Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018
Ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 1/8, στη μία περίπου το μεσημέρι η συνέντευξη τύπου του Χρήστου Καραθανάση στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια με νέα πρόταση που λέει ότι δέχεται να πάρει φέτος τον Πανσερραϊκό αρκεί να εγγυηθεί ο Πρόεδρος, Χατζημιχαηλίδης και όλο το ΔΣ ότι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο(2019-20)  θα πάρει τις Ακαδημίες.
Ο Σερραίος επιχειρηματίας μετά την εισήγησή του απάντησε με υπομονή σε όλες τις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν.
Ξεκινώντας την εισήγησή του και αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους, συνέχισε λέγοντας. 
Ακόμη μία δικιά μου προσπάθεια πέφτει στο κενό. Έκανα ότι ήταν δυνατό να κάνω για να κρατήσω τον Πανσερραϊκό στη Γ’ Εθνική όπου θα πρωταγωνιστήσει. Κάναμε την πρότασή μας, δώσαμε ότι μας ζήτησε ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκός και αυτή η προσπάθεια έχει πέσει στο κενό. Ξεκίνησε ως εξής η όλης ιστορία. Ο κ. Χατζημιχαηλίδης μας κάλεσε στο γραφείο μετά το ενδιαφέρον που δείξαμε, για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανσεραρϊκού. Κάναμε την συζήτησή μας, ξέραμε ότι ο Πανσερραϊκός δεν έχει να μας δώσει πολλά πράγματα. Συμφωνήσαμε σε όλα και το μόνο πρόβλημα ήταν οι Ακαδημίες. Μας ζητήθηκε στην αρχή μια εγγυητική των 200.000 €. Εμείς την παραδώσαμε και αφού συμφωνήσαμε σε όλα τα πράγματα που ήθελε ο Ερασιτέχνης πήγαμε σε ένα σχέδιο ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο μας απέστειλε μετά από μία εβδομάδα. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα και έχει μείνει μόνο το θέμα των Ακαδημιών. Το πρόβλημα των Ακαδημιών ξεκινάει από το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπάρχει με τον Πήγασο και το οποίο λέει ότι εμείς καλούμαστε να πληρώσουμε 300,00 € στον πήγασο αν γίνουμε ΠΑΕ προκειμένου να πάρουμε τις Ακαδημίες. Εμείς ζητήσαμε να πληρώσουμε την ρήτρα των 50.00 € που υπάρχει στο συμφωνητικό και να λυθεί η σύμβαση και να περιέλθουν οι Ακαδημίες στον Πανσερραϊκό δηλαδή σε μας. Είμαστε πολύ ξεκάθαροι σ’ αυτό το κομμάτι. 
Στη συνέχεια τέθηκαν ερωτήσεις.
Ερώτηση: Το θέμα των Ακαδημιών είναι τόσο πολύ σοβαρό. Γιατί δεν παίρνει ο Καραθανάσης την ομάδα και σιγά σιγά να πάρει και τις Ακαδημίες. Γιατί επιμένει τόσο πολύ στις Ακαδημίες; Του δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο;
Απάντηση: Το θέμα των Ακαδημιών είναι πολύ σοβαρό, αφού όταν γίνουμε ΠΑΕ από κει και πέρα υπάρχει η ρήτρα των 300.000 € για να πάρουμε τις Ακαδημίες. Εμείς θέλουμε να σπάσουμε την συμφωνία πληρώνοντας τώρα την ρήτρα των 50.000 € και να περιέλθουν οι Ακαδημίες άμεσα σε μας και να γλυτώσουμε τις 300.00 €, γιατί ο σκοπός ο δικός μας είναι να πρωταγωνιστήσει ο Πανσερραϊκός και να γίνει όσο πιο σύντομα μπορούμε ΠΑΕ. Δεν είναι σκοπός μας να μείνει  Ο Πανσερραϊκός στην Γ’ Εθνική. Ζητήσαμε λοιπόν ένα σχέδιο σύμβασης, για να έχουμε μια βάση συζήτησης,  το οποίο κάναμε να το πάρουμε μία εβδομάδα