Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η Νέα Σχολή Διαιτησίας που ανέδειξε 18 Νέους Διαιτητές, καθώς τόσοι ήταν οι επιτυχόντες στην τελευταία σχολή που διοργάνωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΣ, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Σερρών.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Επιτυχόντες γραπτών εξετάσεων σχολής διαιτησίας ΕΠΣ Σερρών (18/4/2018)
 
Ανακοινώνονται από την Επιτροπή Διαιτησίας οι επιτυχόντες στις γραπτές εξετάσεις της νέας σχολής διαιτητών της ΕΠΣ Σερρών. 
Όλοι οι επιτυχόντες θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία του Συνδέσμου Διαιτητών τα απαραίτητα έγγραφα που τους ζητήθηκαν το συντομότερο δυνατό.
 
Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την επιμονή τους και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία και καλά σφυρίγματα! 
Η οικογένεια της Σερραϊκής διαιτησίας είναι έτοιμη να τους υποδειχθεί και να τους βοηθήσει στο νέο τους ξεκίνημα!
 
Με εκτίμηση,
 
η Ε.Δ. της ΕΠΣ Σερρών
 
Αναλυτικά τα ονόματα των επιτυχόντων
 
1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
2. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
3. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
4. ΕΛΕΜΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
5. ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ
6. ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
7. ΚΟΥΚΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
8. ΜΑΤΕΝΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
9. ΜΑΡΛΑ ΕΥΑ
10. ΜΑΔΕΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
11. ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
12. ΜΠΕΡΙΝΤΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
13. ΜΠΕΡΙΝΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
14. ΝΤΟΥΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
15. ΝΟΤΣΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
16. ΠΑΝΤΕΛΕΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
17. ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΗΛΙΑΣ
18. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 
Κατηγορία ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Την ερχόμενη Κυριακή 22 Απριλίου στις 17:00, οι 8 ομάδες της Ανώτερης, ρίχνονται στην  «μάχη», καθώς έτσι αποφάσισαν στην κοινή σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣΣ και των 8 εκπροσώπων των ομάδων.
Οι οκτώ φιναλίστ σε διπλούς αγώνες*, διεκδικούν τα δυο απ’ ευθείας εισιτήρια για την άνοδο στην Επίλεκτη και το τρίτο εισιτήριο που θα οδηγήσει σε αγώνα μπαράζ με τον 10ο της Επίλεκτης για μια θέση στην Ελίτ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/04/2018 - 05:00 μμ
 
ΟΡΕΙΝΗ-ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ
ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ-ΝΕΟΧΩΡΙ
ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ-ΠΡΟΒΑΤΑΣ
ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ-SERRES 1800
 
*Θα ακολουθήσει ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα του φιλοξενούμενου που θα αναδείξει τις ομάδες που θα προκριθούν στα τελικά. 
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018 00:23

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! -3 ΒΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΟΜΑΔΕΣ!!!

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις των Απόλλωνα Λάρισας, Αναγ. Καρδίτσας, Αιγινιακού και Καλλιθέας κι έτσι μαζί με τον Πανσερραϊκό, τον Παναιγιάλειο και την Σπάρτη, που δεν είχαν καταθέσει εφέσεις,  θα δουν να αφαιρούνται από τους βαθμούς τους τρεις πόντοι που θα φέρουν ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα..
 
Η βαθμολογία στην ουρά μετά την αφαίρεση των 3 βαθμών θα διαμορφωθεί ως εξής:
 
10. Σπάρτη 32
11. Εργοτέλης 30
12. Αναγ. Καρδίτσας 28
………………………………..
13. Αιγινιακός 26
14. Πανσερραϊκός 25
15. Παναιγιάλειος 18
16. Καλλιθέα 13
 
Aναλυτικά:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κατά της υπ΄ αριθ. 4/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κατά της υπ΄ αριθ. 5/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Καλλιθέα κατά της υπ΄ αριθ. 10/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Αιγινιακός κατά της υπ΄ αριθ. 3/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ».
 
