Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 22 Ιούνιος 2018
Παρασκευή, 22 Ιούνιος 2018 17:43

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΪΡΗΣ

Στον ΑΟ Τρικάλα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Σερραίος πορτιέρο, Δημήτρης Ταΐρης, αποτελώντας μάλιστα το πρώτο απόκτημα της Θεσσαλικής ΠΑΕ.
Ο Δημήτρη Ταΐρη που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχει αγωνιστεί σε Βισαλτιακό, Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας, Πανθρακικό, Καλλονή, Νίκη Βόλου και Τηλυκράτη Λευκάδας.
Η επίσημη ανακοίνωση:
«Τα χέρια έδωσαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟ Τρίκαλα Κώστας Νεμπεγλέρας με τον Δημήτρη Ταΐρη που θα βρίσκεται κάτω απο τα δοκάρια του ΑΟΤ τη νέα αγωνιστική σεζόν».
 
Κατηγορία B' ΕΘΝΙΚΗ
Από την κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν σήμερα οι πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, καθώς και ο νέος κανονισμός διαιτησίας. 
Μόνον επτά είναι οι Σερραίοι διαιτητές που θα σφυρίζουν σε Εθνικά πρωταθλήματα και εξ αυτών μόνον 4 σε Επαγγελματικά πρωταθλήματα. 
Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Σάββας παραμένει για μια ακόμη σεζόν στην Super League, ενώ στη Football League θα συνεχίζει να σφυρίζει ο Απόστολος Τζουμαλάκης, στην οποία κατηγορία θα συνεχίσουν ως βοηθοί διαιτητές και οι Χρήστος Κρυωνάς και Βασίλης Καμπούρης.
Στην Γ’ Εθνική παραμένουν οι διαιτητές Διονύσης Στόλης και Ηλίας Χαψάς και βοηθός ο Αχιλλέας Αναστασιάδης.
Ονόματα που απουσιάζουν από τους πίνακες είναι αυτά του Ανανία Φωτιάδη(Football League), του Πασχάλη Τρακαλιάνη και του Γιάννη Γκουγκούδη(Γ’ Εθνική).
 
Αναλυτικά οι Σερραίοι διαιτητές:
 
ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ 2018-19
 
SUPER LEAGUE2018-19
Διαιτητές:
Κανείς Σερραίος
 
Βοηθοί Διαιτητές:
Νίκος Σάββας
 
FOOTBALL LEAGUE 2018-19
Διαιτητές:
Απόστολος Τζουμαλάκης
 
Βοηθοί Διαιτητές:
Βασίλης Καμπούρης
Χρήστος Κρυωνάς
 
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 2018-19
Διαιτητές:
Διονύσης Στόλης
Ηλίας Χαψάς
 
Βοηθοί Διαιτητές:
Αχιλλέας Αναστασιάδης
 
Από την άλλη 6 είναι οι παρατηρητές διαιτησίας στις δυο μικρότερες κατηγορίες(Football League και Γ’ Εθνική), αφού δεν υπάρχει κανείς στην Super League.
 
Αναλυτικά:
 
ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ 2018-19
 
SUPER LEAGUE
Κανείς Σερραίος
 
FOOTBALL LEAGUE 
Συμεών Τσεσμετζής
Γιώργος Φωτιάδης
 
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 
Γιώργος Αμυγδαλής
Χρήστος Ιωαννίδης
Αλέξανδρος Καδέμογλου
Βαγγέλης  Κελίδης
 
Κατηγορία ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Νέα ευκαιρία δίνεται στον Κυπελλούχο Σερρών 2018,  Απόλλωνα Παραλιμνίου για Πανελλήνια προβολή μέσα από το νέο Κύπελλο Ελλάδας, αφού αυτό θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με τη συμμετοχή των 53 Κυπελλούχων των ΕΠΣ.
Ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων, Σταύρος  Ψαρόπουλος ήταν αυτός που παρουσίασε το νέο σύστημα διεξαγωγής που εγκρίθηκε και στο οποίο προβλέπεται να μετάσχουν οι 16 ομάδες της Super League, οι 16 ομάδες της Football League και οι 53 κυπελλούχοι των ΕΠΣ της περιόδου 2017-18.
Πιο συγκεκριμένα στις δύο πρώτες φάσεις θα μετάσχουν οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ και οι 16 που θα μείνουν από τη διαδικασία, θα αναμετρηθούν με τους 16 της Football League, ώστε να προκύψουν οι 16 ομάδες που θα κοντραριστούν με τους 16 της Super League. 
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
ΦΩΤΟ: Βασίλης Βασιλάκος, Ρόλαντ Σένια, Χρήστος Κιοφετζής, Σωκράτης Χαϊμανατζής
 
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το χτίσιμο του νέου Αστέρα, μιας ομάδας ικανής να παίξει πρωταγωνιστικό λόγο και την ερχόμενη σεζόν, αφού ο προπονητής Άγγελος Τζουμαλάκης βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Διοίκηση, με τον πρόεδρο, Αλέξανδρο Χριστοδούλου να υλοποιεί τις αποφάσεις. 
Ο νέος κύκλος επαφών έφερε μια νέα τετράδα ανανεώσεων που περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές με νιότη εμπειρία που έχουν δείξει το πλούσιο ταλέντο τους αλλά και τις ικανότητές τους.
 