και μας δόθηκε αφού πρώτα κατέθεσα την Εγγυητική των 200.000 €. Εδώ να σας ενημερώσω ότι ζήτησα να συγκροτηθεί μια Επιτροπή για να παραδώσω την Εγγυητική, η οποία συστάθηκε(την αποτελούσαν οι: Γκράτζιος, Καλαϊτζίδης, Πυρινής και ο Επίτιμος πρόεδρος(Σιδέρης)), όταν πήγα όμως να παραδώσω την Εγγυητική βρήκα μόνον τον Επίτιμο και τη Γραμματεία και την επομένη μου εστάλη το σχέδιο σύμβασης-συμφωνητικό. Και τότε είδαμε να γράφει το εξής απαράδεκτο. Ως ερασιτεχνική ομάδα(Γ’ Εθνική) θα πρέπει να αποδίδουμε το 10% των εισπράξεων από τα εισιτήρια. Να ήμασταν επαγγελματική ομάδα(ΠΑΕ) θα το καταλάβαινα. Μας γράφει δε ότι ο έφορος να γνωρίζει την οικονομική και τεχνική κατάσταση την οποία δεν μας την έστειλα ποτέ, παρά μόνο στο τελευταίο ραντεβού την πήραμε εμείς δια χειρός(την αντιγράψαμε) και διαπιστώσαμε το τι μας δίνει ο Πανσερραϊκός. Μόνον χρέη. Μας δίνει χρέη προς την ΕΠΟ. Μας δίνει χρέη προς τον Στέβιτς(330.000€). Μας δίνει χρέη προς το Δημόσιο και ΙΚΑ τα οποία βαρύνουν όλα αυτά την ΠΑΕ. Και μας δίνει ακόμη 20 δελτία από την Κ 20 τα οποία δεν τα έχουν βρει ακόμη, αφού δεν ξέρουν που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές. Και μας δίνει κα ένα γήπεδο στο πάρκο υπό κατασκευή, αφού  είναι ακόμη χωράφι. Δηλαδή δεν μας δίνει τίποτα. Εμείς ήρθαμε στον Πανσερραϊκό και το 2013 με ένα όραμα. Ήρθαμε στον Πανσερραϊκό για να βάλουμε τις βάσεις. Τότε μου ζήτησαν μια εγγυητική 300.000€. Δεν έδωσα εγγυητική, τους έδωσα όμως λεφτά μετρητά. Το γνωρίζουν όλοι όσοι ήταν τότε στο ΔΣ. Βρήκαν τότε μια αφορμή και δεν μας δώσαν την ομάδα για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας. Δώσαν λοιπόν τότε τον Πανσερραϊκό σε κάποιες οικογένειες των Σερρών. Καλά κάνανε λοιπόν. Ο Πανσερραϊκός όμως το 2018 βρέθηκε σε χειρότερη κατάσταση από το 2013. Δεν μίλησα τότε. Τα πήρα όλα πάνω μου και σιώπησα. Το έκανα τότε για το καλό του Πανσερραϊκού. Σήμερα όμως το 2018, αυτό που έχει γίνει είναι ανεπίτρεπτο και θέλω να προστατεύσω και τα συμφέροντα τα δικά μου και του Πανσερραϊκού. Γι αυτό σήμερα δεν πρέπει να ξανακάνουμε το ίδιο λάθος. Εμείς είμαστε εδώ. Θέλουμε να επενδύσουμε σε υποδομές. Να βάλουμε τις βάσεις.  Και είμαστε εδώ για το καλό του Πανσερραϊκού.  Θέλουμε οι Ακαδημίες να ανήκουν στον Πανσερραϊκό. Γι αυτό πληρώνουμε τις 50.000 € για τη ρήτρα και θέλουμε τις Ακαδημίες. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί ο Ερασιτέχνης δεν θέλει αυτή την συμφωνία.
Ερώτηση: Υπάρχει σκοπιμότητα που δεν δίνεται η ομάδα σε σας, γιατί ακούγεται ότι υπάρχει άλλος επιχειρηματίας(plan b). 
Απάντηση: Εμείς θέλουμε και ανθρώπους να συνεργαστούμε, δεν θέλουμε να είμαστε μόνοι μας. Ποιος θέλει. Ελάτε όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια. Μακάρι να υπάρχουν και άλλοι, για το καλό του Πανσερραϊκού
Ερώτηση: Από τον ΜΓΣ τι σας είπαν, ότι θα περιμένετε μέχρι να φθάσει η ημερομηνία για να μπορέσετε να πάρτε τις ακαδημίες ή σας είπαν πάρτε την ομάδα   και βλέπουμε του χρόνου τι μπορούμε να κάνουμε για να περάσουν οι ακαδημίες σε σας..
