Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 09 Απρίλιος 2018
Μπορεί το πρώτο ζευγάρι για τα Play Off της Ανώτερης κατηγορίας να έχει γίνει γνωστό από την περασμένη αγωνιστική(προτελευταία α’ ομίλου), καθώς ο Άρης Σκοτούσσας εξασφάλισε την πρώτη θέση και θα αντιμετωπίσει τον Λαϊλιά Ορεινής. 
Από κει και πέρα στους τρεις τέταρτος εν χωράει, αφού τέσσερις ομάδες διεκδικούν τα τρία εισιτήρια των Play Οff που υπολείπονται και είναι ο Κεραυνός Μεγαλοχωρίου(εκτός έδρας με Κερκίνη), η Ελπίς Προβατά(εντός με Σκοτούσσα), ο Διγενής Άνω Ποροΐων(εκτός με Παλαιόκαστρο) και ο Θρακικός Άνω Μητρουσίου(εκτός με Βαλτερό) από τις οποίες θα προκύψουν οι τρεις που θα ζευγαρώσουν με τον Αστέρα Νεοχωρίου(4η), Serres 1800(3η), Δόξα Κάτω Καμήλας(2η).
Το Μεγαλοχώρι έχει γενικά το πλεονέκτημα αφού βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την μέχρι τώρα τριπλή ισοβαθμία. Όμως όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από τους παρακάτω επί μέρους πίνακες ο Προβατάς σε περίπτωση τετραπλής και τριπλής ισοβαθμίας έχει το πλεονέκτημα. Βέβαια υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ισοβαθμίας και απαιτείται πολύ χώρος για να τις εξαντλήσουμε όλες Περιμένουμε τα αποτελέσματα, υπενθυμίζοντας ότι στους πίνακες που ακολουθούν με τα αποτελέσματα ανά δυο ομάδες με μαύρα γράμματα είναι αυτή που υπερισχύει.
 
Σε τετραπλή ισοβαθμία:
ΠΡΟΒΑΤΑΣ: 12 β,
ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ: 10 β.
ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ:  9 β.
ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ: 4 β.
 
Σε τριπλή ισοβαθμία:
ΠΡΟΒΑΤΑΣ: 9 β,
ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ: 6 β.
ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ:  3 β.
 
Τα αποτελέσματα των ομάδων:
ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ-ΑΝΩ ΠΟΡΡΟΪΑ: 1-1(5η), 1-2(18η) 
ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ-ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ: 3-0(6η), 2-1(19η)
ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ-ΠΡΟΒΑΤΑΣ: 3-0(8η), 0-3(21η) 
ΑΝΩ ΠΟΡΡΟΪΑ-ΠΡΟΒΑΤΑΣ: 0-3(6η), 2-0(19η)
ΠΡΟΒΑΤΑΣ-ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ: 1-0(7η), 1-0(20η)
ΑΝΩ ΠΟΡΡΟΪΑ-ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ: 0-4(4η), 3-0(17η)
 
Το πρόγραμμα των τεσσάρων της ερχόμενης Κυριακής 15/4, έχει ως εξής: 
ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ-ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ
ΠΡΟΒΑΤΑΣ-ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ
ΒΑΛΤΕΡΟ-ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ
ΚΕΡΚΙΝΗ-ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ
 
Η Γενική Βαθμολογία 
ΑΡΗΣ ΣΚΟΤΟΥΣΑΣ 58 β. 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 53  β.
ΕΛΠΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑ 52 β.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΝΩ ΠΟΡΡΟΪΩΝ 52 β.
ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ 52 β.
 
ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΠ ΣΤΙΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ
Άρθρο 20 Βαθμολογική κατάταξη ομάδων
4. Οι ομάδες κατατάσσονται, κατά σειρά, στον βαθμολογικό πίνακα με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσαν η καθεμιά.
Από τον πίνακα αυτό:
α) Ανακηρύσσεται η νικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος που είναι αυτή που έχει την πρώτη θέση.
β) Προκύπτουν οι ομάδες που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις και
γ) Προκύπτουν η ομάδα ή ομάδες που προβιβάζονται ή υποβιβάζονται στην ανώτερη ή κατώτερη κατηγορία βάσει της οικείας προκήρυξης.
5. Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβάθμηση ομάδων για τις θέσεις της παρ 4 του παρόντος άρθρου, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται ειδικός βοηθητικός πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
6. Αν μετά τη σύνταξη και του παραπάνω ειδικού βοηθητικού πίνακα προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν στον παραπάνω βοηθητικό πίνακα, συντάσσεται άλλος ειδικός βοηθητικός πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
7. Η σειρά που παίρνει η κάθε ομάδα στους παραπάνω ειδικούς βοηθητικούς πίνακες, μεταφέρεται στον αρχικό βαθμολογικό πίνακα, για την - κατά σειρά - κατάληψη των θέσεων των ομάδων που είχαν ισοβαθμήσει.
8. Αν και μετά από τις παραπάνω διαδικασίες προκύψει νέα ισοβάθμηση ομάδων, η σειρά κατάταξή τους γίνεται ως εξής:
α) Εφ’ όσον ισοβαθμούν δύο (2) ομάδες, διεξάγεται απλός αγώνας κατάταξης που διαρκεί 90΄ λεπτά, σε ουδέτερο γήπεδο και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθείται η διαδικασία της παρ. 9 του παρόντος άρθρου.
β) Εφ’ όσον ισοβαθμούν τρεις (3) ή περισσότερες ομάδες, τότε η σειρά κατάταξής τους καθορίζεται μετά από τη διεξαγωγή απλών αγώνων κατάταξης σε ουδέτερα
γήπεδα, με διάρκεια κάθε αγώνα 90΄ (χωρίς παράταση).
Στην περίπτωση κατά την οποία και μετά τους παραπάνω αγώνες κατάταξης ισοβαθμήσουν δύο (2) ή περισσότερες ομάδες, η σειρά κατάταξής τους καθορίζεται σύμφωνα με τη διαδικασία των παρ. 5, 6, 7 και 8 του παρόντος άρθρου.
Στην περίπτωση που και πάλι προκύψει ισοβαθμία, η σειρά κατάταξης των ομάδων που ισοβάθμησαν καθορίζεται με δημόσια κλήρωση από τη Διοργανώτρια Αρχή.
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Ο Χρήστος Τσαλουχίδης από τον σύνδεσμο Κιλκίς θα σφυρίξει στο πρώτο παιχνίδι του Απόλλωνα Παραλιμνίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος κόντρα στον Άρη Αβάτου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 11 Απριλίου, στις 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Παραλιμνίου.
Από την άλλη ο Πασχάλης Τρακαλιάνης θα σφυρίξει το παιχνίδι Καλαμπάκι Δράμας-Δόξα Προσκυνητών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος:
 
Τετάρτη 11 Απριλίου – 16:00
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ
Διαιτητές: Τσαλουχίδης, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος(Κιλκίς)
Παρατηρητής: Μπέης Γιώργος(Καβάλας)
ΚΑΒΑΛΑ – ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ
Διαιτητές: Πουλικίδης, Χασιώτης, Παστιάδης(Δράμας)
Παρατηρητής: Ιωαννίδης Χρήστος (Σερρών)
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ΔΡΑΜΑΣ – ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ
Διαιτητές: Τρακαλιάνης(Σερρών), Βερνέζης, Κουκούμης(Καβάλας)
Παρατηρητής: Χαλβατζής Βέργος(Ξάνθης)
Κατηγορία ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Παραιτήσεων συνέχεια στον Πανσερραϊκό, καθώς μετά τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Γιαννόπουλο παραιτήθηκε και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Πανσερραϊκού Χρήστος Στοϊδης.
 
Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης:
 
Επιστολή παραίτησης Υπεύθυνου Επικοινωνίας Πανσερραϊκού Τίτου-Χρήστου Στοϊδη
 
Αυτή την ανακοίνωση παραίτησης ξεκίνησα να την γράφω μερικούς μήνες πριν, την μέρα που παραιτήθηκε απ’την ομάδα μια πολύ σημαντική προσωπικότητα της, στου οποίου τον ερχομό ήμουν πρωτεργάτης καθώς δεν μπορούσα να φανταστώ τον Πανσερραϊκό χωρίς αυτόν.
 
Πήρα υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις όμως ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σε όλους τους τομείς και έτσι συνέχισα κάνοντας υπομονή για το καλό της ομάδας. 
Τα αποτελέσματα της συνέχειας τα ξέρετε πλέον όλοι.
 
