Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 06 Απρίλιος 2018
Την τραγική κατάσταση που συνάντησε στον Πανσερραϊκό από τη πρώτη μέρα που ανέλαβε την εκπροσώπηση των επενδυτών περιέγραψε ο Αντώνης Βούρτσης.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών αφού υπογράμμισε ότι το θέμα των πληρωμών έχει δρομολογηθεί αναφέρθηκε στις πρώτες, αρνητικές όπως τόνισε, εικόνες του από τις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό. Ο Αντώνης Βούρτσης μίλησε για την έντονη δυσφορία που έφερε στους επενδυτές η κατάσταση που υπήρχε στην ομάδα με τη συσσώρευση χρεών και υποχρεώσεων της περσινής διοίκησης με αποκορύφωμα το θέμα του Στέβιτς που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κι έφερε τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στο σύλλογο.
 
Ο Αντώνης Βούρτσης είπε στην ΕΡΤ Σερρών:
«Οι επενδυτές το μόνο που βρήκανε στoν Πανσερραϊκό ήταν χρέη. Χρέη των τελευταίων δύο και τεσσάρων ετών. Η ΔΕΗ ήταν απλήρωτη επί τέσσερα χρόνια. Το ίδιο και το νερό. Στον αέρα ήταν εφορία και ΙΚΑ. Βρήκαμε ένα γήπεδο παραμελημένο που έμοιαζε με  χωράφι. Με το που πατήσαμε το πόδι μας στα γραφεία δίναμε συνέχεια χρήματα. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ήρθαν και με βρήκαν παλιοί φροντιστές, γιατροί, προμηθευτές, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι άνθρωποι ήρθαν και μου ζητούσαν χρήματα για παλιές υποχρεώσεις της ομάδας. Όφειλαν χρήματα και στον άνθρωπο που φρόντιζε το γήπεδο. Μόλις αναλάβαμε την ομάδα, μέσα στο εικοσαήμερο μας κόβουν το ρεύμα. Στη συνέχεια μας κόβουν και το νερό. Βρήκαμε ένα… σπίτι γκρεμισμένο. Ξεκινήσαμε τις πληρωμές. Πληρώναμε καθημερινά για να οργανωθεί η ομάδα και να μπούμε σε μια σειρά. Κάθε μέρα όμως έβγαινε και κάτι. Δεν υπήρχε καμιά στήριξη από κανέναν φορέα που παρακαλούσαμε να πάρουμε έστω ένα γήπεδο για προπόνηση. Δεν υπήρχε στην ομάδα καμία συμπαράσταση από κανέναν Δημοτικό ή πολιτικό φορέα. Πως θα σας φαινόταν όταν όλοι είναι εναντίον σου; Ιδιαίτερα κάποιος που μπαίνει στην ομάδα και βάζει χρήματα. Τα βιβλία της ομάδας είναι ανοιχτά και μέχρι τώρα έχουν μπει στην ομάδα περίπου 550 χιλιάδες ευρώ. Όλα, με ελάχιστα έσοδα. Είμαστε η μοναδική ομάδα χωρίς χορηγό».
 
«Άλλα μας έλεγαν»
Όσο για το τι τους έλεγε η περσινή διοίκηση για την ομάδα ο Αντώνης Βούρτσης είπε: «Μας είχαν διαβεβαιώσει ότι η ομάδα είναι «καθαρή» από χρέη. Μάλιστα μας είχαν πει ότι υπάρχει αποθεματικό 40 χιλιάδες ευρώ. Για το θέμα του Στέβιτς έλεγαν ότι θα λυθεί εύκολα με ένα μικρό ποσό».
 
«Καθαρή ομάδα»
Ο Αντώνης Βούρτσης μίλησε και για τα όσα ακούγονται για χειραγωγημένα παιχνίδια στη Football league:  «Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα. Είμαι ανοιχτός σε όποιον θέλει, προπονητή, παίκτη, παράγοντα να πει αν εγώ ήρθα σε επαφή μαζί του και να βγει να το πει δημόσια.  Βλέποντας και διαβάζοντας κάτι περίεργα για χειραγωγημένα παιχνίδια που κατηγορείται και ο Πανσερραϊκός θέλω να τονίσω προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως προς τους φίλους του Πανσερραϊκού ότι εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη. Είμαστε καθαροί. Για τα όσα ακούστηκαν για την προηγούμενη χρονιά την ευθύνη έχει η περσινή διοίκηση και πρέπει κάποια στιγμή να πάρει δημόσια θέση»
 
