Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017
Στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών μίλησε ο Μίλτος Δουλγέρης, προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, για το φετινό και νεανικό ρόστερ που βγάζει… «μέταλλο» και αντιμετωπίζει στα ίσα όλους τους αντιπάλους του διαψεύδοντας με τον καλύτερο τρόπο όλους αυτούς που πίστευαν ότι είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό.
 
Αναλυτικά τα όσα είπε:
 
-Για την ομάδα του που στα τρία τελευταία παιχνίδια είναι αήττητη:
«Το καλοκαίρι πολλοί χλεύαζαν αυτήν την προσπάθεια. Εμείς που πιστεύαμε και ασχοληθήκαμε από την πρώτη στιγμή με αυτήν την ομάδα γνωρίζαμε ότι η Γ εθνική είναι μια κατηγορία που είναι μεν δύσκολη, γιατί μην ξεχνάμε ότι υποβιβάζονται οι μισές ομάδες, αλλά είναι και μια κατηγορία που θέλει πολύ καλή οργάνωση και θέλει πάνω από όλα νέα παιδιά που θα έχουν κίνητρο να διακριθούν στην κατηγορία. Νομίζω ότι κάναμε το αυτονόητο όσον αφορά το κομμάτι αυτό. Πήραμε νέα παιδιά, σύμφωνα με τα δεδομένα και τα οικονομικά της ομάδας και δημιουργήσαμε ένα τέτοιο σύνολο που το είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι το θέλαμε  και το κάναμε ανταγωνιστικό, να παλεύει όλα τα παιχνίδια και από εκεί και πέρα στο τέλος να κάνουμε το ταμείο αν μπορούμε να τη σώσουμε την παρτίδα, που θα είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα»
 
Τι άλλαξε στα τελευταία τρία παιχνίδια και η ομάδα είναι αήττητη.
« Ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι με ένα νεανικό ρόστερ και μόνο δύο έμπειρα παιδιά σε αυτό, τον Σάκη Γκόγκα και τον Τέλη Κρυστάλλη, που είχε και διπλή ιδιότητα και ως τεχνικός διευθυντής.  Φτιάξαμε έτσι ένα σύνολο που από τα φιλικά η ομάδα ανταποκρίθηκε και σιγά σιγά από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμασταν μέχρι που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Τα παιδιά έδειξαν μέταλλο, έδειξαν ότι η δική μας ομάδα έχει ένα κίνητρο που θέλει να διακριθεί».
 
-Για την αποχώρηση του Παντελή Κρυστάλλη και τη διοικητική αλλαγή
«Το θέμα με τον Τέλη δεν νομίζω ότι χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα, υπήρξε μια πρόταση από τον Ηρακλή.  Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής, αυτό μπορεί να το απαντήσει ο Τέλης. Σίγουρα για εμάς η απώλεια του Τέλη ήταν μεγάλη, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, άλλωστε μαζί σχεδιάσαμε την ομάδα αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να βάλουμε φραγή σε κανέναν στους στόχους τους οποίους βάζει.  Εμείς ευχηθήκαμε στον Τέλη να κάνει ότι καλύτερο για τον εαυτό του πηγαίνοντας σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής. Η διοικητική αλλαγή εμάς το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μας επηρέασε με την έννοια όπως συνεχίζαμε με τον κ. Δημήτρη Ράπτη, γιατί δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό που πέτυχε ο κ. Ράπτης δεν ήταν ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα αφού επί προεδρίας του η ομάδα απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία δύο χρόνια στο Νομό Σερρών και ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ εθνική, η ομάδα όμως συνεχίζει με τον Βαγγέλη Μάνο και τα υπόλοιπα παιδιά που πλαισιώνουν τη διοίκηση. Δεν άλλαξε κάτι οργανωτικά, συνεχίζουμε με την ίδια δομή. Ο Βαγγέλης Μάνος γνωρίζει από ποδόσφαιρο, ήταν ποδοσφαιριστής μου, μπήκε στα διοικητικά, βοηθάει την ομάδα του χωριού του και πιστεύω ότι στο διοικητικό κομμάτι Δόξα Τω Θεό είμαστε πάρα πολύ καλά».
 