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣ Σερρών τα 44 ονόματα των υποψηφίων προπονητών (άντρες) που θα παρακολουθήσουν την σχολή UEFA C που θα υλοποιηθεί στην ΕΠΣ Σερρών από 30/4 έως 12/5/2018. Στάθης Ταυλαρίδης, Βαγγέλης Πίτκας, Τάσος Δέντσας, Χρήστος Ρούτσης, Ιωαννίδης Γιώργος τα πιο γνωστά και εν ενεργεία ποδοσφαιρικά ονόματα. Βέβαια υπάρχουν και πάρα πολλά ονόματα από το τοπικό ποδόσφαιρο και ανάμεσα σ’ αυτά αλιεύσαμε τους πιο νεαρούς. Τον 18χρονο Βαγγέλη Ασπιώτη(Πήγασος) και τους 19χρονους Κορδώνη Διογένη(Ιωνικός Σερ.) και Πέππα Στέλιο(ΠΣ Σέρρες).
μάλιστα πολύ νεαρών ποδοσφαιριστών δείχνοντας την μεγάλη αγάπη που τρέφουν για το ποδόσφαιρο.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Πίνακας υποψηφίων προπονητών (άντρες) που θα παρακολουθήσουν την σχολή UEFA C που θα υλοποιηθεί στην ΕΠΣ Σερρών από 30/4 έως 12/5/2018.
Η ΕΠΣ Σερρών ανακοινώνει τα ονόματα των υποψήφιων αντρών προπονητών που θα παρακολουθήσουν την σχολή UEFA C που θα υλοποιηθεί στην ΕΠΣ Σερρών από 30/4 έως 12/5/2018.
 
  Ονοματεπώνυμο Όνομα Πατρός
1. ΑΒΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ
2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ
3. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
4. ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5. ΒΑΓΙΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ
6. ΒΑΛΟΥΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ
7. ΒΡΑΜΠΑΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ
8. ΓΑΤΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ
9. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΔΗΛΑΒΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
11. ΔΕΝΤΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ
12. ΕΛΜΑΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
13. ΖΑΛΙΜΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
14. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
15. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΑΒΒΑΣ
16. ΚΑΜΤΣΙΚΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
17. ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
18. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ
19. ΚΑΤΩΤΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
20. ΚΟΝΑΚΛΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
21. ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ
22. ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ
23. ΜΑΡΑΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
24. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΑΒΒΑΣ
25. ΜΟΛΩΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
26. ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΣ
27. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ
28. ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ
29. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ
30. ΠΑΠΠΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ
31. ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ
32. ΠΕΠΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ
33. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
34. ΠΙΤΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΘΩΜΑΣ
35. ΡΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ
36. ΣΚΡONTΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ
37. ΣΤΟΪΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ
38. ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
39. ΤΖΟΥΜΑΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ
40. ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ
41. ΤΣΙΓΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ
42. ΤΣΙΠΟΥΡΓΚΕΝΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ
43. ΧΑΒΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΦΩΤΙΟΣ
44. ΧΑΡΙΣΜΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ, ΛΟΥΚΑΣ
 
Οι 44 άντρες υποψήφιοι προπονητές πρέπει απαραιτήτως να καταθέσουν άμεσα έως την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500,00€) στον αριθμό λογαριασμού της ΕΠΣ Σερρών στην Τράπεζα Πειραιώς 5257-021624-232 ή στο IBAN GR6001722570005257021624232. Αμέσως μετά την κατάθεση, πρέπει να αποσταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών με fax (2321059135) ή με mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
 
Τα ονόματα των υποψηφίων γυναικών που θα παρακολουθήσουν τη σχολή UEFA C θα ανακοινωθούν σύντομα.
 
 
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Λίγκας, τα οικονομικά ζητήματα, τη σχέση του με τον πρόεδρο του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη, καθώς και για το χθεσινό επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο.
 
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος:
 
Για τα προβλήματα της Λίγκας : 
«Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στην θεση μου. Έχουμε πετύχει κατά 99 την εξυγίανση της φουτμπολ λιγκ. Εάν δεν μπει στην διαδικασία η πολιτεία, η ΕΠΟ και η Σούπερλιγκα, να μας βοηθήσουν δεν θα γίνει τίποτα. Μακάρι να ανταπεξέλθουν όλες οι ομάδες που ανέβηκαν στην πρώτη κατηγορία και να συμμετάσχουν όλες του χρόνου σε όλα τα πρωταθλήματα».
 