Απάντηση: Υπάρχει ένα πρόβλημα στις επαφές. Πήγα την εγγυητική και δεν με περίμενε κανείς. Δεν βρήκα ποτέ όλο το ΔΣ του ΜΓΣ. Πάω στην δεύτερη συνάντης για να συναντήσω την Επιτροπή και βρίσκω τον κ. Πυρινή και τον κ. Καλατζίδη και μετά από μία ώρα ήρθε και η κυρία Εμμανουηλίδου. Ενώ εμείς ήμασταν μια πενταμελής επιτροπή που ήρθαμε από Θεσσαλονίκη για να ξεκαθαρίσουμε το τι γίνεται. Μάλιστα την σύμβαση που έχουν υπογράψει με τον Πήγασο για τις Ακαδημίες την έχουν κρυφή. Δεν μας την έχουν εμφανίσει. Ξέρετε τι γράφει όλα τα δικαιώματα έως το 2023 ανήκουν στον Πήγασο. Όλα γίνονται κάτω από την ομπρέλα του Πήγασου. Έχουν πουλήσει τον Πανσερραϊκό. Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα. Το σήμα και το όνομα. Ποιος είναι αυτός που υπέγραψε τέτοια σύμβαση. Χατζημιχαηλίδης, Γκράρτζιος υπογράφουν. Ας μας πουν γιατί υπέγραψαν αυτό το συμφωνητικό για 10 χρόνια. Ο νόμος λέει ότι εγώ αν γίνω ΠΑΕ πρέπει να έχω Ακαδημίες. 
Κλείνοντας ο κ. Καραθανάσης ανέφερε ότι τα χρέη είναι πάνω 800.000€ τα οποία θα κληθεί να πληρώσει αν η ομάδα γίνει ΠΑΕ, και μάλιστα τόνισε ότι μια ομάδα ανθρώπων που προήλθε από τις εκλογές με ψήφους μόνο 30-40 ανθρώπων διοικούν τον ΜΓΣ όπου στο ΔΣ  υπάρχει πατέρας, κόρη και γαμπρός και μπαίνουν εμπόδιο στον Πανσερραϊκό.
Από την άλλη έκανε ένα κάλεσμα στους φίλους του Πανσερραϊκού, που αγαπούν την ομάδα και θέλουν να την βλέπουν να πρωταγωνιστεί  και να είναι εκεί που πραγματικά του αξίζει, εμείς είμαστε εδώ και θέλουμε την βοήθεια όλων. Όλων των Σερραίων. Όχι να μας παίρνουν τηλέφωνο οι οργανωμένοι(Che Guevara Club) και να μας ζητούν να ακυρώσουμε τη συνέντευξη για το καλό το Πανσερραϊκού. Θέλουμε όλους του Σερραίους δίπλα μας και για αυτό κάνουμε αυτή την πρόταση. Δεν βάζουμε την ταφόπλακα στον Πανσερραϊκό. Εμείς είμαστε εδώ. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον Πανσερραϊκό και γι αυτό κάνουμε αυτή την τελευταία πρόταση. Αν δεσμευτεί ο πρόεδρος και εγγυηθεί με όλο το ΔΣ, εμείς παίρνουμε τον Πανσερραϊκό, μόνο το ποδοσφαιρικό κομμάτι και από κει και πέρα πρέπει να δεσμευθούν ότι του χρόνου οι Ακαδημίες πρέπει να ρθουν σε μας. Τέλος να αναφέρω ότι ευτυχώς υπάρχουν και αξιόλογα άτομα όπως ο κ. Χατζημαργαρίτης, ο οποίος είναι ο μόνος που μας βοήθησε σ’ αυτή την προσπάθεια και μα είπε ότι αυτό το γήπεδο εμείς μπορούμε να το δώσουμε. Είναι από τον μόνο που πήρα θετικά μηνύματα.