Εγώ δυστυχώς βίωσα από μέσα τις αιτίες που οδήγησαν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. 
Στην αρχή της φετινής χρονιάς η νέα διοίκηση μου ζήτησε να μείνω.
Μου υποσχέθηκαν συνθήκες δουλειάς και οικονομικές απολαβές τα οποία αθετήθηκαν όλα. Δεν πειράζει όμως...καλή καρδιά.
Άφησα προτάσεις στον πάγο για να συνεχίσω αλλού αλλά η υπομονή τελείωσε.
 
Μου δίνεται η ευκαιρία να γυρίσω σελίδα σε πολύ ανώτερο ποδοσφαιρικά επίπεδο και αυτό το χρωστάω στον περσινό Πανσερραϊκό και σε όλους εσάς και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. 
Είναι προνόμιο μου που πέρασα από αυτή την ομάδα και έζησα αυτή την εμπειρία.
 
Μπήκα πέρυσι στον Πανσερραϊκό για να βοηθήσω τον αδερφικό μου φίλο...την ομάδα της πόλης μου...αλλά και για να ικανοποιήσω την εγωιστική περιέργεια μου αν μπορεί επικοινωνιακά να χωρέσει το χιούμορ...η προσωπική μου ματιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χιούμορ στα εύκολα αλλά και χιούμορ στα δύσκολα…στις νίκες αλλά και στις ήττες. Γιατί στην τελική όσο και αν δεν μπορούν κάποιοι κολλημένοι να το χωνέψουν μιλάμε απλά για μπαλίτσα.
 
Ευτυχώς χάρις σε όλους εσάς από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας είτε είστε απλοί αγνοί φίλαθλοι…είτε αθλητικοί δημοσιογράφοι…είτε ποδοσφαιριστές και παράγοντες άλλων ομάδων το όλο επικοινωνιακό εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία γιατί το αγκαλιάσατε πιο ζεστά από ότι πίστευαν και οι πιο ευσεβείς πόθοι μου.
 
Δείξαμε μαζί ότι υπάρχει κόσμος που βλέπει την μπαλίτσα σαν αυτό που θα έπρεπε να είναι. Καζούρα και χαβαλές...τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω. Ούτε χρωματισμένοι φανατικοί που βλέπουν παντού "ιερά και όσια" ούτε τίποτα. Μακάρι στο μέλλον να μιμηθούν και άλλοι αυτό που καταφέραμε πέρυσι επικοινωνιακά. Είναι δύσκολο και μέχρι χτες απάτητο το μονοπάτι αλλά αξίζει. Trust me.
 
Ήξερα απ'την πρώτη μέρα ότι να ασχοληθεί κάποιος με το ελληνικό ποδόσφαιρο από οποιοδήποτε πόστο είναι από μαζοχιστικό έως ηλίθιο. Το διαπίστωσα και εμπειρικά στο 100%. Δεν μετανιώνω όμως. Τις αναμνήσεις και την εμπειρία της περσινής χρονιάς θα τις κρατήσω μέσα μου σαν φυλαχτό… παίκτες-προπονητές-στελέχη να είμαστε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα. Αυτό φάνηκε και το περασμένο καλοκαίρι που μείναμε όλοι ενωμένοι βάζοντας την ομάδα μπροστά.
 
Μιλάνε μερικοί για ελληνικό ποδόσφαιρο λέγοντας το «προϊόν». Συγγνώμη αν το μαθαίνετε από μένα αλλά προϊόν είναι κάτι το οποίο χρησιμοποιείται…κάτι που έχει πάψει να χρησιμοποιείται από την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου λέγεται πλέον σκουπίδι. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. Τα νούμερα και η πραγματικότητα είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Πρέπει να γίνουν πολλά βήματα από όλες τις πλευρές (πολιτεία,ομάδες,φιλάθλους) για να τελεστεί η ανακύκλωση αυτού του σκουπιδιού πάλι σε προϊόν. Σαν ρεαλιστής δεν θρέφω την παραμικρή ελπίδα.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Άκη Τρέντσιο και Χρήστο Κοράκη για αυτή την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την ντομπροσύνη και την απόλυτη ελευθερία που μου έδωσαν. 
Τους Σάββα Τερζόπουλο, Γιώργο Κουρτίδη, Δημήτρη Καμήλαλη, Στράτο Κετσεντζή, Λευτέρη Ανδρέου, Παναγιώτη Χαλκίδη, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, Ανδρέα Σαββίδη, Θανάση Αραμπατζή, Θάνο Μηλούση, Σούλα Χορτομάρη, Παναγιώτη Διλμπέρη, Τάσο Αποστολόπουλο, Λάμπρο Ιωάννου,Σάκη Αναστασιάδη,Νίκο Κατσαβάκη, Περικλή Αμανατίδη, Θωμά Κυπαρίσση, Τάσο Σαββίδη, Ηλία Σαββίδη,Γρηγόρη Πασχάλη, Γιάννη Κόκκινο, Δημήτρη Μούρα, Δήμο Σαββαϊδη και όλους τους ποδοσφαιριστές έναν έναν για την γνωριμία.
 