Για τα έσοδα των ομάδων φέτος και τον προϋπολογισμό ενός ιδιοκτήτη ομάδας στην Football League: 
«Στην κατηγορία υπάρχει και το πρόβλημα της εξυγίανσης. Δαπανήθηκαν δύο εκατομμύρια ευρώ για να αποζημιωθούν οι υπάλληλοι της Λίγκας. Εμείς κάναμε πέρσι πρωτάθλημα με 1.000.000 ευρώ και φέτος με 600.000, ενώ οι ομάδες πήραν και 60.000 ευρώ, επειδή είχαμε πληρωμένους τους διαιτητές από την Λίγκ. Αν η Πολιτεία δεν κάνει κάτι, δεν γίνεται τίποτα».
 
Για το αν φοβάται ότι ο Πανσερραϊκός ή η Σπάρτη δεν θα τερματίσουν το πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων: 
«Δεν φοβάμαι όχι. Ο Πανσερραϊκός είναι μεγάλο σωματείο. Το ίδιο ισχύει και για τη Σπάρτη. Τα παιδιά που παίζουν στα δύο αυτά κλαμπ θα ρίξουν νερό στο κρασί τους για να τελειώσουν οι ομάδες το πρωτάθλημα. Δεν έχω ενδείξεις ότι αυτές οι δύο ομάδες δεν θα τερματίσουν».
 
Για το αν αφήνει προίκα στην Λίγκα η συμμετοχή του Άρη και του ΟΦΗ: 
«Φέτος και τα εισιτήρια και η τηλεθέαση έχει ανέβει κατά πολύ, εξαιτίας αυτών των ομάδων και της Παναχαϊκής. Είναι και η Καλαμαριά και η Δόξα Δράμας. Έχουν γίνει παιχνίδια με κόσμο χωρίς να ανοίξει μύτη. Είναι μεγάλη προίκα για την Λίγκα αυτό, αλλά και για τις ομάδες. Το θέμα είναι η τωρινή διοίκηση να αφήσει κάτι στην Β’ Εθνική».
 
Για το αν έχει κάποια πληροφορία αναφορικά με τον Άρη λόγω της φιλικής σχέσης με τον Θόδωρο Καρυπίδη: 
«Με όλους τους προέδρους έχω καλή σχέση. Ο Άρης ταλαιπωρήθηκε και πρέπει να είναι στην Superleague. Είναι ιστορική ομάδα και πρέπει να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να μείνει για πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Θέλω να πιστεύω ότι ο Άρης έχει μάθει από τα λάθη του και δεν θα ξανακάνει τα ίδια».
 
Για το χθεσινό επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας: 
«Όπου φτώχεια και γκρίνια. Είχαμε εντάσεις, αλλά μετά από μία πεντάλεπτη διακοπή είχαμε το πιο παραγωγικό συμβούλιο. Είναι σπάνιο να όλοι οι πρόεδροι παρόντες. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, αλλά όχι στο συμβούλιο της Λιγκας. Αν έχει ο καθένας στοιχεία για κάποιον να τα καταθέσει στις αρχές. Να μην πετάει λάσπη σε κανένα. Δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε 100 χρόνια πίσω τη Λίγκα. Μπορεί κάποιοι να μην το θέλουν αυτό, αλλά εμείς θα το κάνουμε».
 
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία καθορισμού του αγωνιστικού προγράμματος του Ειδικού Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής για τον προβιβασμό των ομάδων στην Football League, ύστερα από κλήρωση που διενεργήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. 
Ο Πρωταθλητής του Α’ ομίλου, Απόλλων Παραλιμνίου, ξεκινά από τον Βόλο την περιπέτεια αυτού του μίνι πρωταθλήματος και την ολοκληρώνει στις 27 Μαΐου, υποδεχόμενος τον Ηρακλή. Θα διεξαχθεί και μία εμβόλιμη αγωνιστική, η 2η την Τετάρτη 2 Μαΐου. 
 