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Την έκπληξη έκαναν στον Αστέρα Νεοχωρίου καθώς σήμερα ανακοίνωσαν τον Θοδωρή Μεσέρδη. Μια δυνατή προσθήκη με πολλές παραστάσεις από τα Σερραϊκά γήπεδα και όχι μόνο, που θα αποτελέσει ένα πολύτιμο γρανάζι στην ποδοσφαιρική μηχανή που ετοιμάζει ο προπονητής, Άγγελος Τζουμαλάκης, διαθέτοντας και την εμπειρία αλλά και την ποιότητα που είναι απαραίτητη στην απαιτητική Επίλεκτη κατηγορία. 
Ο 31χρονος μέσος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα πολύ μικρός από τον Φίλιππο Νέας Ζίχνης, μεταπήδησε στην Ασπίδα Δραβίσκου, και από κει στην γενέτειρά του τον Εθνικό Γαζώρου(Δ΄και Γ΄Εθνική). Ακολούθως για μια διετία στον Απόλλωνα Παραλιμνίου(2012-14)και την τελευταία τριετία και πάλι στην Ασπίδα(2014-17), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Λευκώνα.
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Πρώτη προπόνηση σήμερα Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018, για τον νεοσύστατο ποδοσφαιρικό σύλλογο της Νιγρίτας, στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης. Πλημμύρισε το γήπεδο ποδοσφαιριστές, αφού το ρόστερ της Νιγρίτας 2018 φθάνει τους 35 ποδοσφαιριστές και σίγουρα ο προπονητής Δημήτρης Νικολαΐδης θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. 
Της πρώτης προπόνησης προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός με τις ευχές για υγεία και επιτυχίες να δίνουν και να παίρνουν, ενώ διάχυτη ήταν η αισιοδοξία για την επιτυχή έκβαση της νέας αυτής προσπάθειας που ξεκίνησε λίγο καιρό πριν με τη συνένωση των δυο ομάδων της Νιγρίτας της ΑΕΝ και του ΑΟΝ που γέννησε τη Νιγρίτα 2018.
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Την δική του σημαντική προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα ο Εθνικός, καθώς οι Διοικούντες της ομάδας του  Ροδολίβους έντυσαν στα «Γαλάζια» τον Αντρέα Σκέντερι. 
Τον 25χρονο επιθετικό που έχει μια ανοδική πορεία παίζοντας την τελευταία πενταετία με την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ Μαυρολόφου, έχοντας αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα καρέ, καθώς το 2016-17 σημείωσε  5 γκολ, ενώ την περασμένη χρονιά σημείωσε 7 γκολ και σίγουρα στην ποδοσφαιρική μηχανή που ετοιμάζει ο προπονητής του Εθνικού, Δημήτρης Γριβέλης, πρόκειται να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στην γραμμή κρούσης, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Ασπίδα Δραβίσκου
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Ο Αετός σβήνει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη των Σερρών κι έτσι μία ακόμη τριπλέτα παικτών που τα τελευταία 7 τουλάχιστον χρόνια ήταν συμπαίκτες στην ιστορική ομάδα του Χαροπού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ίδια ομάδα. Αυτή τη φορά θα φορούν τα Ασπρόμαυρα της Αναγέννησης, αφού οι Διοικούντες της ομάδας του Νέου Πετριτσίου κατάφεραν να τους πείσουν, να συνεχίσουν στο γειτονικό Νέο Πετρίτσι την καριέρα παραμένοντας μια καλή παρέα, αποτελώντας μια ιδανική τριπλέτα για απροσπέλαστη άμυνα.
 
Την τριπλέτα αποτελούν οι:
Ο 29χρονος πορτιέρο Θόδωρος Γρηγοριάδης, που με την εμπειρία του και τις ικανότητές του θα αποτελέσει την εγγύηση στη θέση Νο 1 που έψαχναν οι Ασπρόμαυροι.
Ο αειθαλής κεντρικός αμυντικός Γιάννης Στόικος, που μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί και ως μέσος, πρόκειται με την εμπειρία του και την ποδοσφαιρική του ποιότητα να αποτελέσει ένα σημαντικό γρανάζι στην ποδοσφαιρική μηχανή της ομάδας του Νέου Πετριτσίου, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του νομού με υψηλούς στόχους(Εθνικός Σιδηροκάστρου, Άρης Σκοτούσσας, Διγενής Άνω Ποροΐων, αλλά και στην Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου).
