Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 12 Μάιος 2019
Επιστροφή στην Ελίτ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου για τον Διγενή Άνω Ποροΐων, αφού αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην Ανώτερη κατηγορία(Α’ όμιλος), επικρατώντας σήμερα στην τελευταία αγωνιστική των Play Off, του Ολυμπιακού Ροδόπολης, με 5-1 στο ντέρμπι του Μπέλες. 
Η ομάδα των Άνω Ποροΐων έχοντας μια συνολικά πολύ καλή αγωνιστική παρουσία φέτος, αναδείχθηκε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και της κανονικής περιόδου, μπροστά από τον Ηρακλή Αμμουδιάς, για συνεχίσει με την ίδια φόρα και στα Play Off. 
Ο Διγενής είχε συμμετάσχει στην Επίλεκτη κατηγορία(2014-15), στην πρώτη χρονιά μετά την αναδιάρθρωση στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο και ενώ βαθμολογικά είχε σωθεί, οι Διοικούντες αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή στην Ανώτερη κατηγορία, κάνοντας μια νέα αρχή που μετά από μια τετραετία απέδωσε καρπούς.
Από την άλλη ο Ηρακλής Αμμουδιάς θα επιδιώξει την επιστροφή στα Σαλόνια του Σερραϊκού ποδοσφαίρου μέσα από την διαδικασία των μπαράζ, αφού κατετάγη τελικά δεύτερος. Σε πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει σε μονό αγώνα τον Άρη Πρώτης και ο νικητής του αγώνα αυτού θα αντιμετωπίσει τον 10ο του  βαθμολογικού πίνακα της Επίλεκτης σε αγώνα μπαράζ για μια θέση στην μεγάλη Σερραϊκή ποδοσφαιρική κατηγορία.
 
101
Η ώρα της απονομής της Κούπας του πρωταθλητή...
103
...ωραίες στιγμές έζησαν οι παίκτες οτυ Διγενή...
104
...αλλά και όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα...
105
Ο προπονητής της ανόδου, Θόδωρος Κερογλίδης, με τον Πρόεδρο του Διγενή, Νίκο Πετρακόπουλο...
 

Στα Play Out της ΕπΙλεκτης

Στα Play Out της Επίλεκτης, υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός Λευκώνα, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ελπίδα Προβατά(1-1), αφού και στο υποθετικό σενάριο να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική το Άνω Μητρούσι και να χάσουν οι άλλοι δυο(Νέος Σκοπός και Προβατάς) δεν τον ευνοεί η τριπλή ισοβαθμία, αφού έχει την μικρότερη βαθμολογική συγκομιδή στον επί μέρους βαθμολογικό πίνακα.
Όσον αφορά για το ποια ομάδα, ανάμεσα στη Δόξα Νέου Σκοπού και την Ελπίδα Προβατά θα ακολουθήσει τον Ολυμπιακό Λευκώνα στην Ανώτερη κατηγορία θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική και μάλιστα στις λεπτομέρειες, αφού οι δυο ομάδες αυτή την στιγμή ισοβαθμούν με 10 βαθμούς. Στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουμε δυο λευκές ισοπαλίες και όλα θα κριθούν στην διαφορά των γκολ εφόσον υπάρξει εκ νέου ισοβαθμία, με την ομάδα του Νέου Σκοπού να βρίσκεται σε πιο πλεονεκτική θέση, αφού έχει καλύτερη διαφορά που είναι το αμέσως επόμενο κριτήριο. Πάντως σίγουρα θα υπ΄ρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τελικό σφύριγμα προκειμένου να ξεκαθαρίσει πια ομάδα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. 
 