-Για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσουλιακό:
«Πριν το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για το πρωτάθλημα έχουμε αύριο το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσουλιακό που πρέπει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα γιατί είναι ένα «πονηρό» παιχνίδι.  Είναι παιχνίδι κυπέλλου και το κύπελλο πάντα κρύβει εκπλήξεις, κόντρα σε μια ομάδα που τα πηγαίνει πολύ καλά στην Επίλεκτη κατηγορία. Θα δώσω χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν πάρει πολύ στο πρωτάθλημα και γιατί πρέπει να ξεκουράσω κάποια παιδιά που έχουν παίξει συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα».
 
-Για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου:
«Είναι ένα παιχνίδι που εσείς αποκαλείτε ντέρμπι, εγώ θα πω ότι παίζουμε με μια ομάδα που έχει όλα τα εχέγγυα και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.  Είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για αυτήν. Ας μην κρυβόμαστε, στο παιχνίδι τον πρώτο λόγο θα έχει ο Απόλλων, όχι μόνο στον αγώνα κόντρα σε εμάς, αλλά και για να είναι πρωταθλήτρια ομάδα του ομίλου μας. Μην ξεχνάμε όμως ότι σε αυτά τα παιχνίδια, εκείνο που θα μετρήσει είναι ότι εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, έχουμε να κερδίσουμε πολλά αντιμετωπίζοντας αυτήν την ομάδα, κόντρα σε έμπειρους παίκτες με πολλές παραστάσεις, εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε  σε όλα τα παιχνίδια, να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι ο κόσμος που θα έρθει την Κυριακή να δει και να ευχαριστηθεί ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο Σερραϊκές ομάδες κι εύχομαι στο τέλος και οι τρεις Σερραϊκές ομάδες στη Γ εθνική να πετύχουν τους στόχους τους».
 
-Αν θα μείνει η ομάδα στην κατηγορία:
«Είναι μια δύσκολη ερώτηση εγώ όμως νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής είναι ότι έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, έχουμε έναν ηγέτη στην ομάδα όπως είναι ο Σάκης Γκόγκας, ο οποίος είναι «κόσμημα» για την ομάδα μας και για την κατηγορία,  είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά της ομάδας και νομίζω ότι αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, με πειθαρχία, με χαμηλά την μπάλα, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά»
 
-Για το αν είναι δικαίωση για τον ίδιο που χρόνια υπηρετεί το Σερραϊκό ποδόσφαιρο η φετινή χρονιά του στη Γ εθνική:
«Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και για μένα οι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση. Αν υπάρχει ισχυρή διοίκηση, αν υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, καλά παιδιά, καλοί ποδοσφαιριστές νομίζω ότι όποιος προπονητής και να είναι θα τα πάει καλά. Δεν θέλω να μιλήσω για μένα. Θα τα πούνε οι άνθρωποι οι οποίοι συνεργάζονται μαζί μου. Πρέπει να πω ότι δουλεύουμε καλά με όλο το τεχνικό τιμ που είναι μαζί μου, μην ξεχνάμε ότι έχω δίπλα μου τον Νίκο Τοπαλίδη, ένα παιδί το οποίο ξέρει από ποδόσφαιρο, έχει περάσει ως προπονητής από ομάδες, έχω δίπλα μου τον προπονητή τερματοφυλάκων τον Μάκη Τσίμα, ένα παιδί που τον είχα πάντα δίπλα μου κι έχουμε συνεργαστεί σε πολλές ομάδες. Να μην ξεχνάμε αυτά τα παιδιά και να μην ξεχνάμε ότι σε όλη αυτήν την ιστορία  πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, οι παίκτες. Έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα και από εκεί και πέρα όλα αυτά συνθέτουν ένα τρίπτυχο, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση που μπορεί να πετύχει κάτι καλό».
 