Ο 29χρονος αμυντικός Δημήτρης Μελαδίνης με την εμπειρία του θα αποτελέσει μια ακόμη αξιόπιστη λύση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Ο πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, Βασίλης Χατζημιχαηλίδης, φιλοξενήθηκε  στο ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ δίνοντας τις απαντήσεις του Ερασιτέχνη όσον αφορά τη σημερινή Επιστολή του Χρήστου Καραθανάση.
Επέρριψε τις ευθύνες για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων στη πλευρά Καραθανάση τονίζοντας ότι τορπίλισε τις διαπραγματεύσεις βάζοντας θέμα των Ακαδημιών για το οποίο στην αρχή είχαμε συμφωνήσει, αφού ήταν γνωστή η δυσκολία που έχουμε στο θέμα αυτό τονίζοντας, ότι αν θέλει ο Καραθανάσης εμείς υπογράφουμε τη συμφωνία. 
Από την άλλη όσον αφορά για δεύτερο πλάνο τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, υπάρχουν σκέψεις και ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 8 Αυγούστου, στις 20:00, θα υπάρξει ανοικτή συζήτηση, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο να συμμετάσχει, προσπαθώντας δε να διαβεβαιώσει για το τι μέλλει γενέσθαι στον Πανσερραϊκό, τόνισε ότι κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα ο Πανσερραϊκός θα αγωνίζεται του χρόνου στην Γ’ Εθνική.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
 
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Prev Next
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΗΜΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΗΛ.: 23210 36238 - Κιν: 6978 330 547
Με τη συλλογή ποτηριών cocktail κάθε μέρα είναι γιορτή!
P&J Papoutsis, clothes & shoes
ParisNiko - Τηλ. 23210 24515, 55177 - CU: 6943 445 854, F2G: 6931 303 318, WHATS UP: 6980 018 050
Σουβλάκι ο Σώτος | Τηλέφωνο :23210 56211
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
VETROP - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΤΣΗΣ -  ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) - Τηλ.: 23210 80033 - Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης (6o χλμ)
Le@rn it... ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...
BP Πετρέλαιο Θέρμανσης: Μανάφης Κωνσταντίνος, 2o χλμ Σερρών-Θεσσαλονίκης, τηλ: 23210 39358
ΤΣΙΡΩΝΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ-ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ-ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ- ΜΕΣΟΡΑΧΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΤΗΛ.: 2324022873, 2324020110, 6944740126, 6971804152
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ STUDIO - Τηλ.: 694 806 9001
STUDIO FOTO KLIK
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
BP ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - AUTO GAS
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
www.serresgoal.gr - FOTO KLIK - Εθν. Αντίστασης 5 (πλατεία Ελευθερίας) - Σέρρες- Τηλ.: 23210 23131
Family Kitchen - Χειροποίητος Γύρος, Εκλεκτά Ψητά
SELI ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΤΗΛ: 23210 73223
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
O2  ARENA sports cafe - Γρ. Ρακιτζή 57, Σέρρες - τηλ.: 23210 65676, Υπεύθυνος: Νίκος Λάππας τηλ.: 6936145444
ΟΠΤΙΚΑ - ΗΛΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ - Λ. ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ 18, ΣΕΡΡΕΣ - ΤΗΛ: 23210 23124 - 6936 903 511
Συμβουλευτική Λογιστική - Γαβριηλίδης Ιωάννης - Μεραρχίας 13 - Σέρρες - τηλ. 23210 67371 - 6934 910 968
Auto Club - Λευκώνας Σερρών - Τηλ. 23210 50599, 75895
Bet Αρένα - Τηλ. 23210 59586

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΔΕΝΤΣΑΣ... ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Αύγουστος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ… ΟΙ ΔΙΑIΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 15ης ΣΤΡΟΦΗΣ… ΚΥΡ 20/1 – 15:00

Ιαν 16, 2019

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ… ΟΙ ΔΙΑIΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 15ης ΣΤΡΟΦΗΣ… ΚΥΡ 20/1 – 15:00

ΦΩΤΟ: ο Δημήτρης Κεφαλάς και ο Ηλίας Χαψάς   Ανακοινώθηκαν πριν από ...