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 18-05-2019 - 17:00(10η αγων)
ΛΕΥΚΩΝΑΣ - ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ
ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ - ΝΕΟΧΩΡΙ
ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΒΑΤΑΣ
 
Τι προβλέπει ο ΚΑΠ στις ισοβαθμίες;
 
Άρθρο 20, Βαθμολογική κατάταξη ομάδων
4. Οι ομάδες κατατάσσονται, κατά σειρά, στον βαθμολογικό πίνακα με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσαν η καθεμιά. Από τον πίνακα αυτό:
α) Ανακηρύσσεται η νικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος που είναι αυτή που κατέλαβε την πρώτη θέση.
β) Ανακηρύσσονται οι ομάδες που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.
γ) Ανακηρύσσονται η ομάδα ή οι ομάδες που προβιβάζονται ή υποβιβάζονται στην ανώτερη ή κατώτερη κατηγορία βάσει της οικείας προκήρυξης.
5. Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων για τις θέσεις της παρ 4 του παρόντος άρθρου, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο το σύνολο των
βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
6. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ 47 τους αγώνες.
7. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
8. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
9. Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβαθμία ομάδων τότε συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
10. Η σειρά που παίρνει η κάθε ομάδα στους παραπάνω ειδικούς βοηθητικούς πίνακες, μεταφέρεται στον αρχικό βαθμολογικό πίνακα, για την - κατά σειρά - κατάληψη των θέσεων των ομάδων που είχαν ισοβαθμήσει.
 
 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Ξέφρενα πανηγύρια για την Άνω Μερά, την ομάδα της Μυκόνου που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Κυκλάδων και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Πανηγύρια και για τους πέντε Σερραίους ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν Πρωταθλητές, αφού αγωνίζονται στην ομάδα της Μυκόνου. Πρόκειται για τον πορτιέρο, Γιώργο Τζάβρα, τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της ομάδας,  Θάνο Χατζάκο, τον επιτελικό μέσο, Άκη Καρφαρίδα, τον επιθετικό, Τόλη Δημητρανόπουλο και τον αμυντικό Μένιο Κωφοκώτσιο.
Οι Σερραίοι ήταν πρωταγωνιστές στον τελικό μιας και αγωνίσθηκαν και οι πέντε, σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναξιακό που κρίθηκε στα πέναλτι, μετά το ισόπαλο 1-1. Μάλιστα ο μεν Άκης Καρφαρίδας εκτέλεσε εύστοχα το 2ο πέναλτι, ο δε Θάνος Χατζάκος, εκτέλεσε εύστοχα το 5ο τελευταίο και πιο κρίσιμο πέναλτι που χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του, ΑΣ Άνω Μερά Μυκόνου.
 
Το ποδόσφαιρο των Σερρών όχι μόνο δεν γνωρίζει σύνορα, αλλά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και εκτός συνόρων, παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει. 
Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Πανσουλιακού, σήμερα το απόγευμα λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι στο Νεοχώρι, με τον γηπεδούχο Αστέρα, έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο για ένα κοριτσάκι από την γείτονα χώρα. Αφορμή στάθηκε ο συμπαίκτης τους Στόγιαν Νικολακίεφ, που τους έκανε την πρόταση και όλοι μαζί την αποδέχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη, συμβάλλοντας και οικονομικά στην προσπάθεια που γίνεται. 
Πρόκειται για την Ιωάννα, ένα γλυκύτατο κοριτσάκι από την γειτονική χώρα που δίνει έναν τεράστιο αγώνα για την ζωή, έχοντας και την υποστήριξη μεγάλων ομάδων αλλά και αστέρων του Βουλγάρικου ποδοσφαίρου.
PANSOYL 1
Η φανέλα με το μήνυμα για την Ιωάννα... 
Κατηγορία ΕΠΣΣ
Μαύρη σελίδα στην ιστορία των Κυανοκίτρινων, υποβιβασμός στην Γ´, μετά από 3 χρόνια στην Β´ Εθνική και με μια εκπληκτική προσπάθεια ανόδου πέρυσι για την Α2! 
Καλή δύναμη σε όλους και γρήγορη επάνοδος, εκεί που πραγματικά αξίζουν οι ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ!
 