-Για το θέμα Στέβιτς
Ο Αντώνης Βούρτσης μίλησε για το «καυτό» για την ομάδα θέμα Στέβιτς:
«Ξέρετε τι είναι να βάζεις τόσα λεφτά και να μην παίρνεις την αδειοδότηση γιατί κάποιοι έκαναν το λάθος με το θέμα Στέβιτς. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Και ποινικές ευθύνες. Πρέπει να γίνει αυτό. Επιτέλους κάποιος να βγει να πει τι έγινε. Να μάθει ο κόσμος του Πανσερραϊκού ποιος φταίει για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα που δεν επιτρέπει στην ομάδα να πάρει αδειοδότηση. Δεν μπορούν τα μέλη της περσινής διοίκησης να είναι εξαφανισμένοι και να μην λένε τι έγινε με το θέμα Στέβιτς. Να πούνε και για τα άλλα θέματα με τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Τότε έλεγαν ότι θα είναι μαζί μας και θα μας βοηθάνε. Πού είναι τώρα; Αυτά ισχύουν. Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι αυτά δεν ισχύουν. Όπως, δεν μπορεί να πει κάποιος ότι εμείς δεν βάλαμε χρήματα στην ομάδα. Μπορεί να το αμφισβητήσει κάποιος αυτό; Γιατί να πληρώνουμε εμείς τις υποχρεώσεις και τα χρέη των προηγούμενων; Πως το βλέπετε, τα χρέη που δημιούργησαν οι προηγούμενοι να τα πληρώνουμε εμείς; Είναι σωστό αυτό; Η δυσφορία των επενδυτών για όλα αυτά είναι μεγάλη και φυσικά πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Και όποιοι είναι υπεύθυνοι θα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη».
 
«Παραιτούμαι από τη διαπραγμάτευση»
Ο Αντώνης Βούρτσης ανακοίνωσε ότι το θέμα του Στέβιτς και το ότι η ομάδα δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση τον αναγκάζει να σταματήσει τις επαφές του με υποψήφιους επενδυτές. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός είπε: «Σταματώ τις επαφές με υποψήφιους επενδυτές. Πραγματικά υπήρχε ενδιαφέρον από δύο Σερραίες που διαμένουν στο Παρίσι και πιθανότατα και από άλλους αλλά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα, κυρίως με το θέμα Στέβιτς και βλέποντας ότι θα πάμε -3 βαθμούς προβληματίστηκαν και δεν επιθυμούν να ασχοληθούν. Και ποιος θα ήθελε να ασχοληθεί όταν υπάρχει σε εκκρεμότητα αυτό το θέμα για το οποίο πρέπει να αποδοθούν ευθύνες»
 
Για την παραγκώνιση των τεσσάρων έμπειρων παικτών:
«Ήταν απόφαση της διοίκησης. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή αλλά βέβαια οι ίδιοι είναι ελεύθεροι να πούνε τη γνώμη τους για το θέμα αυτό».
 
Για το αν ο Πανσερραϊκός αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Κισσαμικό ο Αντώνης Βούρτσης είπε:
«Είναι δυνατόν να μην παίξουμε; Καταλαβαίνω του παίκτες. Όποιοι όμως είναι μαζί μας θα είναι μαζί μας και θα πετύχουμε στο τέλος τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Να μην ανησυχούν οι Σερραίοι φίλαθλοι αλλά τους θέλουμε δίπλα μας και ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση των τελευταίων ημερών αλλά πρέπει να καταλάβουν τι αντιμετωπίζουμε όλο αυτό το διάστημα».
 
 
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
Prev Next
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝ. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
STUDIO FOTO KLIK
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ STUDIO - Τηλ.: 694 806 9001
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
O2  ARENA sports cafe - Γρ. Ρακιτζή 57, Σέρρες - τηλ.: 23210 65676, Υπεύθυνος: Νίκος Λάππας τηλ.: 6936145444
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
BP ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - AUTO GAS
BP Πετρέλαιο Θέρμανσης: Μανάφης Κωνσταντίνος, 2o χλμ Σερρών-Θεσσαλονίκης, τηλ: 23210 39358
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
P&J Papoutsis, clothes & shoes
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2019... ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ...

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Μάιος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ... ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25/5 - 17:00

Μαϊ 24, 2019

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ... ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25/5 - 17:00

ΦΩΤΟ: ο Απόστολος Τζουμαλάκης θα σφυρίξει τον αγώνα μπαράζ, ανάμεσα στη Δόξ...