1-0
Μάνασης, Κωτούλας, Λεωνίας (Τρικάλων)
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ...............2-2
Παπαργυρίου, Θεοδώρου, Ζέρβας (Πιερίας)
 
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Ιούνιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Μαρ 07, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 07 & 08/3 -15:30

Οι ορισμοί των διαιτητών των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών για το Σαββατοκύριακο...