 -Για τις σχέσεις της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό:
«Πριν από λίγες μέρες μου τηλεφώνησε ο φίλος Δημήτρης Αϊβαζίδης και μου μίλησε για την επιθυμία του Περικλή Αμανατίδη να δίνει ο Πανσερραϊκός φιλικά παιχνίδια με ομάδες του Νομού, θέλει τουλάχιστον μια φορά το μήνα να παίζουμε μαζί φιλικό παιχνίδι. Μια πολύ καλή κίνηση από τον Πανσερραϊκό που θα δίνει την ευκαιρία στον προπονητή του να βλέπει και τους παίκτες από την ομάδα Νέων αλλά και ποδοσφαιριστών από άλλες ομάδες του Νομό.  Καλό και για εμάς αν και δεν έχουμε το πολύ μεγάλο ρόστερ άλλα κάποια παιδιά με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν την αξία τους. Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα που έχουμε το ρεπό να δώσουμε το πρώτο φιλικό με τον Πανσερραϊκό».
 
Πηγή: errt.gr
 
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
ΦΩΤΟ: Πασχάλης Τρακαλιάνης και Δημήτρης Κεφαλάς θα διευθύνουν τα δυο πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών.
 
Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΣ, οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους δυο προημιτελικούς του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών που θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 14:30.
 
Αναλυτικά:
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 15/11/2017 ΩΡΑ 2:30 μμ
 
SERRES 1800-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ(Γήπεδο Αερ.Α)                       
Διαιτητές: Κεφαλάς, Φράγκαλας Ρ. Κρυωνάς
ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ-ΚΑΡΠΕΡΗ(Γήπεδο Νέου Σουλίου)  
Διαιτητές: Τρακαλιάνης, Βογιατζή, Καμπούρης       
 
Το υπόλοιπο πρόγραμμα:
ΤΕΤΑΡΤΗ 29/11/2017 ΩΡΑ 2:30 μμ
ΧΡΥΣΟ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ(Γήπεδο  ΧΡΥΣΟΥ)
ΛΕΥΚΩΝΑΣ-ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ(Γήπεδο Λευκώνα)                               
 
Κατηγορία ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Τίτλοι τέλους για τον Αχαρναϊκό και επίσημα όπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή, την Football League, που λίγο πριν ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι της ομάδας του Μενιδίου δεν ορίσθηκε, αφού αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα. 
Από την άλλη αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι η έδρα στο παιχνίδι Καλλιθέα - Δόξα Δράμας.
 
Αναλυτικά η  4η αγωνιστική:
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΤΡΙΚΑΛΑ – ΟΦΗ (15:00 ΕΡΤ3, Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων)
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00, Γήπεδο Παναχαϊκής)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – AΡΗΣ (15:00 ΕΡΤ3, Παγκρήτιο)
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΣΠΑΡΤΗ (15:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (15:00)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (15:00, Αλκαζάρ)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (15:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (15:00, «Γ.Παραλυκίδης»)
• Ο αγώνας μεταξύ της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ- ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ δεν θα διεξαχθεί μετά την αποβολή της ΠΑΕ Αχαρναϊκός από το πρωτάθλημα της Football League κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. την 14/11/2017. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση από πλευράς της Football League:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφοράς συνεδρίασή του την 14-11-2017, απέβαλλε την ΠΑΕ NEOΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές»
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ

Παρακολουθήστε το Video της 3ης αγωνιστικής της Football League. Ο αγώνας πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου αρχίζει μετά το 5:00...

Κατηγορία Videos News
Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 02:10

Α.Ο. ΨΩΜΟΤΟΠΙΟΥ...ΦΩΤΟ ΡΟΣΤΕΡ 2017-18

Α.Ο. Ψωμοτοπίου, Φωτο Ρόστερ 2017-18...

Κατηγορία ΕΠΣΣ
Με πολλά χαμόγελα και σημαντικές εμπειρίες επέστρεψαν από την Αθήνα τα μέλη του Συλλόγου μαραθωνοδρόμων Σερρών που συμμετείχαν στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.
 