Αναλυτικά το αποτέλεσμα της κλήρωσης:
 
1ος όμιλος: Απόλλων Παραλιμνίου, Ηρακλής, Τηλυκράτης, Βόλος
 
ΚΥΡ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 1η αγωνιστική 
Τυληκράτης-Ηρακλής
Βόλος-Απόλλων Παραλιμνίου
 
ΤΕΤ 2 ΜΑΪΟΥ - 2η αγωνιστική 
Ηρακλής-Βόλος
Απόλλων Παραλιμνίου-Τυληκράτης
 
ΚΥΡ 6 ΜΑΪΟΥ - 3η αγωνιστική 
Βόλος-Τυληκράτης
Ηρακλής-Απόλλων Παραλιμνίου
 
ΚΥΡ 13 ΜΑΪΟΥ - 4η αγωνιστική  
Ηρακλής-Τυληκράτης
Απόλλων Παραλιμνίου-Βόλος
 
ΚΥΡ 20 ΜΑΪΟΥ - 5η αγωνιστική  
Βόλος-Ηρακλής
Τυληκράτης-Απόλλων Παραλιμνίου
 
ΚΥΡ 27 ΜΑΪΟΥ - 6η αγωνιστική   
Τυληκάτης-Βόλος
Απόλλων Παραλιμνίου-Ηρακλής
 
Δικαίωμα συμμετοχής στην Football League 2018-19 θα αποκτήσουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η και στην 2η θέση κάθε ομίλου.
 
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Μπορεί το επόμενο παιχνίδι του Πανσερραϊκού να είναι στον αέρα, η ΚΕΔ όμως όρισε σήμερα την Τετάρτη (18/04) τους διαιτητές για τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής της Football League, με τον Μπλούνα της Φθιώτιδας να διευθύνει το παιχνίδι της Καρδίτσας, εφόσον αυτό διεξαχθεί.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 27ης αγωνιστικής είναι το εξής:
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΦΗ (17:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Περιβολίων)
Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Ζήδρας (Αθηνών), Τζιλίρης (Πειραιά)
4ος: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (17:00, Παγκρήτιο Στάδιο)
Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Δουλγεράκης (Αν. Αττικής), Μαρνέζος (Χανίων)
4ος: Δραγάτης (Αν. Αττικής)
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΡΗΣ (17:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Καλαμαριάς)
Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
4ος: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (17:00 WEB ΕΡΤ, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)
Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Καρακώστας (Λάρισας)
4ος: Βρέσκας (Πιερίας)
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (17:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)
Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)
Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Κύριος (Αρκαδίας)
4ος: Ζαραβίνος (Αθηνών)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ (17:00, «Γ. Παραλυκίδης»)
Διαιτητής: Κολυτάς (Λασιθίου)
Βοηθοί: Τσιότσος (Μακεδονίας), Θανασιάς (Ηπείρου)
4ος: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (17:00, Γήπεδο Φιλιππούπολης)
Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Φράγιος (Μακεδονίας)
4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς)
 
Κατηγορία ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Prev Next
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝ. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ STUDIO - Τηλ.: 694 806 9001
BP Πετρέλαιο Θέρμανσης: Μανάφης Κωνσταντίνος, 2o χλμ Σερρών-Θεσσαλονίκης, τηλ: 23210 39358
O2  ARENA sports cafe - Γρ. Ρακιτζή 57, Σέρρες - τηλ.: 23210 65676, Υπεύθυνος: Νίκος Λάππας τηλ.: 6936145444
Με τη συλλογή ποτηριών cocktail κάθε μέρα είναι γιορτή!
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
BP ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - AUTO GAS
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
STUDIO FOTO KLIK

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2019... ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ...

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Μάιος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ... ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25/5 - 17:00

Μαϊ 24, 2019

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ... ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25/5 - 17:00

ΦΩΤΟ: ο Απόστολος Τζουμαλάκης θα σφυρίξει τον αγώνα μπαράζ, ανάμεσα στη Δόξ...