Την τετράδα των ποδοσφαιριστών αποτελούν οι:
Σένια Ρόλαντ, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός που έχει κάνει δυο πολύ καλές σεζόν με τα χρώματα του Αστέρα, έχοντας αναπτύξει μάλιστα μια πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα καρέ καθώς σημείωσε 8 γκολ, 17/18 και 10 γκολ, 16/17. 
Βασιλάκος Βασίλης, ο 23χρονος πορτιέρο που αποτελεί δημιούργημα της Ακαδημίας του Αστέρα και όποτε κλήθηκε φέτος έδειξε να υπερασπιστεί τα δοκάρια έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει .
Κιοφετζής Χρήστος, ο 19χρονος επιθετικός που σιγά σιγά παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής έχοντας και αποδεικνύει ότι μπορεί, έχοντας πετύχει μάλιστα τις δυο τελευταίες σεζόν και 4 γκολ.   
Χαϊμανατζής Σωκράτης, ο 17χρονος μεσοεπιθετικός, που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον Αστέρα πείθοντας τον προπονητή του ότι μπορεί να πάρει  και ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής, έχοντας πανηγυρίσει φέτος κι ένα γκολ. 
Από την άλλη τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα αναζητά ο νεαρός πορτιέρο, Τριαντάφυλλος Γκαϊδατζάκης, που δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Νεοχωρίου, έχοντας εφόδιο τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε όποτε κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία του Αστέρα.
 
 
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν τα μέλη της διοίκησης του Ηρακλή Αμμουδιάς έγινε η κατανομή των αξιωμάτων με αλλαγή στην θέση του προέδρου και με την είσοδο 6 νέων μελών στο ΔΣ.
 
Αναλυτικά το νέο ΔΣ έχει ως εξής:
 
Πρόεδρος: Γιαννακόπουλος Νίκος
Αντιπρόεδρος: Μαρίγκος Χρήστος
Γενικός γραμματέας: Γκάλιος Αλέκος
Γενικός αρχηγός: Χατζηιωαννίδης Γιάννης
Ταμίας: Τηλιώκης Γιώργος
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Τόλιος Κώστας
Έφορος: Παράσχος Ρούλης
Μέλη: Καραφύλλης Άγγελος, Ευαγγελίδης Τόλης, Μυρωνίδης Πέτρος
 
Έχουμε επιστροφές παλιών και έμπειρων ανθρώπων στην διοίκηση όπως ο Χρήστος Μαριγκος και ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης, όπως και 2 νέων μελών με επιφανή οικονομική άνεση που αναμένεται να βοηθήσουν αρκετά την ομάδα σε αυτό το τομέα τον Άγγελο Καραφύλλη και τον Τόλη Ευαγγελίδη.
Η νέα διοίκηση έχει ξεκινήσει με όρεξη και διάθεση για να οδηγήσει τον Ηρακλή Αμμουδιάς στην επιλεκτική κατηγορία.
Σκοπός της διοίκησης είναι η ομάδα να παίξει όμορφο ελκυστικό ποδόσφαιρο και να κάνει τον απαιτητικό φίλαθλο κόσμο του χωριού μας να αγαπήσει ακόμα πιο πολύ την ομάδα που τόσα χρόνια μας κάνει υπερήφανους.
Από σήμερα κιόλας έχει ξεκινήσει ήδη ο προγραμματισμός της φετινής χρονιάς με την διοίκηση όπως σας είχαμε ανακοινώσει να έχει έρθει σε συμφωνία με τον πετυχημένο προπονητή της περσινής χρονιάς Βαγγέλη Τούσκα, εκτός από τον προπονητή έχουμε ανανεώσεις παικτών με όλο το βασικό κορμό να παραμένει στην ομάδα, με τους:
Γιώργος Παπαδόπουλος, 
Γιώργος Σιδηρόπουλο, 
Ηλίας Γκάλιος, 
Κώστας Μητκώνης, 
Νίκος Γκάλιος, 
Γιώργος Αμανατίδης, 
Νίκος Βαλτσιάνης, 
Ηλίας Βέλλιος, 
Θοδωρής Μπαμπούρης, 
Δημήτρης Χρυσοπλαριδης, 
Δημήτρης Αλμπανάκης, 
Πέτρος Δουλγέρης, 
Βασίλης Πλατνάρης, 
Πρόδρομος Πλατνάρης, 
Θανάσης Πλατνάρης, 
Νίκος Παπαδημητρίου, 
να παραμένουν κ φέτος παίκτες της ομάδας μας, φυσικά η διοίκηση κάνει κινήσεις να παραμείνουν όλοι οι παίκτες από το περσινό ρόστερ και να κάνει όσες μεταγραφές χρειαστεί για να μπορέσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει, μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές που θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση.
Από σήμερα κυκλοφορούν και τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής χρονιάς με το κόστος να ανέρχεται στα 40 ευρώ όπως σε κυκλοφορία τέθηκε από σήμερα και η κάρτα μέλος του συλλόγου στα 10 ευρώ.
Η ομάδα μας από φέτος πρωτοπορεί και σήμερα θα γίνει μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας μας η παρουσίαση της νέας φανέλας που από την πρώτη ματιά δείχνει να κλέβει τις εντυπώσεις και να γίνεται ανάρπαστη μιας και θα μπορεί όποιος θέλει να παραγγείλει μια παρόμοια στους ανθρώπους της διοίκησης και να την κάνει δική του....
 