Στο μεγάλο ραντεβού των φίλων του μαραθωνίου, στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που φέτος σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών (περισσότεροι από 51.000 δρομείς απ’ όλο τον κόσμο έδωσαν το παρών σε όλους τους αγώνες) συμμετείχαν  70 μέλη του συλλόγου μαραθωνοδρόμων Σερρών, 55 στον 35ο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, 12 μέλη  στον αγώνα των 10χλμ και τρία μέλη στον αγώνα των 5χλμ.  Οι Σερραίοι απόλαυσαν τον αγώνα αφού σύνθημα του συλλόγου τους είναι: «Νίκη η συμμετοχή, θρίαμβος ο τερματισμός»
 
Τα αποτελέσματα των Σερραίων ήταν:
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΔΡΩΝ
 
Α/Α ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΧΡΟΝΟΣ 
1 104 ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΤΣΟΣ 2.57.49
2 313 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ 3.12.06
3 693 ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΚΑΡΙΔΗΣ 3.24.48
4 694 ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΛΑΣΑΚΗΣ 3.24.53
5 860 ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΙΖΟΣ 3.28.12
6 891 ΣΙΜΟΣ ΤΕΝΕΚΕΤΖΗΣ 3.28.49
7 910 ΗΛΙΑΣ ΤΡΕΝΤΟΣ 3.29.08
8 972 ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣ 3.29.57
9 1108 ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΤΖΗΜΑΣ 3.33.02
10 1395 ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 3.37.28
11 2066 NIKOΣ ΤΣΙΟΤΣΙΑΛΑΣ 3.45.43
12 2493 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 3.50.50
13 2617 ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 3.52.08
14 2713 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΙΟΣΣΕΣ 3.52.48
15 2887 ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ 3.54.24
16 2928 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ 3.55.05
17 3199 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΥΡΒΕΗΣ 3.57.19
18 3599 ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΥΡΕΛΤΣΙΟΣ 3.59.58
19 3582 ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ 4.00.10
20 3570 ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ 4.00.18
21 4099 ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ 4.05.14
22 4454 ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 4.08.12
23 4455 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 4.08.12
24 4543 ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΟΥΣΑΣ 4.09.16
25 4511 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ 4.09.40
26 6007 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΟΣ 4.22.02
27 6118 ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΡΑΜΠΟΤΑΣ 4.23.14
28 6356 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΕΓΟΣ 4.25.02
29 6534 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΛΑΤΑΝΑΣ 4.27.47
30 7177 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΕΑΣ 4.33.45
31 7287 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΙΑΡΑΣ 4.33.54
32 7311 ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΜΑΓΓΙΡΟΓΛΟΥ 4.34.00
33 8679 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑΓΙΚΑΣ 4.47.27
34 10876 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 5.12.00
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 
1 4029 ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΠΚΑ 4.04.36
2 7317 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 4.34.40
3 8794 ΦΑΝΗ ΣΑΝΔΡΟΥ 4.48.32
4 9591 ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΠΟΥΡΒΑΝΗ 4.55.35
5 10270 ΣΤΕΛΛΑ ΑΡΧΟΝΤΑΚΑΚΗ 5.03.11
6 10856 ΠΕΠΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ 5.11.52
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΑ 10 ΧΛΜ
 
Α/Α ΓΕΝΙΚΗ-ΦΥΛΟ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΧΡΟΝΟΣ
1 73/67/7 40-44 ΗΛΙΑΣ ΚΟΤΖΑΟΓΛΟΥ 39.35
2 96/88/9 35-39 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΦΙΤΗΣ 40.37
3 267/240/99 19-34 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ 45.06
4 927/815/44 15-18 ΖΩΗΣ ΔΑΒΙΤΗΣ 50.53
5 1808/1536/258 35-39 ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ 55.12
6 6978/4588/136 60-64 ΓΚΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1.20.05
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ 10 ΧΛΜ.
 
1 5609/1682/267 35-39 ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 1.09.28
2 7121/2475/98 55-59 ΣΕΒΑΣΤΗ ΣΑΠΝΑ 1.22.12
3 7508/2708/219 50-54 ΕΥΘΥΜΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ 1.38.17
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ 5 ΧΛΜ
 
1 2678/1054/162 40-44 ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΗΣΙΟΥ 35.12
 
πηγή: ert.gr
Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Prev Next
STUDIO FOTO KLIK
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Νοέμβριος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΣ… ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ… ΤΕΤ 11/9 – 19:30

Σεπ 06, 2019

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΣ… ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ… Τ…

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών διοργανώνει την Τετάρτη 11/9 και ώρα 1...