Δεκάλεπτα: 22-29, 39-41, 47-60, 59-74
Διαιτητές: Ευφραιμίδης - Ταρενίδης
 
ΙΚΑΡΟΙ STIHL(Σίσκος): Κάτος, Σιδερίδης 7(1), Γεωργιανός 11(1), Δαλαγκόζης, Κουτσοκώστας, Γκούτζιας, Παπαδόπουλος 11, Καραμπέκης 10(2), Θολιώτης 10, Φώτογλου 6(1), Κακιούζης 4.
ΓΕΦΥΡΑ(Παράδας): Ψευτόγκας 3(1), Πουλιανίτης 5(1), Καταβαίνης 7, Αποστολίδης 24(4), Ζιάκας 14(4), Κουτουξίδης 11(2), Καραγιαννάκης, Κοτσάνος 4, Σώμος 4, Παπαδόπουλος 2.
 
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
ΦΩΤΟ: ο ΠΟ Τρίγλιας όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής...

Η ομάδα της Χρυσούπολης δε κατάφερε τελικά παρά την λευκή ισοπαλία που απέσπασε εκτός έδρας την περασμένη Κυριακή, ηττήθηκε εντός έδρας σήμερα με 1-0 από την Νέα Τρίγλια, την ομάδα της Χαλκιδικής που πανηγυρίζει την άνοδο στην Football league.
Το άγχος ήταν φανερό από το 1ο λεπτό στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Νέστου.
Η ομάδα της Τρίγλιας με τον ταχύτατο Ντούνγκα δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.
Ο Νέστος στα πρώτα 45΄λεπτά αν και δεν είχε ενέργεια στην απόδοση του , δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε.
Το χειρότερο ότι λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε να χάνει με 1-0 με πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα.
Γεγονός όμως είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο η Τρίγλια είχε καλύτερη παρουσία.
Στην επανάληψη όσο περνούσε η ώρα τα πράγματα γινόταν ακόμα πιο δύσκολα με το Νέστο να χάνει ευκαιρίες κυρίως με τον Τσελέπη ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή και θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας για τους γηπεδούχους.
Από την άλλη η Τρίγλια ήταν και πάλι ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο της Χρυσούπολης και βοήθησε όσο μπορούσε.
Η προσπάθεια του Νέστου ήταν σίγουρα μεγάλη ενώ στο τέλος ο προπονητής των φιλοξενουμένων  Κώστας Γεωργιάδης δήλωσε πως η Τρίγλια , ένα μικρό χωριό στην Χαλκιδική , έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα αφού κέρδισε σε μία έδρα που ο Νέστος δεν είχε καμία ήττα.
 
Το φιλμ του αγώνα
Στο 14’ σουτ από πλάγια θέση του Ντούνγκα άουτ.
Στο 20’ πάσα του Νικλητσιώτη αστοχεί από πλάγια θέση ο Μπέλιτς.
Στο 25’ αστοχεί από κοντά με κεφαλιά ο Σγούρης.
Στο 27’ προβολή Α.Μελισσόπουλου άουτ.
Στο 30’ αστόχησε από καλή θέση ο Νικλητσιώτης.
Στο 39’ σουτ του Ντούνγκα σώζει ο Αθανασίου.
Στο 40’ κεφαλιά του Μκρτσιάν , σουτ Ορφανίδη σώζει ο Παλαβράκης.
Στο 43’ ο Ντούνγκα κερδίζει πέναλτι από τον Μκρτσιάν.
Εκτελεί ο Ντούνγκα  το 0-1.
Στο 55’ σουτ από κοντά του Τσελεπή κοντράρει στους αμυντικούς.
Στο 63’ ο Τσελεπής βγαίνει μόνος του πλασάρει , σώζει ο τερματοφύλακας.
Στο 76’ φάουλ του Νικλητσιώτη σωτήρια απόκρουση του Παλαβράκη.
 