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Με τον Μιχάλη Καμάρη στον πάγκο θα πορευθεί και τη νέα χρονιά ο Άρης, στην προσπάθεια που θα κάνει η ιστορική ομάδα της Μαυροθάλασσας να πετύχει την άνοδο στην Ανώτερη κατηγορία. Η έλευση έτσι κι αλλιώς του Μιχάλη Καμάρη στην ομάδα τον περασμένο Νοέμβρη(2017) έφερε σημάδια βελτίωσης τα οποία έγιναν πιο ορατά στον Β’ γύρο και ήταν το διαβατήριο για τον ικανό προπονητή για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας που γίνεται στην Μαυροθάλασσα.
Ο 39χρονος τεχνικός που έχει πανηγυρίζει την άνοδο στην Ανώτερη κατηγορία με μια άλλη ομάδα της περιοχής τον Μακεδονικό Ιβήρων, έπαιξε ποδόσφαιρο στην γενέτειρά του Ασπίδα Τερπνής, στη Νέα Βύσσα, στο Βισαλτιακό και στην ΑΕ Νιγρίτας, ενώ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός του Στράτου Δρακούλη και του Στράτου Κεραμιδά στην ΑΕ Νιγρίτας, ενώ δούλεψε ως προπονητής και στον ΑΟ Νιγρίτας. 
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Ξεφεύγει από τα τοπικά πρότυπα η νέα φανέλα του Ηρακλή Αμμουδιάς, τόσο για  τον σχεδιασμό της όσο και τον συμβολισμό της, αφού είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα και την Μακεδονία, με τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας να δεσπόζουν αλλά θα υπάρχει και η επιγραφή «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»!
 
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
 
Αυτή είναι η νέα φανέλα της ομάδας μας για την φετινή χρονιά....
Η νέα φανέλα έχει το μπλε της θάλασσας να εναλλάσσεται με το γαλάζιο του ουρανού και να σχηματίζει ολόκληρη την Ελληνική σημαία, ενώ ο σταυρός σύμβολο περηφάνιας και κληρονομιάς της Ελλάδας κοσμεί μια μοναδική σε σχεδιασμό φανέλα.
Χρησιμοποιώντας δύο αποχρώσεις του μπλε ή φανέλα απεικονίζει την Ελληνική σημαία με το σταυρό της σημαίας στο δεξί στήθος.
Να τονίσω ότι στο πίσω μέρος της φανέλας και πάνω από το ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ θα υπάρχει το Ήλιος της Βεργίνας με την επιγραφή γύρω από το Ήλιο να γράφει "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"
Η νέα φανέλα θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας.
Για παραγγελίες θα πρέπει να επικοινωνήσετε με γενικό γραμματέα της ομάδας μας Αλέκο Γκαλιο.
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Prev Next
STUDIO FOTO KLIK
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
BP Πετρέλαιο Θέρμανσης: Μανάφης Κωνσταντίνος, 2o χλμ Σερρών-Θεσσαλονίκης, τηλ: 23210 39358
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ STUDIO - Τηλ.: 694 806 9001
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
P&J Papoutsis, clothes & shoes
Με τη συλλογή ποτηριών cocktail κάθε μέρα είναι γιορτή!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
O2  ARENA sports cafe - Γρ. Ρακιτζή 57, Σέρρες - τηλ.: 23210 65676, Υπεύθυνος: Νίκος Λάππας τηλ.: 6936145444
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
BP ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - AUTO GAS
ΟΠΤΙΚΑ - ΗΛΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ - Λ. ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ 18, ΣΕΡΡΕΣ - ΤΗΛ: 23210 23124 - 6936 903 511
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
www.serresgoal.gr - FOTO KLIK - Εθν. Αντίστασης 5 (πλατεία Ελευθερίας) - Σέρρες- Τηλ.: 23210 23131

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΔΕΝΤΣΑΣ... ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Φεβρουάριος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΣΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 23 & 24/2 - 15:30

Φεβ 22, 2019

ΕΠΣΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 23 & 24/2 - 15:30

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών, οι ...