Να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλά κουράγια στον Απόστολο Χαραλαμπίδη, στον Πέτρο Στοϊλα, τον Γιάννη Τζιντζή, τον Γιώργο Βαλσαμάκη, τον Νίκο Αβραμάκη,τον Δημήτρη Θεοδωρίδη,τον Αντώνη Βούρτση και σε όσους παίκτες της ομάδας συνεχίζουν.
 
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα site…τα ΜΜΕ…σε εσάς τους δημοσιογράφους για την συνεργασία και που δώσατε έκταση και προβολή σε αυτό το προσωπικό στοίχημα. 
Καλή υπομονή να ‘χετε και πραγματικά απορώ με τις αντοχές σας. SPORT 24 Contra.gr gazzetta.gr ΣΠΟΡ FM 94.6 sdna.gr Cult24 Football League News LigaNews A-Sports.gr MikriLiga
 
Μα πάνω απ’όλα το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάω σε όλους εσάς τους σαψαλωμένους…από τον Γιάννη τον Καδή και τους Che Guevara δίπλα στο σπίτι μου…στον μικρό Θωμά που δεν χάνει προπόνηση της ομάδας…και από κει μέχρι κάθε άκρη της Ελλάδας…ανεξαρτήτως ομάδας και περιοχής που απλά μου δείξατε ότι είμαστε πάρα πολλοί τελικά όσοι βλέπουμε την μπάλα σαν αυτό που θα έπρεπε να είναι…χαβαλές…καζούρα…αγνή διασκέδαση.
 
ΥΓ 1 Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σαν το λουκάνικο…αν θες να το καταναλώσεις καλύτερα να μην δεις πως παράγεται
 
ΥΓ 2 Τα πρόσωπα αλλάζουν...ο Πανσερραϊκός θα μείνει.
 
Τίτος-Χρήστος Στοϊδης aka Your Admin
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Μια θέση που κατείχε από το 1979 και σίγουρα είναι προάγγελος εξελίξεων για τα Λιοντάρια.
Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού μπορεί να επικαλείται προσωπικούς λόγους στην παραίτησή του, αλλά είναι βέβαιο πως η απόφαση αυτή έχει να κάνει και με τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα «Λιοντάρια», με κυριότερο την υπόθεση Ντούσαν Στέβιτς.
Ένα θέμα που αποτελεί ανοιχτή πληγή για τον Πανσερραϊκό, υπάρχει όμως ελπίδα, καθώς με την κινητικότητα που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από αυτό να εξευρεθεί λύση με την Σερβική ομάδα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει φόβος ακόμη και για το αύριο του Πανσερραϊκού.
 
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
Prev Next
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝ. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
BP Πετρέλαιο Θέρμανσης: Μανάφης Κωνσταντίνος, 2o χλμ Σερρών-Θεσσαλονίκης, τηλ: 23210 39358
STUDIO FOTO KLIK
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ STUDIO - Τηλ.: 694 806 9001
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
O2  ARENA sports cafe - Γρ. Ρακιτζή 57, Σέρρες - τηλ.: 23210 65676, Υπεύθυνος: Νίκος Λάππας τηλ.: 6936145444
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
BP ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - AUTO GAS
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
P&J Papoutsis, clothes & shoes
Με τη συλλογή ποτηριών cocktail κάθε μέρα είναι γιορτή!

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2019... ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ...

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Μάιος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ... ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25/5 - 17:00

Μαϊ 24, 2019

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ... ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25/5 - 17:00

ΦΩΤΟ: ο Απόστολος Τζουμαλάκης θα σφυρίξει τον αγώνα μπαράζ, ανάμεσα στη Δόξ...