Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017
ΦΩΤΟ: τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών, Χρήστος Ιωαννίδης, Γιώργος Φωτιάδης, Στέλιος Μετσιμενίδης, με τον Πορτογάλο πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα
 
Δυναμικό παρόν από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών στην συνάντηση με την ΚΕΔ που πραγματοποιήθηκε σήμερα 30/1/17 στην= Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, με την παρουσία του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βίτορ Μέλο Περέιρα και των Επιτροπών Διαιτησίας των ΕΠΣ Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς και Δράμας.
Τα μέλη των Ε.Δ. είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τον κ.Βίτορ Περέιρα όσο και με τους επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κ. Σταύρο Τριτσώνη και κ. Μιχάλη Κουκουλάκη.
Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής Βίτορ Μέλο Περέϊρα και οι συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν από κοντά απόψεις με τις Επιτροπές Διαιτησίας των 5 ΕΠΣ για την βελτίωση του επιπέδου της διαιτησίας αλλά και συζήτησαν προβληματισμούς και προτάσεις προς την ίδια πάντα κατεύθυνση, δίνοντας έμφαση στο τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν την προσεχή 5ετία να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους νέους διαιτητές, αλλά ταυτόχρονα δίνοντας και κίνητρα ώστε οι νέοι διαιτητές να παραμείνουν στον χώρο της διαιτησίας για πολλά χρόνια.
Δυναμικό το παρόν από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Ε.Δ./ΕΠΣ, Μετσιμενίδη Στυλιανό, τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης και μέλος της Ε.Δ., Φωτιάδη Γεώργιο και το μέλος της Ε.Δ., Ιωαννίδη Χρήστο. 
Στα πλαίσια της συνάντησης η Σερραϊκή Επιτροπή Διατησίας είχε την ευκαιρία να τα πει και κατ’ ιδίαν με τον Επικεφαλής της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μέλο Περέιρα και τους συνεργάτες του και να συζητήσουν από κοντά για τα προβλήματα γενικά της Ελληνικής διαιτησίας αλλά και ειδικότερα που της Σερραϊκής διαιτησίας.
 
Κατηγορία ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Αρνητικός στο αίτημα του Πανσερραϊκού να μην διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής 3/12, της Ελπίδας Σκουτάρεως με τον Αετό Ορφανού, υπό τον κίνδυνο να καταστραφεί ο χλοοτάπητας.
Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών τόνισε ότι υπάρχει συμφωνία από την αρχή της χρονιάς και ότι δεν είναι δυνατόν να αλλάξει σήμερα η έδρα του αγώνα της Κυριακής και μάλιστα πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι αφού έγιναν δύο παιχνίδια και δεν υπήρξε πρόβλημα δεν θα υπάρξει ούτε τώρα με το παιχνίδι της Ελπίδας Σκουτάρεως.
 
Φωτογραφίες ανάρτησε στο Facebook η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, με τις οποίες δείχνει την καλή αγωνιστική κατάσταση του γηπέδου, η οποία επετεύχθη μετά από «αιματηρές» προσπάθειές της και έξοδα τα οποία έκανε και ότι μετά τον αγώνα της(Ελπίδας Σκουτάρεως) ερχόμενης Κυριακής θα φωτογραφήσει και πάλι το γήπεδο και θα θέσει άπαντες προ των ευθυνών τους. 
 
Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ:
«Στις πρώτες σημερινές φώτος βλέπετε την κατάσταση που έχουμε καταφέρει, με αιματηρές προσπάθειες και έξοδα, να είναι το γηπέδο μας από τη στιγμή που αναλάβαμε σαν ΠΑΕ την συντήρηση του εδώ και λίγες εβδομάδες. 
Στις υπόλοιπες βλέπετε την ομάδα να υποχρεώνεται και να χρεώνεται σε φιλικά τοπικά σωματεία του νομού μας, τα οποία υπερευχαριστούμε, για να χρησιμοποιεί τα γήπεδα τους για τις προπονήσεις της ώστε να μην επιβαρύνουμε καθόλου τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών ωστέ να καταφέρει να αποθεραπευτεί πλήρως.
Μακάρι οι αρμόδιοι υπεύθυνοι φορείς και η διοίκηση της Ελπίδας Σκουτάρεως να σεβαστούν την γνωμοδότηση του υπεύθυνου γεωπόνου, τις θυσίες και τα έξοδα μας και να μην επιτρέψουν να γίνει ο αγώνας της Ελπίδας την Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο ο οποίος μπορεί πραγματικά να προκαλέσει ανεπανόρθωτες, και λόγω καιρού και εποχής, ζημιές στο σπίτι μας.
Εμείς σε περίπτωση που δεν το σεβαστούν εκεί θα είμαστε και την Δευτέρα για να θέσουμε άπαντες υπευθύνους προ των ευθυνών τους και για να φωτογραφίσουμε και να σας παρουσιάσουμε τις βέβαιες ζημιές που θα έχουν πραγματοποιηθεί για τις οποίες το κόστος θα το αναλάβουμε πάλι εμείς.
#τον_καλο_στο_τέλος_ξέρετε_πως_τον_λένε».
 
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
Ο «Πανσερραϊκός Κρι Κρι», τμήμα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Basketball Club «Πελαργοί» και τον ΟΠΑΠΚΑ Σερρών, διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης).
Με το σύνθημα «Όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στο AIDS, ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!»  οι μαθητές της Γ’ τάξης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της πόλης μας, καθώς και του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου θα συναντηθούν την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017, στις 11:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας, όπου θα παρακολουθήσουν επιστημονική ομιλία με τίτλο: «1η Δεκέμβρη: Ημέρα αφύπνισης. Αγαπώ το σώμα μου, φροντίζω για μένα και για σένα" και στη συνέχεια θα συμμετέχουν σε ανοιχτή συζήτηση. 
Θα προλογίσει ο επιστημονικός συνεργάτης του Πανσερραϊκού Κρι Κρι σε θέματα προγραμματισμού, ανάπτυξης και επιμόρφωσης κ. Τσαμουρτζής Βαγγέλης, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ομιλητής θα είναι ο ιατρός των Ικάρων κ. Παπαδόπουλος Νάσος (MD, Msc, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, Ιατρός Δημόσιας Υγείας ΠΕ Σερρών), σχολιαστής ο ιατρός του ΑΟΣ και του Γ.Σ. Σερρών κ. Σιουσιουλούδης Χάρης (MD ,Msc, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός), ενώ συντονιστής της ανοιχτής συζήτησης ο ιατρός του Πανσερραϊκού Κρι Κρι Δρ. Μηλούσης Θάνος (MD, Msc, PhD Hons, Ειδικός Παθολόγος – Φυσιολόγος της Άσκησης).
Θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων «Επίλεκτοι Μαθητές Γ’ τάξης Λυκείων – Μικτή Σερρών». Την «μαθητική» ομάδα των μαθητών θα κοουτσάρουν οι προπονητές του Πανσερραϊκού Κρι Κρι  κ. Κοκολιός Φώτης και του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου κ. Μάρκου Κώστας, ενώ την «μικτή Σερρών» οι προπονητές των Ικάρων κ. Ποργιόπουλος Στέργιος και του Ορφέα Ν. Σκοπού κ. Σίσκος Κώστας. 
Το σερραϊκό μπάσκετ ενωμένο στέλνει μήνυμα στην νεολαία του τόπου μας, 
και όχι μόνο:
«Όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στο AIDS, ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!»
 
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Φεβρουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 15 & 16 /2 -15:30

Φεβ 14, 2020

ΕΠΣΣ: ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 15 & 16 /2 -15:30

Οι ορισμοί των διαιτητών των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών για το Σαββατοκύριακο...