Διαιτητής: Κατσικογιάννης(Ηπείρου)
 
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Μαϊντανός, Μκριτσιάν, Χούσινετς(75’ Παπαδόπουλος), Ν.Μελισσόπουλος(75’ Τσαπέγια), Εθυμιάδης(53’ Τσελέπης) , Ορφανίδης, Μπέλιτς, Νικλητσιώτης, Α.Μελισσόπουλος.
ΝΕΑ ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Λιόνης, Σγούρης(81’ Μπέσσας), Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Ευθυμιάδης(82’ Μενεγκάλι), Σαρβανίδης, Κεχαγιάς(85’ Πάλλας), Ντούνγκα, Σταυρόπουλος 
 
Πηγή: proininews.gr
Κατηγορία Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Παρακολουθήστε από το Serresgoal.gr, το αγαπημένο σας Λεπτό Προς Λεπτό, με πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλων των αγώνων, που θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου 2019, για την Επίλεκτη(9η αγων. - Play Out), την Ανώτερη κατηγορία(10η αγων.-Play Off και Play Out), αλλά και τη Β' κατηγορία(25η αγων., 3ος γύρος), με ώρα έναρξης τις 17:00

Η ανανέωση της ιστοσελίδας μας γίνεται με το κουμπί F5 ή με τον κλασσικό τρόπο(επιλογή διεύθυνσης και enter)...

 * Μαύρο χρώμα... σε εξέλιξη…
** Κόκκινο χρώμα... σε εξέλιξη με γκολ… σε παρένθεση το ημίχρονο...
*** Γαλάζιο χρώμα... τελικά αποτελέσματα…
 

PAPOUTSIS 2019 04 13 ANOIKSH

Αναλυτικά:

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/05/2019 - 05:00μ.μ
 
ΕΠΙΛΕΚΤΗ – PLAY OUT(9η αγων.)
ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ-ΝEΟΣ ΣΚΟΠΟΣ.....1-0 (0-0)
Σκόρερ: 85' Γιανναράκης
Διαιτητές: Απιδόπουλος, Σάκκος, Σώμης
Ιατρικό προσωπικό: Ντάκουλας Θεόφιλος
ΝΕΟΧΩΡΙ-ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ.....0-1 (0-1)
Σκόρερ: 41'(π) Αγαπίδης
Διαιτητές: Φράγκαλας Ρ., Σάββας, Βακουφτσής
Ιατρικό προσωπικό: Μούρας Δήμος
ΛΕΥΚΩΝΑΣ-ΠΡΟΒΑΤΑΣ.....1-1 (1-0)
Σκόρερ: 44' Κυριαζής - 50' Πεχλιβανίδης
Διαιτητές: Κρυωνάς, Χολάνης, Δημητριάδης
Ιατρικό προσωπικό: Βασιλειάδης Κων/νος
ΑΝΩΤΕΡΗ - Α’ ΟΜΙΛΟΣ – PLAY OFF(10η αγων.)
ΑΜΜΟΥΔΙΑ-ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ.....5-0 (2-0)
Σκόρερ: 10', 33', 51', 64' Μαλαδάκης, 57' Μητκώνης
Διαιτητές: Φραγκάκης, Δουλγέρης, Αναστασίου
Ιατρικό προσωπικό: Πασχαλίδου Χριστίνα
ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ-ΡΟΔΟΠΟΛΗ.....5-1 (1-1)
Σκόρερ: 25', 87' Νικόλοφ, 61', 75' Γκούλα, 90'+ Κωτούλας - 35' Παπαδόπουλος
Διαιτητές: Στόλης, Πούλιος Ι., Παπαδόπουλος Ι.
Ιατρικό προσωπικό: Κωτούλας Αθανάσιος
ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ-ΝΕΟΠΕΤΡΙΤΣΙ.....1-1 (1-0)
Σκόρερ: 27' Καμπούρης - 75' Αραμπατζής
Διαιτητές: Μπάτσιος, Γεωργίου, Παυλίδου
Ιατρικό προσωπικό: Τσαριτζής Νικόλαος
ΑΝΩΤΕΡΗ - Α’ ΟΜΙΛΟΣ – PLAY OUT(10η αγων.)
ΧΡΙΣΤΟΣ-ΚΕΡΚΙΝΗ.....1-1 (1-1)
Σκόρερ: 06' Ντίνας - 03' Κίροφ
Διαιτητές: Ευθυμιάδης, Βογιατζή, Μπεριντζής
Ιατρικό προσωπικό: Παπουτσής Κων/νος
ΑΓΚΙΣΤΡΟ-ΚΑΡΠΕΡΗ……(18/5)
Β’ ΕΠΣΣ - Α’ ΟΜΙΛΟΣ(25η αγων. - 3ος γύρος)
ΔΑΣΟΧΩΡΙ-ΠΟΣ 2000.....0-2 (0-1)
Σκόρερ: 18' Πασχαλίδης, 55' Ηλιόπουλος
Διαιτητές: Χαψάς, Παπαποστόλου, Βογιατζής
Ιατρικό προσωπικό: Δίγκα Στέλλα
ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ.....5-1 (3-0)
Σκόρερ: 31', 44', 65' Κουθουρίδης, 34' Νικολαΐδης, 89' Χαλκίδης - 68' Τσολακούδης
Διαιτητές: Καραμανίδης Ι., Ντεμάι, Μπακιρτζής
Ιατρικό προσωπικό: Ματενόγλου Δέσποινα
Β’ ΕΠΣΣ - B’ ΟΜΙΛΟΣ(25η αγων. - 3ος γύρος)
(17:30)ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ-ΠΕΠΟΝΙΑ.....1-1 (0-0)
Σκόρερ: 53' Γαρίπ - 92' Δοφούδης
Διαιτητές: Καρπουζέλης, Κουρουζίδης, Μαργαριτόπουλος
Ιατρικό προσωπικό: Κούκλη Παναγιώτα
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ-ΨΥΧΙΚΟ.....2-2 (1-0)
Σκόρερ: 36' Γουραλές, 87' Σελαλματζίδης - 61', 67' Μετούσι
Διαιτητές: Πούλιος Αντ., Σαπαρδάνης, Κιοσσές
Ιατρικό προσωπικό: Σιάκκας Αντώνιος
(Τούμπα)ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ-ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ.....3-0 αα
Σκόρερ:
Διαιτητές: Καρασάββας, Μαδένης, Ντούγιας
Ιατρικό προσωπικό: Μοσχάκη Σωτηρία
ΟΙΝΟΥΣΑ-ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ.....6-0 (3-0)
Σκόρερ: 28' Βέρρος, 42', 44', 65' Χομόνδοσλης, 48' Φάκης Ν., 58' Ραδόπουλος
Διαιτητές: Αρχοντογιάννης Γ., Μαρλά, Τσίκου
Ιατρικό προσωπικό: Κατσιαμπάκης Νικόλαος
 
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ...
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/05/2019 - 05:00μ.μ
 
ΕΠΙΛΕΚΤΗ – PLAY OFF(9η αγων.)
ΧΡΥΣΟ-ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ.....6-7 (4-4)
Σκόρερ: 06'(π), 21', 48' Άγγος, 28' Μπομπότας, 36' Βουδουρίδης, 68' Χότζα - 17' Τσομαχασβίλι, 42', 45'+ Ζιγκερίδης Χρ., 44' (αυτ.) Αβραμίδης, 55' Τριανταφύλλου, 57', 87' Μουτίδης
Διαιτητές: Μπάτσιος, Σάββας, Βογιατζή
Ιατρικό προσωπικό: Ντάκουλας Θεόφιλος
(Κ.Καμήλα)ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ-ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ.....1-2 (1-1)
Σκόρερ: 26' Λεκάκης - 17' Γεωργιάδης, 53' Ζαχαριάς
Διαιτητές: Απιδόπουλος, Βογιατζής, Μπομπόγιας
Ιατρικό προσωπικό: Σιδηρόπουλος Κων/νος
(Νεοχώρι)SERRES 1800-ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ.....4-3 (1-3)
Σκόρερ: 26', 65' Μπογιατζής, 84' Παπαδόπουλος, 89' Τάντιτς - 09'(π) Μήλιος Τ., 29' Σπαχής, 45' αυτογκόλ
Διαιτητές: Μπαντή, Βακουφτσής, Μαυρίδης
Ιατρικό προσωπικό: Σιάκκας Αντώνιος
ΑΝΩΤΕΡΗ - B’ ΟΜΙΛΟΣ - PLAY OFF(10η αγων.)
ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ-Π.Σ ΣΕΡΡΕΣ.....3-2 (2-1)
Σκόρερ: 03', 05', 47' Μητριτζάκης - 09',86' Καδής
Διαιτητές: Χαψάς, Δουλγέρης, Σώμης
Ιατρικό προσωπικό: Μοσχάκη Σωτηρία
ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ-ΠΡΩΤΗ.....1-0 (0-0)
Σκόρερ: 65' Μιχ.Στρατής
Διαιτητές: Τζουμαλάκης, Πούλιος Ι., Χολάνης
Ιατρικό προσωπικό: Ματενόγλου Δέσποινα
ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ-ΝΙΓΡΙΤΑ 2018.....3-2 (3-2)
Σκόρερ: 25' Τενεκετζής, 28' Χιντζίδης, 42' Λιαούρης - 32' Τούσιος, 45'+ Κεμετζής
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ., Μπάρκας, Σαββάτης
Ιατρικό προσωπικό: Μαδένης Νικόλαος
ΑΝΩΤΕΡΗ - Β’ ΟΜΙΛΟΣ – PLAY OUT(9η αγων.)
ΚΟΡΜΙΣΤΑ-ΠΗΓΑΣΟΣ.....0-1
Σκόρερ: 90+ Καρατλίδης
Διαιτητές: Κρυωνάς, Σάκκος, Δημητριάδης
Ιατρικό προσωπικό: Πασχαλίδου Χριστίνα
ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ-ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ.....4-0 (2-0)
Σκόρερ: 36', 45' Σεΐζης, 55' Δρόσος, 86' Παπαδόπουλος
Διαιτητές: Μαγής, Χατζηαθανασίου, Βασάκης
Ιατρικό προσωπικό: Δίγκα Στέλλα
Β’ ΕΠΣΣ - Α’ ΟΜΙΛΟΣ(25η αγων. - 3ος γύρος)
ΝEA ΤΥΡΟΛΟΗ-ΒΥΡΩΝΕΙΑ.....10-1 (3-0)
Σκόρερ: 14', 48' Δάφκος, 17' Χατζηγιάννης, 19', 59' Μαστορίδης, 46' Χατζηπαντελής, 51', 58' Ζαγγελίδης, 65' Ξενιτίδης, 70' Χερχελετζής - 68' Ν. Παπαδόπουλος
Διαιτητές: Καρπουζέλης, Μπακιρτζής, Ντεμάι
Ιατρικό προσωπικό: Φούρναρη Κυριακή
ΧΑΡΟΠΟ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ…..0-3 αα
 
ΡΕΠΟ: ΗΡΑΚΛΗΣ, ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ, ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ, ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ
 

 

Κατηγορία ΕΠΣΣ

Prev Next
STUDIO FOTO KLIK
Goal Cafe | To Νούμερο 1 Sports Cafe της πόλης / ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ NOVA
…γιατί πίσω από κάθε πετυχημένη ιστορία κρύβεται ένας Σερραίος!
  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Prev Next
Welcome Stores ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΦΥΤΩΡΙΑ ΔΕΛΧΑΣ - ΤΗΛ.: 6943667587 - ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ

Η "ΦΩΤΟ" ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΣ… ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ… ΚΑΙ VIDEO…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

« Δεκέμβριος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΣ… ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ… ΤΕΤ 11/9 – 19:30

Σεπ 06, 2019

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΣ… ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ… Τ…

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών διοργανώνει την Τετάρτη 11/9 και ώρα 1...